![]() |
|
dostałem konto od kolegi: druid lvl 12.
gdzie sie udać, co kupić i na czym expić? gram po raz pierwszy, więc nie śmiejcie sie z tego pytania! |
Cytuj:
|
@ masz.malego
Myślę, ze najszybciej lvl wbijesz na ancient scarabach, tylko musisz mieć kilka bp icicle/avalanche/gfb do wybijania większej ilości monsterów. |
Witam
Mam 57 RP skille 81/63 eq: pal armor, blue legi, crus helmet, bohy i demon shield. Mam do zwastowania 300 ench spearów. Gdzie polecacie expić? |
43 Sorc FACC B robe Skull Helmet Demonka B legsy boh p ammy WOI[Moge zmienic na WOCE lubna wand of starstorm]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
przydalby Ci sie bot zeby na paralyze sie exurowal @down owszem, jestem jak najbardziej normalny ;) |
Cytuj:
Proponujesz używanie botów, normalny jesteś?? |
gdzie mogę expić bez waste (byle nie kopy kazo- PK) 35 druidem z 37 mlvl eq: bohy, hat of the mad, spirit cloak, blue legs, vampire shield, necro, terra i hailstorm. Profitu nawet nie musi być dużo ważne by exp był w miare przyzwoity- 20k/h
|
Gdzie expić ?71 Ms i mój ziomek 60 Rp razem WASTE nie ma znaczenia !!!
|
Up
Demony dle dragi itp |
Cytuj:
Cytuj:
|
no ba papa smerf i gargamel!!
a tak na serio idz na dragi |
Cytuj:
Jak nie wyszedłeś jeszcze z Rookgardu to się nie udzielaj ok? Cytuj:
|
@up
Respy frost dragów, hydry?? można demony juz powoli;] |
Wiesz ale hydry też słabe a frosty zawszę zajęte przez jakieś h lvl
Cytuj:
|
Cytuj:
|
yyyy
Próbuj na potworach typu Hydra ale uważaj na waste bo jak cię przybloczom przy ścianie to świeć nad moją duszą panie ale lepiej idź na kopy w kazo z kumplem jak mówisz że pk |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |
|