![]() |
|
65 ek
wh, dsm, demon shield, boh, b legs, p ammy 80/80 Świat pvp Siedze na cultach w yalahar na -2 ale juz mi sie nudzi ;p Gdzie mogę szybciej poexpic? jbc to moge kupic lepsze eq |
Up:
hellheaim do -2, dragi ank, laguna islands, stone stomb za tp |
1)- 73 ED , MLvl-58 , Swiat no-pvp ,
miejsce z expem ponad 70k/h , zarobek :moze byc waste ale nie za duzy. 2)- 92Ek , Skile-84/83,Swiat no-pvp to samo co na drucie. Chcialbym propozycje miejsc oprocz tych na ktorych obecnie siedze (vamp.,dragi na yala, Infernalisty na yala, Dl cave na veno/fibula ) Z gory dzieki. |
GRam poraz w Pierwszy w Tibie i Siedze Ciagle w 1 miescei Moze mi ktoos powiedziec Jak Sie da isc Do nastepnego Gdzie mam Sie kierowac><>????
|
@up. Jak ty kurde wszędzie padasz i z 2 lvlem pchasz sie na waspy to gratz -.- Po dedzie na waspie znowu idziesz i znowu ded :/ Exp na spiderach do 8 lvla a potem idź na main bo na trollach nie ma sensu
|
65 ek
wh, dsm, demon shield, boh, b legs, p ammy 80/80 Świat pvp Gdzie moge szybko poexpić? |
@up przecież ci odpowiedziano
@topic Facc 16 sorcerer gdzie najlepiej poexpic do 20 lva? Tylko nie mowic ze na rotach bo sie nie da przez boty, a w kopalniach kazoo na soldierach chodza 50 knighty |
Cytuj:
Amazon Camp Cyce, Zamek obok Ab...? |
Jest jeszcze gl -2 (ghoule), można trzaskać do 19 levela a potem pójść na cyce na przyklad.
|
Cytuj:
|
To i ja się zapytam:
Knight(axe) skille 69/69 lvl 26 Kasa jest nie ważna liczy się tylko i wyłącznie exp... |
Profesja: Master Sorcerer, Lvl: 45 Mlvl: 50 Eq: Blue set, vampire shield, boh.
expilem na tombach exp 30-35k/h ale juz mi sie znudziło. Moze cos na lodowych wyspach? podajcie kilka propozycji. |
Cytuj:
Cyce, Mintwalin, Elf Fortess, Dc... |
@ misieqq
dragony, helheim ( -1, -2, -3 ), ancient scaraby ( może być ciężko, ale ładny exp), djiny, Alchemist & Magician Quarter, vamp hell, cyclopolis, mistrock, bb island, |
25 pall
eq: Crusader helmet Knight Armor -||- Legs Leather Boots Twoer Shield 58 41 |
57 rp skile: 82/62 15mlvl
Eq: crusader helmet, paladina armor, k legs, tower shield, bohy, p ammy Żeby szybki expi mało ludzi |
Cytuj:
|
46 pall [facc]
eq - crown helmet, belted cape,blue legs,vampire shield .. / 71/50 skille. gdzie najszybciej wbic 50? odpadaja guardy . z góry dzięki. |
@up:
dragi, |
Pacc 46 Ms :)
Witam. Mam 46 MSa 48 m lvl i chciałbym poexpic gdzieś gdzie wbije szybko lvl :) Zależy mi na szybkości. Mam softy i 500 k w kasie więc waste może byc, byleby szybko lvl wbic :D
UWAGA :) Odpadają Frost Dragony i place gdzie idzie dużo many na blokowanie :) (utamo) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |
|