![]() |
|
Naruto
Ukryty tekst:
Bleach Ukryty tekst:
|
Temat się stacza, o samych tasiemcach rozmawiacie... Jak tak można?:<
|
Gdzie tam się stacza. Gadanie o tasiemcach w piątek to tradycja tego tematu.
Co do Bakemonogatari to w 100% się zgadzam, czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Po 5 epach, zdecydowanie najlepsza pozycja tego sezonu. Nipah~! Corgar Frizz |
Bakemonogatari? Nie słyszałem, ale sprawdzę =).
|
Naruto
Ukryty tekst:
Bleach Ukryty tekst:
@juzefek Co do bleacha Ukryty tekst:
|
Yeah, wyszedł pierwszy odcinek drugiej serii Darker Than Black. Zasysam, później obejrzę.
|
Macross Frontier już dawno obejrzany, a ja zapomniałem cokolwiek wspomnieć o tej serii. Rozpisywać się nie będę, bo moje zdolności literackie nie pozwalają ubrać w słowa co myślę o tej serii.
Powiem tylko że to jedna z najlepszych serii jakie widziałem, a prawdopodobnie też najlepsze mecha jakie będą miał okazje obejrzeć w życiu. Nie licząc TTGL oczywiście, chociaż sam nie potrafię określić które z tych dwóch jest lepsze. Ale ciężko je porównywać, bo mimo iż oba są pełną gęba mecha, to są skrajnie różne. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ktos wie kiedy ma sie ukazac owy tytol? ;) Btw. No i jak najbardziej zaczne ogladac nowego Darkera ^^ |
A ja już się zastanawiam, co oglądać po Toradora. Może jakiś mech(??)?? Tylko nie komedie, muszę od nich odpocząć. ^^
|
@Nari
Rożnica w obrazie raczej będzie niewielka, za to podejrzewam kolosalną różnicę od strony audio. Jak kiedyś najdzie mnie na powtórkę Macross F, to obejrzę wersje bluray @Grycan Jak mecha i niekomedia, to Macross Frontier ^^ Jeśli nie przeszkadza ci rozbudowany wątek komediowy, to także Tengen Toppa Gurren Lagann. Nipah~! Corgar Frizz |
@NAruto Anime
Nowy opening <333 ale ending </3 nie ma już machającej dupeczką Sakury :( |
Naruto
Ukryty tekst:
|
Bekemonogatari... No cóż mogę o tym anime powiedzieć. Jak dla mnie to arcydzieło. Podobnie jak w wypadku Macross F nie będę próbował pisać recenzji, czy czegoś co recenzje by miało imitować. Tego nie trzeba opisywać słowami, to trzeba obejrzeć.
Nipah~! Corgar Frizz |
Naruto
Ukryty tekst:
|
@up
Ukryty tekst:
|
|
Podczas oglądania Macross Frontiera odkryłem zaskakujące potwierdzenie pewnej egzystencji
http://i175.photobucket.com/albums/w...mapa_UK2-1.jpg ALL HAIL ZERO! |
damn it! jak darker bedzie tak dobry jak 1 odcinek drugiej serii to zostane darker's nerdem dosłownie
zaczalem ogladac macross frontier, ale takie tam pierdołowate postacie, że dałem sobie spokoj ;/ |
@DtB
Zaczyna się fajnie, może jednak sezon jesienny nie będzie taki zły. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |
|