Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

ggostekxd 24-02-2010 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2736257)
Skarbie, nie oceniaj klubu po miejscu w tabeli, bo w 04/05 Liverpool został wyrzucony z Top4, a i tak CL wygrał. Strasznie debilną filozofię wyznajesz i chwytasz się byle czego, by dopiec Porcelanie. :baby:

Liverpool to jest Liverpool, Premier League to jest Premier League. A Stuttgart który nie dawno przegrał z Hamburgerem SV 1:3 to co innego. Dobra nie będę cie załamywał, tak tak Arsenal wygra CL mimo że zostanie wyrzucony z Top4. :]

Arka_Sath_Wielki 24-02-2010 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ggostekxd (Post 2736145)
Co nam powiesz na temat meczu Arka?

Tak się spinali a przegrają z najsłabszą drużyną tej rundy. B)

A co mam powiedzieć? Grali piach to i zremisowali, chociaż na to też nie zasługiwali. Nie wiem, czy to wina braku motywacji ale grali zupełnie inną piłkę niż zawsze. Jak by nie patrzeć to na razie są w 1/4 w przeciwieństwie do Arsenalu czy Realu.

Yoh Asakura 24-02-2010 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ggostekxd (Post 2736264)
Liverpool to jest Liverpool, Premier League to jest Premier League. A Stuttgart który nie dawno przegrał z Hamburgerem SV 1:3 to co innego. Dobra nie będę cie załamywał, tak tak Arsenal wygra CL mimo że zostanie wyrzucony z Top4. :]

Jesteś super i pamiętaj: nieważne, jak wielkiego kretyna zrobisz z siebie na forum, mamusia nadal cię kocha.

Lotress 24-02-2010 14:54

ggostekxd to idiota. Normalnie bym go ignorował, ale że swoją głupotą niszczy nawet Albetrusa, to można się przynajmniej pośmiać :p

Faytah 24-02-2010 15:05

zakupy do meczu Inter - Chelsea zakonczone,znajomi zaproszeni a teraz ide pomodlic sie do latajacego potwora spaghetti o to by przeszli 1/8

Yoh Asakura 24-02-2010 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2736292)
zakupy do meczu Inter - Chelsea zakonczone,znajomi zaproszeni a teraz ide pomodlic sie do latajacego potwora spaghetti o to by przeszli 1/8

Przecież Jego Makaronowa Doskonałość ma w dupie wszystkie modły i swoich wyznawców. :confused:

Parafeks 24-02-2010 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2736310)
Przecież Jego Makaronowa Doskonałość ma w dupie wszystkie modły i swoich wyznawców. :confused:

Niech se wierzy nawet i w latajacego schabowego, jesli mu sie tak podoba.

Ja modle sie o to, zeby byl dobry obiad. Pzdr ziomus.

Ja nie wiem, mam dylemat- Wyskoczyc z kolezanka do kina czy obejrzec mecz LM. : /

Xendriel 24-02-2010 15:32

Nie podobał mi się wczorajszy mecz Barcelony. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy pokaz futbolu i liczę na jakąś bramkę Eto'o :)

Faytah 24-02-2010 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2736310)

Ojj :( a jakby doszlo do zwyciestwa Interu to bym wiedzial dzieki komu a takto nie bedzie mialo to w sobie zadnego mistycyzmu no i mialo to zrownowazyc wstanie lewa noga o.o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parafeks (Post 2736311)
Ja nie wiem, mam dylemat- Wyskoczyc z kolezanka do kina czy obejrzec mecz LM. : /

Postaraj sie tak ogarnac temat by zjesc ciastko i miec ciastko! (jakie pytanie taka porada o,o)

Parafeks 24-02-2010 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2736342)
Postaraj sie tak ogarnac temat by zjesc ciastko i miec ciastko! (jakie pytanie taka porada o,o)

Dzieki, pomogles mi.

A tak wgl to czemu duzo osob kibicuje realowi ?

ggostekxd 24-02-2010 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2736269)
Jesteś super i pamiętaj: nieważne, jak wielkiego kretyna zrobisz z siebie na forum, mamusia nadal cię kocha.

To samo mógłbym powiedzieć o tobie 8o
Ja przynajmniej potrafię napisać tu do wszystkich tutaj zgromadzonych że Barca wygra Primera Division, Chelsea Premier League, a serie A Inter choć go nienawidzę. A ty jak coś pie********* o Arsenalu to aż się serce kraja.

K.Jay 24-02-2010 17:59

Cytuj:

Wyskoczyć z koleżanką. ;)
@topic
1:1 - mój typ starcia Interu z The Blues.

K.Jay

Parafeks 24-02-2010 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2736372)
Wyskoczyć z koleżanką. ;)
@topic
1:1 - mój typ starcia Interu z The Blues.

K.Jay

Ide z kolezanka. Lepsze to niz kombinowanie ze zjedzeniem ciasteczka i miec jeszcze jedno ciasteczko. ; )

A kto awansowal z pary Arsenal - Porto ? Czy dzisiaj mecz?
Jestem nie aktualny . ; p

Capality 24-02-2010 18:21

@UP
Dopiero rewanz bedzie

Nie ma bata zeby Chelsea dzisiaj pzegrala

Parafeks 24-02-2010 18:30

Dobra, mam nadzieje, ze przez was nie przegapie jakiegos fajnego meczu (A dzisiaj owych nie bd, mam taka nadzieje ).

Do zobaczenia . ; P

@top
A jak obstawiacie nasza rodzima lige ?

AnonimowyPowrot 24-02-2010 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2736269)

Wiesz coś o tym... :)
Chociaż pewnie gdybyś jej to pokazał, to by nie pozwoliła się nazywać "mamusią".
Cytuj:

Koleżanką? To zależy czy zaruchasz.

@Topic

Przegapiłem trzeci mecz United z rzędu (nie licząc LM), ba, nawet nie wiedziałem, kiedy mecze mają... : (

Parafeks 24-02-2010 20:10

Malina ciagniesz !

Yoh Asakura 24-02-2010 20:25

Inter Julio Cesar, Maicon, Samuel, Lucio, Zanetti, Stankovic, Cambiasso, Motta, Sneijder, Eto'o, Milito

Chelsea: Cech, Ivanovic, Carvalho, Terry, Malouda, Ballack, Mikel, Lampard, Anelka, Drogba, Kalou

Malouda jako LB, lol.

AnonimowyPowrot 24-02-2010 20:31

Inter wydaje się być mocniejszy, chociaż nie odważyłbym się przewidywać wyniku tego spotkania :P

Ciekawe, jak będzie ustawiona Chelsea. Czy Kalou będzie na jednym skrzydle, a na drugim nikogo (teoretycznie któryś z pomocników, praktycznie też, ale nie jako taki typowy), czy też może Anelka będzie ustawiony podobnie do niego. Hmmm, niby możliwe jest też ustawienie z trzema CB, ale wątpię, nie w LM, nie z Interem...

Miszczu 24-02-2010 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2736379)
@UP
Dopiero rewanz bedzie

Nie ma bata zeby Chelsea dzisiaj pzegrala

A jednak bat był ;).
Mecz do 60 minuty trzymał w napięciu i był według mnie bardzo interesujący i przyjemny dla oka, potem właściwie szkoda ,że nie wyłączyłem bo nic ciekawego się raczej nie działo.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38.