![]() |
|
Witam, chciałem się dowiedzieć gdzie będzie najlepsza miejscówa do najszybszego expienia dla mojej postaci wraz z doborem EQ i jak sprawa z hp potkami; na Paccu, i jednoczesnie zeby bylo gdzies blisko capa zwolnic:
Profesja: Knight, Skille: 80/80, Mlvl: 5, Lvl: 11, Serwer: PVP, Pacc: Tak, Eq które mam do wyboru: -Dark Helmet/Crown Helmet, -Scarf/Platinum Amulet, -Plate Armor, -Orcish Axe, -Dwarfen Shield/Medusa Shield, -Plate Legs/Knight Legs, -Fur Boots. |
grzech_91
polecilbym tobie ank (larvy,scaraby), ale ostroznie niski lvl masz szybko mozesz pasc , a szkoda skilli:) |
27 paladi Facc
62 dist Gdzie szybko do 30lvl z royal spearami |
Cytuj:
|
Cytuj:
może DC albo poh ? |
33 knight 71/71, magic lvl 5,
eq : warrior helmet,golden armor, knight legs,scarf,leather boots, tower shield, bright sword + fire sword . Chciałbym się dowiedziec gdzie ładnie poexpie do 40 lvl. Z góry thx. |
DC, PoH (cyclopy, minotaury i orki), cyce pod mount sternum i tomb.
|
Gdzie Expic 25 Elder Druidem.Mam odblokowane yalahar.Good Eq
|
@up
Dzielnica uchodźców yalahar chodź po całej ja tak wyciągałem 43k exp/h Naprawdę polecam !!! |
Cytuj:
|
23 palladyn 59/41, magic lvl 8, facc, srv pvp
Eq: Belted Cape, Dwarfen Shield, Plate Legs, Soldier Helmet, Leather Boots, Spears Gdzie expic? |
@grzech_91
Ghostland, Cyklopy na powierzchni Mount Sternum ,Amazon Camp , Zamek Elvenbane. |
Siema! Gdzie moge expić 25 druidem magic level 30 z itemami 32. Eq: Hat of the mad, focus cape, blue legs, dragon shield, necrotic rod. Proszę o szybką odpowiedź.
Z góry dziękuje i życze powodzenia w grze!;) |
Cytuj:
|
@bartoszek
-ghostland -amazonki nad carlin -amazon camp -soldki -jak sie juz rozgrzejesz na soldkach to guardy -ghoule,roty jak sie idzie na draconie jest jeszce duuzo miejsc ale wymyslilem te które znam |
13 socrcer z pacc z wandem od 13 lvl i p setem :baby:
|
86 RP
92/72 skille gdzie moge expic zebym był na + |
@darkEEEr
of, dragi ank (wszystkie respy), jak chcesz to spróbuj ancientów ;d tam to trzeba mieć najebane w główce żeby takim lv z takimi skillami mieć tam waste :D, jak masz farta do loota to może frosty albo jakieś poi dl z blokerem i siocherem ;] |
Cytuj:
Tam gdzie wbiłeś ten 13 -.- |
Cytuj:
-Dwarfy, -Soldki, -Minosy, -Mino Guardy, -Gobliny, -Cyce. Staraj się uciekać przed cycami i mino guardami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57. |
|