![]() |
@duuki
Nie usłyszałem tego od nooba spod depo ;) tylko od znajomego i dlatego mowie ze to tylko plotka. A mojego nicku ode mnie nie weźmiesz :D Jak Ci ktos poda to trudno ale teraz troche pozgaduj ;););) |
18:12 Cika kure [72]: 18:02 Soulcrasher [125]: Its end of FAG
|
Poor molt :(
Tyle roboty poszlo na marne :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
żal mi was wszystkich B)
|
@up
a mi ciebie |
Plota o deletu molta, to tylko plota. Jak Liam wyrwał deleta, to nie było go w search character na tibi.com, więc nie wiem z kąd takie rzeczy ludzie wymyślają... Możę ktoś z Fagu coś powie więcej (może się mylę)
|
Baa bym zapomniał, Feliex zdobył 100 lvl ;) ot co wydarzenie ^^.
|
Gz Feliex :cup: :cup: :cup:
|
Cytuj:
|
Alliance pokazuje prawdziwą twarz. No ale i tak z tym teraz za bardzo nie możemy nic zrobić. Zostają tylko sneak'i...
|
Ten delete molta i wiadomsci o poddaniu sie to brednia,jak narazie
to FAG tylko sie pytal ile maja placic i nic wiecej.Pewnie sam FAG rozpuscil ta plote :) Ciekawe ile maja placic zeby sie wykupic;) ?? Moze FAG napisze tutaj jakie dostali propozycje kazdy z osobna ;p |
...
@Up
Duzo z nich jest 4ever... Nie zaplaca tak szybko, poprzednia wojna miala podobny przebieg ^^ |
[CHAR]Feliex[/CHAR]
Feb 22 2007, 19:51:16 CET Killed at Level 100 by Natalon and by Kimahirii tak, właśnie mi to powiedział :P, a, czy to jest śmieszne, że ktoś neutralny padł?? twoja głupota jest śmieszna Sainsbury, kiwne palcem i też będziesz się śmiał ? |
po last banie zawsze sa 2 tygodnie(?) zeby sie obronic przed usunieciem ze statystyk
|
Ja slyszalem ze Pikapo ma niby placic 1kk nie wiem czy to tak sie pisze
ale chyba chodzi o 100 cristali ;p. Ale ile w tym prawdy nie wiem. |
Cytuj:
1 ban - tydzien 2 ban - miesiąc 3 ban - tydzien + deleted. tydzien dlatego by własciciel postaci miał szanse wybronić się przed cipsoftem, zazwyczaj pisze sie email etc bo w momencie gdy postac zostanie usunieta nic sie nie da z tym faktem już zrobic. tak więc molt jest teraz w śpiączce :) a cieszyc sie bedziecie mogli za tydzien, chociaż z drugiej strony żal mi Czesia tak samo jak było mi żal mandusa bo to były jedne z bardziej wporzo osob w swoich gildiach. |
Dobra dobra, moje małe niedopatrzenie ;p
Co do Pikapa, wątpie żeby Rom pozowlił mu się wypłacić ;] Tak samo Folar i cała stara ekipa. A nawet jeśli jednak by im pozwolili, to czy Pikapo by przeszedł do Romu?? Śmieszne.. |
@Up
Śmieszny to jesteś ty i przestań w końcu opowiadać jakieś bajki z księżyca wzięte. NIE WIESZ, NIE PISZ. |
Cytuj:
|
Cytuj:
O tej tygodniowej spiaczce nie wiedzialem ale zawze mozna sie nauczyc czegos nowego ;p a napisalem posta bo kazdy gada co innego sam piaty mial napisane cos o deleted a potem edytowal posta i usunol ta nowinke ;D (pewnie go zjebali;p) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Śmiech na sali jak to ludzie potrafią zmieniać zdanie. Teraz to Kidlex jest dobry, i wszyscy się kłaniają. Ehhh... i tak większość Polaków robi wypad z Aurea.
|
@up
Mnie tez wywalisz?? :P |
Cytuj:
Zacznij może od wojewodztw;p Np. pisz Śląsk juz niema co tu robic chara bo i tak ma wypad z serva;] Chociaz wiesz gdzies czytalem ze 24% niemcow uwaza slask za swoj wiec moze nie naleze do Polski ;D i bede mogl dalej grac. OBY!!! |
Cytuj:
-Jego tata ma wlasny statek -On ma kompa najzajebistszego na swiecie -Kiedy zaczal grac w tibie to nagle na ziemi znalazl backpack z niebieskimi swiecacymi sie monetami. -w eq ma miedzyinnymi "Jakoms tam tarcze "GREAT SHIELD" czy cos takiego. I wiele wiele innych ale teraz nie pamietam Biedny chlopak xD |
Teraz w FaG będzie tak jak w RoM kiedyś. Nie będą grać kilka miesięcy a potem Rom się rozdzieli na kilka Gildii i wybuchnie wojna między nimi :) Fag dołączy do którejś z gildii i znów będą mieli przewagę w fragach a 25% wcześniej zapłaci romowi za wolność :) idealnie jak w przypadku skasowania Liama...
Albo FaG pozwoli Vszy zrobić 200 lvl i potem znów będą narzekali, że są za wolni (tylko z własnej winy) Mi to obojętne która gildia rządzi bo wg. mnie Hellah i tak robił większe PA niż cały Rom. Przez 3 lata mojej gry RoM ani razu do mnie nie miał zastrzeżeń. A w ostatnim czasie kiedy rządził PoD największymi PA na servie byli: Sting Ninja, Jojo Ninja, Hellah, Eldero Trashvel <- nie wiem czy dobrze napisałem... |
Cytuj:
@down Pojechałem cię na Tibii, że mi się tak dupy uczepiłeś? Po prostu, kto jest 'Prot by FaG', robi wypad, a że 90% Polaków jest... to odpowiedz sobie sam na to pytanie. |
Kidlex to co z tym Śląskiem??
Co o tym sądzisz |
Bug forum, post do kasacji~
|
[CHAR]Feliex[/CHAR]
Feb 22 2007, 19:51:16 CET Killed at Level 100 by Natalon and by Kimahirii Heh, no to od teraz też wchodzę do wojny... Niby też byłem neutralny ale jak widać dla nich ufać nie można... |
Cytuj:
|
Kidler...
Pojechałem cię na Tibii, że mi się tak dupy uczepiłeś? Po prostu, kto jest 'Prot by FaG', robi wypad, a że 90% Polaków jest... to odpowiedz sobie sam na to pytanie. To ty twierdzisz ze mamy wypad nie ja wiec sie zmartwilem ta wiadomoscia:D Chyba cie tymi postami nie obrazilem ;p Tylko zebys nie mowil ze lize dupe |
Chcialbym sprostowac jedna rzecz, mianowicie to nie rom wygral (<lol> jezeli mozna tak wogole mowic) a tylko przyczynil sie do zwyciestwa Suave. Ja tu widze ze wszyscy mowicie ze ROM wygral, ROM obejmie wladze itp itp a to nie prawda bo Suave + Pirates zmiazdzylo by ROM. ROM without Liam is not ROM.
|
Im mniej polskich serwow tym lepiej
|
Niedługo będzie wojna FaG + RoM vs Suave + Pirates xD! uhahehahe
|
Co do wojny
[CHAR]Slowbo Toots[/CHAR] Feb 23 2007, 00:50:12 CET Killed at Level 85 by [CHAR]Hellah[/CHAR] :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |