![]() |
|
Idę się biczować za tą zniewagą wobec Horo. I łączę się z tobą w smutku po skończeniu Haruhi i SnW II.
Nipah~! Corgar Frizz |
Zasysam Dokuro-chan hmm może bedzie Dobre xD
|
Zdecydowanie będzie dobre. Trochę masakryczne, strasznie głupie i powoduje napady nieopanowanego śmiechu. Chyba że nie gustujesz w masakrach i raczej przyziemnym humorze.
Nipah~! Corgar Frizz |
@Dokuro-chan
Binkaaaan-saaaan!! :D Binkan binkan binkan binkan! |
Cytuj:
|
Aniołek z Maczugą wydaje się Sympatyczny : ))
|
Ja w końcu skończyłem dwudniową walkę z PeCetem:
http://i441.photobucket.com/albums/q...pulpityuki.jpg |
@Bleach 376 i Naruto 466
Trochę mi zawiało nudą w tych odcinkach, zwłaszcza w Bleachu, ale to dlatego, że otwierają one akcje dla naprawde ciekawych wydarzeń. Znowu tydzień czekania : d |
Cytuj:
|
@Naruto
Ukryty tekst:
@topic Zapisalem sie na zajecia jezyka japonskiego. Za dwa tygodnie bede mial pierwsza lekcje, a uczyc bedzie mnie jakas japonka. ^^ Zobaczylem karty prac na pierwszy dzien nauki i troszke sie przestraszylem, wiec juz od wczoraj zaczolem sie uczyc Hiragany. ;p Jak narazienie nie jest tak zle, uczac sie samemu. Znam wszystkie koncowki z owego alfabetu (wow! o.O) i kilka sylab. ;) |
bleach i naruto
Ukryty tekst:
|
Zabrałem się za "Toradora". Pierwszy odcinek mnie rozbroił i powalił na łopatki. Seria zapowiada się bardzo smakowicie. B)
@Pacz~ Gdzie się zapisałeś na japoński (nazwa firmy, szkoły, itp.)?? Bo też czegoś takiego szukam. |
@up
Watpie zeby ta szkola byla gdzie indziej niz w Lodzi (jest bardziej prywatna, otworzona przez jedna osobe, a nie przez firme). Ale jak cos, nazwa szkoly to BJ Centre. |
Pozostaje jeszcze opcja nauki przez internet, jak w przypadku Gro, jeśli cię to interesuje zwróć się do niego, myślę że pomoże/udzieli jakiś informacji.
|
panowie no nie mowcie ze nic nie bd pisac bo kazdy poluje na 12k post xD co do japonskiego, jak naprawde nie masz samo zaparcia to uj i nie nauczysz sie, lepije znjdz lekcje na miejscu.
|
@up
Na to wygląda. :P @top Jak na razie każdy odcinek Toradory mnie rozbraja i powala. B) |
Wy dalej w polowanie na posty się bawicie.... może tym razem wam odpuszczę^^ W końcu zdobyłem już chyba większość tysieczników, w tym najbardziej okrąglutki, dziesięciotysięczny post.
Teraz do rzeczy, dopadł mnie ogromny dylemat. -Ghost in the Shell -Full Metal Panic -K-ON! po raz drugi -Macross Frontier Które z tych mi polecicie? W tej chwili prowadzi Macross, dzięki "Nyan Nyan". Za Gitsem i FMP przemawia świetność tych anime, a na temat K-ON! chyba nie muszę nic pisać. Nipah~! Corgar Frizz |
@Corgar
Zdecydowanie Gits, mam słabość do starszych serii. Nie pisze dlaczego, sam zobaczycz jak obejrzysz. |
Cytuj:
Mio-chan~ |
Sam se musk kup :)
Nyan Nyan Nyan Nyan Ni Hao Nyan ^^ 12k należy do mnie~! Zachowuje się jak małe dziecko... Skoro wszyscy polecają Macrossa, to nie mam wyboru i ściągam K-ON! Nipah~! Corgar Frizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |
|