![]() |
|
Cytuj:
|
Owszem, poświęcenie Majdic godne podziwu. Potem przecież ją znosili bo zemdlała i do szpitala jazda =d
|
Cytuj:
@Down Mów mi LolnY ;[ |
@Yoh
Macheda strzelil...2-3 gole ? A tych co pan wyzej wymienill naprawde stac na wiele ! ;) |
Ten cały Arsenal to strasznie żałosny klubik, jak ktoś stawiał na ich majstra w trakcie sezonu to albo jest ich psychofanem albo się nie zna na piłce. Owszem jest to klub należący do czołówki, ale gra czasami taki piach, że szok. Mecze z Porto czy Manchesterem United pod koniec stycznia to był dobitny przykład przegrywania. ;| Nie kibicuję żadnej angielskiej drużynie, jestem tylko obserwatorem. W tym roku jednak nikt inny jak Chelsea albo Manchester United nie wygra, trzecie miejsce będzie dla Manchesteru City albo dla Arsenalu jeżeli zacznie dobrze grać!
|
Cytuj:
|
Imho i tak niektore zespoly bd mogly spasc nizej w przyszlosci. Era Arsenalu powoli sie konczy, dopoki oni bd nadal liczyc na mlodych. Kupcie panowie cos dobrego i wtedy próbujcie grac, a nie !
|
Cytuj:
@PL Everton kurde, najpierw Chelsea, a teraz... Chociaż jeszcze nie koniec, jeszcze tli się nadzieja :P |
Arsenal team in full:Almunia, Eboue, Silvestre, Vermaelen, Clichy, Song, Ramsey, Fabregas, Nasri, Walcott, Bendtner Substitutes: Fabianski, Sagna, Campbell, Traore, Denilson, Rosicky, Vela
Sunderland wtopi na 90%. Ramsey <3 Kocham go, imo będzie na w przyszłości kapitanem Arsenalu. Potencjał ma znacznie większy niż Fabregas, no i jest z Wysp. Niech gra jak najczęściej. Świetnie, że Debilsona nie ma w pierwszym składzie. No i brawo Eve :D |
No i United znów oddalają się od Chelsea :/
|
To Chelsea oddala się od United ;-)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
City aż tak mocne nie jest. |
Ale urwal !
|
Małysz 2 po pierwszej serii, pierwszy oczywiście Amman... on chyba z wiatraczkiem jakimś skacze :>
|
Ja chce snieg. ; <
|
Brawo dla Adama! Kolejny medal na tych igrzyskach. No i wielkie uznanie dla Ammanna, jak zawsze był bezkonkurencyjny.
|
Cytuj:
|
Mój ulubieniec wrócił do gry. :cup::cup::cup: Tracy McGrady, bo o nim mowa, w swoim debiucie w NYK rzucił 26 punktów. Czyżby wielki powrót T-Maca? :cup:
K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |
|