Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Yoh Asakura 20-02-2010 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2734629)
A ja Cie zapewniam, że wyżej niż na 5 miejscu Arsenal nie będzie na koniec sezonu.

Jak to dobrze, że twoje prognozy są uja warte i można je o kant rzyci rozbić :)

Smuggy 20-02-2010 00:12

Owszem, poświęcenie Majdic godne podziwu. Potem przecież ją znosili bo zemdlała i do szpitala jazda =d

AnonimowyPowrot 20-02-2010 08:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2734622)
Swoją drogą, cudownie będzie oglądać pojedynki Wilshere - Gibbson czy Vela - Macheda. Nowa generacja piłkarzy czołówki zapowiada się wyśmienicie. Nawet Chelsea ma genialnego Sturridge'a, który będzie angielskim Ibrahimoviciem.

Tyle, że taki Macheda nie ma startu do Welbecka nawet, a Gibson jest drewniakiem (chociaż nowym Gerrardem mógłby zostać z tym kopem). Wybrałeś złe przykłady. Patrz na Evansa, Rafaela, Fabio, Smallinga (którego sam niestety jeszcze nie widziałem, ale wierzę w to co piszą) - taka obrona ma szansę być najlepszą na świecie. Do tego Pogba, Obertan, w Possebona niestety już nie wierzę tak jak jeszcze 2 lata temu. W każdym razie - jest kilku zdolniejszych w United, w których pokładane są większe nadzieje niż w dwójce wymienionej przez Ciebie. Zobaczysz, wizje, które snujesz będą jeszcze Twoją udręką, którą każdy na tym forum będzie Ci wypominał, a Ty będziesz się tłumaczył, że są nowi, młodsi, lepsi, a na nich przyjdzie czas i blah, blah, blah - znów będziesz pierdolił farmazony, przez co każdy będzie miał negatywny stosunek do Arsenalu :cup:

@Down

Mów mi LolnY ;[

Parafeks 20-02-2010 09:41

@Yoh
Macheda strzelil...2-3 gole ?
A tych co pan wyzej wymienill naprawde stac na wiele ! ;)

nemelza3 20-02-2010 10:07

Ten cały Arsenal to strasznie żałosny klubik, jak ktoś stawiał na ich majstra w trakcie sezonu to albo jest ich psychofanem albo się nie zna na piłce. Owszem jest to klub należący do czołówki, ale gra czasami taki piach, że szok. Mecze z Porto czy Manchesterem United pod koniec stycznia to był dobitny przykład przegrywania. ;| Nie kibicuję żadnej angielskiej drużynie, jestem tylko obserwatorem. W tym roku jednak nikt inny jak Chelsea albo Manchester United nie wygra, trzecie miejsce będzie dla Manchesteru City albo dla Arsenalu jeżeli zacznie dobrze grać!

Yoh Asakura 20-02-2010 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2734708)
Tyle, że taki Macheda nie ma startu do Welbecka nawet, a Gibson jest drewniakiem (chociaż nowym Gerrardem mógłby zostać z tym kopem). Wybrałeś złe przykłady. Patrz na Evansa, Rafaela, Fabio, Smallinga (którego sam niestety jeszcze nie widziałem, ale wierzę w to co piszą) - taka obrona ma szansę być najlepszą na świecie. Do tego Pogba, Obertan, w Possebona niestety już nie wierzę tak jak jeszcze 2 lata temu. W każdym razie - jest kilku zdolniejszych w United, w których pokładane są większe nadzieje niż w dwójce wymienionej przez Ciebie. Zobaczysz, wizje, które snujesz będą jeszcze Twoją udręką, którą każdy na tym forum będzie Ci wypominał, a Ty będziesz się tłumaczył, że są nowi, młodsi, lepsi, a na nich przyjdzie czas i blah, blah, blah - znów będziesz pierdolił farmazony, przez co każdy będzie miał negatywny stosunek do Arsenalu :cup:

Dude, wymieniłem dwóch pierwszych, którzy przyszli mi na myśl, żeby ci się podlizać, a ty mi tu eseje o młodzieży United piszesz :<

Parafeks 20-02-2010 14:40

Imho i tak niektore zespoly bd mogly spasc nizej w przyszlosci. Era Arsenalu powoli sie konczy, dopoki oni bd nadal liczyc na mlodych. Kupcie panowie cos dobrego i wtedy próbujcie grac, a nie !

AnonimowyPowrot 20-02-2010 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2734775)
Dude, wymieniłem dwóch pierwszych, którzy przyszli mi na myśl, żeby ci się podlizać, a ty mi tu eseje o młodzieży United piszesz :<

Bo trafiłeś takich czopków, że... Wątpie, czy oni kiedykolwiek będą CZOŁOWYMI postaciami w United, a nawet nie jestem pewny tego, czy długo zostaną w tym klubie.

@PL

Everton kurde, najpierw Chelsea, a teraz... Chociaż jeszcze nie koniec, jeszcze tli się nadzieja :P

Yoh Asakura 20-02-2010 15:53

Arsenal team in full:Almunia, Eboue, Silvestre, Vermaelen, Clichy, Song, Ramsey, Fabregas, Nasri, Walcott, Bendtner Substitutes: Fabianski, Sagna, Campbell, Traore, Denilson, Rosicky, Vela

Sunderland wtopi na 90%.

Ramsey <3

Kocham go, imo będzie na w przyszłości kapitanem Arsenalu. Potencjał ma znacznie większy niż Fabregas, no i jest z Wysp. Niech gra jak najczęściej. Świetnie, że Debilsona nie ma w pierwszym składzie.

No i brawo Eve :D

Pan i Wladca 20-02-2010 18:25

No i United znów oddalają się od Chelsea :/

Maggic 20-02-2010 18:34

To Chelsea oddala się od United ;-)

Yoh Asakura 20-02-2010 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2734947)
To Chelsea oddala się od United ;-)

To akurat nie United jest największym zmartwieniem Chelsea

AnonimowyPowrot 20-02-2010 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2734953)

Tu akurat kończysz temat "Wilshere > Giggs" i dowalasz chyba jeszcze mocniej :cup::cup::cup:

Dark Sven 20-02-2010 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2734953)

Bez przesady.

City aż tak mocne nie jest.

Parafeks 20-02-2010 21:28

Ale urwal !

Pan i Wladca 20-02-2010 21:33

Małysz 2 po pierwszej serii, pierwszy oczywiście Amman... on chyba z wiatraczkiem jakimś skacze :>

Parafeks 20-02-2010 21:53

Ja chce snieg. ; <

GargoinX 20-02-2010 23:03

Brawo dla Adama! Kolejny medal na tych igrzyskach. No i wielkie uznanie dla Ammanna, jak zawsze był bezkonkurencyjny.

Pix888 21-02-2010 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2734533)
Najlepsze jest to że chcieli go zwolnic na początku sezonu :> Późnij zaczęło się układać i Pellegrini "cool", przegrali z Barceloną znowu Pelle do odstrzału, dalej było dobrze więc znowu cisza i w końcu przegrana z Lyonem, no to co, trzeba Pellego zwolnić.

Jak dla mnie jest za miękki. Kiedy nie idzie drużynie, siedzi na ławce i nic nie próbuje zmienić - nic nie podpowiada nei zmienia piłkarzy - z Lyonem zmienił tylko Higuaina na Benzeme a trzeba było zmienić i Marcelo i Granero bo nic nie grali, jak większość zresztą.

Przecież Marcelo nie wyszedł na drugą połowę8o

K.Jay 21-02-2010 09:46

Mój ulubieniec wrócił do gry. :cup::cup::cup: Tracy McGrady, bo o nim mowa, w swoim debiucie w NYK rzucił 26 punktów. Czyżby wielki powrót T-Maca? :cup:

K.Jay

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44.