![]() |
|
Cytuj:
A z Wlochami moze 1-0? ; ] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mourinho w Realu ?
Nigdy w zyciu . |
Cytuj:
Jak dla mnie jest za miękki. Kiedy nie idzie drużynie, siedzi na ławce i nic nie próbuje zmienić - nic nie podpowiada nei zmienia piłkarzy - z Lyonem zmienił tylko Higuaina na Benzeme a trzeba było zmienić i Marcelo i Granero bo nic nie grali, jak większość zresztą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Przecież Pellegrini posadził na ławce Raula, czego nie potrafiło zrobić wielu przed nim, więc może nie jest do końca taką pipą.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Oglądając skrót meczu Milan-ManU zobaczyłem rzecz piękną, Ronaldinho bawiącego się piłką. Szczególnie urzekł mnie trick, kiedy miał po obu stronach przyklejonych przeciwników, puścił piłkę między nogami 1 rywala i pobiegł między nimi. Oby tak grał jak najdłużej, bo jest co oglądać. @up A jak się obudzisz, to Arsenal dalej będzie na 5 miejscu w tabeli Premiership :( btw Cytuj:
Cytuj:
|
Żeby "dalej" być na 5 miejscu, to musi być na nim teraz. A teraz jest na 3 z raptem 6 pkt. straty do lidera, które spokojnie można odrobić, zważywszy na to, jakie mecze mają Chelsea i United.
Więc milcz, fanboyu porcelanowej Porcelany, bo tylko kwestią czasu jest to, jak Guardiola wypnie się na ten klubik i pójdzie poszukać innego wyzwania, a wtedy znowu będzie tułaczka na 3-4 miejscach. A jak odejdzie na emeryturkę Xavi i symulant Puyol, to już całkowicie barca będzie w dupie. Wtedy weźmiecie sobie za 70 mln. Fabregasa, który, zupełnie jak Henry, w Barcelonie nigdy nie zagra na takim poziomie jak w Arsenalu, a my będziemy mieli wielkiego Ramseya z Wysp i Wilshera, którzy będą niszczyć wszystkie obrońcy świata i hurtem zdobywać trofea. Swoją drogą, cudownie będzie oglądać pojedynki Wilshere - Gibbson czy Vela - Macheda. Nowa generacja piłkarzy czołówki zapowiada się wyśmienicie. Nawet Chelsea ma genialnego Sturridge'a, który będzie angielskim Ibrahimoviciem. |
Wiadomo, że Barca nie będzie na topie all time. Jednak póki co jest i widzę, że to Cię boli:)
|
A ja Cie zapewniam, że wyżej niż na 5 miejscu Arsenal nie będzie na koniec sezonu.
@up No i to jak :D @edit Ku**a. Kowalczyk równo ze Steira, bedzie photofinish :/ |
Kowalczyk brąz!
Skubana Haag jak wyrwała tam i wyprzedziła Steire i Kowalczyk ; /. O Bjoergen to nie wspominając ta to wyrwała wcześniej i wyrobiła sobie dużą przewagę. Ale jest medal ! :D |
Porcelana gorsza od krowiego gowna, nie ?
@topic Mam nadzieje, ze Polska Liga bedzie ciekawsza niz jesienia . ; ] |
Piękny brąz Kowalczyk, piękny! Brawo Królowo!
|
BTW: Petra Majdic jak by ktoś nie wiedział, zdobyła medal z połamanymi żebrami. To się nazywa poświęcenie
|
A niektorzy na w-fie (Yoh) nie cwicza bo ich brzuch boli . ; p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |
|