Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Corgar Frizz 01-10-2009 22:29

Idę się biczować za tą zniewagą wobec Horo. I łączę się z tobą w smutku po skończeniu Haruhi i SnW II.

Nipah~!
Corgar Frizz

Hanndo90 01-10-2009 22:43

Zasysam Dokuro-chan hmm może bedzie Dobre xD

Corgar Frizz 01-10-2009 22:46

Zdecydowanie będzie dobre. Trochę masakryczne, strasznie głupie i powoduje napady nieopanowanego śmiechu. Chyba że nie gustujesz w masakrach i raczej przyziemnym humorze.

Nipah~!
Corgar Frizz

Tompior 01-10-2009 22:49

@Dokuro-chan
Binkaaaan-saaaan!! :D
Binkan binkan binkan binkan!

Quezacoatl 01-10-2009 22:53

Cytuj:

Green green!
Powiem tobie, ze z ciekawosci obejzalem to anime jakis czas temu. I choc sama historia nie jest zla, koncowka taka jakby naciagana. Do tego gl bohater to jelop, ktory nie ma pojecia jak rozgryzc dziewczyne. Bardziej komiczna czescia jest jego trio kumpli, ale sceny w schowku woznego byly juz troche przesadzone. Gdyby to jeszcze byly dziewczyny w tej sytuacji...

Hanndo90 01-10-2009 23:01

Aniołek z Maczugą wydaje się Sympatyczny : ))

Grocix 01-10-2009 23:10

Ja w końcu skończyłem dwudniową walkę z PeCetem:
http://i441.photobucket.com/albums/q...pulpityuki.jpg

Argen 02-10-2009 09:37

@Bleach 376 i Naruto 466

Trochę mi zawiało nudą w tych odcinkach, zwłaszcza w Bleachu, ale to dlatego, że otwierają one akcje dla naprawde ciekawych wydarzeń. Znowu tydzień czekania : d

Koszyk 02-10-2009 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 2658024)
Powiem tobie, ze z ciekawosci obejzalem to anime jakis czas temu. I choc sama historia nie jest zla, koncowka taka jakby naciagana. Do tego gl bohater to jelop, ktory nie ma pojecia jak rozgryzc dziewczyne. Bardziej komiczna czescia jest jego trio kumpli, ale sceny w schowku woznego byly juz troche przesadzone. Gdyby to jeszcze byly dziewczyny w tej sytuacji...

W kazdym tego typu anime gl bohater to ciamajda ktora nie wie jak postepowac z dziewczynami, co zawsze mnie irytuje.

Pacz_knight 02-10-2009 15:45

@Naruto
Ukryty tekst:
Teraz jest pytanie - Czy madara znowu ucieknie, czy zostawi Sasuke w opiece Karin i bedzie walczyl z wladcami wiosek?
Chyba raczej pierwsze, bo to w jego stylu. Chodz ta druga opcje bardzo bym chcial zobaczyc. ;p

@topic
Zapisalem sie na zajecia jezyka japonskiego. Za dwa tygodnie bede mial pierwsza lekcje, a uczyc bedzie mnie jakas japonka. ^^
Zobaczylem karty prac na pierwszy dzien nauki i troszke sie przestraszylem, wiec juz od wczoraj zaczolem sie uczyc Hiragany. ;p
Jak narazienie nie jest tak zle, uczac sie samemu. Znam wszystkie koncowki z owego alfabetu (wow! o.O) i kilka sylab. ;)

kołbaś 02-10-2009 17:26

bleach i naruto
Ukryty tekst:
zapowiada sie ciekawie, takie fajne wstepniaki do walk czekamy na nadchodzacy tydzien =)

Grycan 03-10-2009 10:31

Zabrałem się za "Toradora". Pierwszy odcinek mnie rozbroił i powalił na łopatki. Seria zapowiada się bardzo smakowicie. B)

@Pacz~

Gdzie się zapisałeś na japoński (nazwa firmy, szkoły, itp.)?? Bo też czegoś takiego szukam.

Pacz_knight 03-10-2009 12:07

@up
Watpie zeby ta szkola byla gdzie indziej niz w Lodzi (jest bardziej prywatna, otworzona przez jedna osobe, a nie przez firme). Ale jak cos, nazwa szkoly to BJ Centre.

Otakuma 03-10-2009 12:43

Pozostaje jeszcze opcja nauki przez internet, jak w przypadku Gro, jeśli cię to interesuje zwróć się do niego, myślę że pomoże/udzieli jakiś informacji.

kołbaś 04-10-2009 00:09

panowie no nie mowcie ze nic nie bd pisac bo kazdy poluje na 12k post xD co do japonskiego, jak naprawde nie masz samo zaparcia to uj i nie nauczysz sie, lepije znjdz lekcje na miejscu.

Grycan 04-10-2009 00:22

@up
Na to wygląda. :P

@top

Jak na razie każdy odcinek Toradory mnie rozbraja i powala. B)

Corgar Frizz 04-10-2009 01:26

Wy dalej w polowanie na posty się bawicie.... może tym razem wam odpuszczę^^ W końcu zdobyłem już chyba większość tysieczników, w tym najbardziej okrąglutki, dziesięciotysięczny post.

Teraz do rzeczy, dopadł mnie ogromny dylemat.

-Ghost in the Shell
-Full Metal Panic
-K-ON! po raz drugi
-Macross Frontier

Które z tych mi polecicie? W tej chwili prowadzi Macross, dzięki "Nyan Nyan". Za Gitsem i FMP przemawia świetność tych anime, a na temat K-ON! chyba nie muszę nic pisać.

Nipah~!
Corgar Frizz

Hachiko 04-10-2009 01:32

@Corgar
Zdecydowanie Gits, mam słabość do starszych serii. Nie pisze dlaczego, sam zobaczycz jak obejrzysz.

Akiyama_Mio 04-10-2009 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2659518)
Wy dalej w polowanie na posty się bawicie.... może tym razem wam odpuszczę^^ W końcu zdobyłem już chyba większość tysieczników, w tym najbardziej okrąglutki, dziesięciotysięczny post.

Teraz do rzeczy, dopadł mnie ogromny dylemat.

-Ghost in the Shell
-Full Metal Panic
-K-ON! po raz drugi
-Macross Frontier

Które z tych mi polecicie? W tej chwili prowadzi Macross, dzięki "Nyan Nyan". Za Gitsem i FMP przemawia świetność tych anime, a na temat K-ON! chyba nie muszę nic pisać.

Nipah~!
Corgar Frizz

Kup se musk lepiej.

Mio-chan~

Corgar Frizz 04-10-2009 01:36

Sam se musk kup :)

Nyan Nyan Nyan Nyan Ni Hao Nyan ^^ 12k należy do mnie~!
Zachowuje się jak małe dziecko...

Skoro wszyscy polecają Macrossa, to nie mam wyboru i ściągam K-ON!

Nipah~!
Corgar Frizz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17.