![]() |
|
@Kamilq96:
roty, od 45 skilla cycki, @Syfors: Dwarfy z pojedynczymi guardami, cycklopy na pohu, outlaw camp, |
22 druid PACC pvp serv
palte set necro rod 20 mlvl potrzbuje zarobic kase 15k gdzie ! ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Spróbój roty na darashi... |
gdzie szybko wbiję lvl 25 rpkiem z skilami 66/55 PROSZĘ O ODPOWIEDŹ
mogę wydać 10 k ale najlepiej jak by się zwracało |
Nick : Sir Zordon
Server : Celesta Profesja : Paladin Level : 24 Skile : 65/45 EQ : Steel Helmet Spear Belted Cape Medusa Shield Knight Legs Boots of Haste GDZIE MOGE EXPIC |
@up:
Cyklopy, guardy, ghoustland, EF |
12 Pall 47/37
Dobre eq (Belted Cape, P legs, Crown Helmet, Ancient Shield) Dam radę Cyclopy? Do jakiego lvla?? SKillować do 60 ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
I chciałbym też się zapytać mam 28 druta, 35 mlvl, eQ to ; focus cape, hat of the mad, medusa shield, boh, blue legs i oczywiście terra rod. Chciałbym pójść na 30 lvlu na pare dragów i nie zabardzo znam miejsc gdzie się respi tylko 1 drag w Thais z tego co pamiętam są 2, ale tam zawsze ktoś siedzi, jeśli ktoś zna to niech powie :D |
Cytuj:
|
Knight 22lvl skille 57/50 eq, knight set
Z jakimi skillami i z lvlem mogę iść na dc -1 żebym nie miał waste ? |
@Up
Ghoule na dc, a jak nie to może spróbuj na draconii coś, ale tam ciężko. Możesz też spróbować minosy na mintwalin. nic innego raczej nie ma dla Ciebie... |
Witam, chciałem się dowiedzieć gdzie będzie najlepsza miejscówa do najszybszego expienia dla mojej postaci wraz z doborem EQ i jak sprawa z hp potkami, na Paccu:
Profesja: Knight, Skille: 80/80, Mlvl: 5, Lvl: 11, Serwer: PVP, Pacc: Tak, Eq które mam do wyboru: -Dark Helmet/Crown Helmet, -Scarf/Platinum Amulet, -Plate Armor, -Orcish Axe, -Dwarfen Shield/Medusa Shield, -Plate Legs/Knight Legs, -Fur Boots. |
?
Witam
Elite Knight [41] skille [77/77] mlvl [5] Eq : - Royal Helmet - Dragon Scale Mail - Blue Legs - Mastermind Shield - Boots of Haste - Platinum Amulet - Assasin Dagger / Bright Sword - Bp Sword Rings Jakies pomysly gdzie moglbym expic zeby wychodzic na +? Chodzi mi glownie o miejsca dostepne dla pacca. Dzieki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zostaje jeszcze mintwalin, na twoim levelu dobry exp i ogromny zarobek, o ile masz postmana albo będziesz tachał lootbaga do thais co może być trochę uciążliwe :p O innych facc miejscach nie jestem w stanie pomyśleć. Może czas pomyśleć o kupnie pacca? Ja bym się zasiekał na myśl o expie na poziomie 13k/h. Leveuję teraz sorca na 25+ exp na poziomie 25k/h wydaje mi się być kiepski... Cytuj:
|
Mam lepszy pomysl
8-15lvl rotworm,orci,spidery
15-25lvl-monsterum cyclopy 25-60lvl-monsterum,ghoule,crypty shanblery,mumie,dragony,ghosty,cyclops potem jzu skille do 90:):) |
Witam. Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę expić. Trochę informacji o postaci:
Level: 49 Profesja: Master Sorcerer Pacc: Jest M-lvl: 43 (z itemami 46) EQ: Scarf, Hat of the Mad, Spirit Cloak, BOH, Plate Legs, Spellbook of enlightenment. Dotychczas od levelu 36 expiłem na Ancientach. Teraz muszę zmienić expowisko gdyż wbiłem rs'a a tam wiele ludzi chodzi i łatwo trapnąć. Najlepiej jakby exp był na +. Ew. jaki Tomb z szybkim expem i dobrą kasą? Dziękuje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:39. |
|