![]() |
|
Cytuj:
Liverpool to jest Liverpool, Premier League to jest Premier League. A Stuttgart który nie dawno przegrał z Hamburgerem SV 1:3 to co innego. Dobra nie będę cie załamywał, tak tak Arsenal wygra CL mimo że zostanie wyrzucony z Top4. :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ggostekxd to idiota. Normalnie bym go ignorował, ale że swoją głupotą niszczy nawet Albetrusa, to można się przynajmniej pośmiać :p
|
zakupy do meczu Inter - Chelsea zakonczone,znajomi zaproszeni a teraz ide pomodlic sie do latajacego potwora spaghetti o to by przeszli 1/8
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja modle sie o to, zeby byl dobry obiad. Pzdr ziomus. Ja nie wiem, mam dylemat- Wyskoczyc z kolezanka do kina czy obejrzec mecz LM. : / |
Nie podobał mi się wczorajszy mecz Barcelony. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy pokaz futbolu i liczę na jakąś bramkę Eto'o :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak wgl to czemu duzo osob kibicuje realowi ? |
Cytuj:
Ja przynajmniej potrafię napisać tu do wszystkich tutaj zgromadzonych że Barca wygra Primera Division, Chelsea Premier League, a serie A Inter choć go nienawidzę. A ty jak coś pie********* o Arsenalu to aż się serce kraja. |
Cytuj:
@topic 1:1 - mój typ starcia Interu z The Blues. K.Jay |
Cytuj:
A kto awansowal z pary Arsenal - Porto ? Czy dzisiaj mecz? Jestem nie aktualny . ; p |
@UP
Dopiero rewanz bedzie Nie ma bata zeby Chelsea dzisiaj pzegrala |
Dobra, mam nadzieje, ze przez was nie przegapie jakiegos fajnego meczu (A dzisiaj owych nie bd, mam taka nadzieje ).
Do zobaczenia . ; P @top A jak obstawiacie nasza rodzima lige ? |
Cytuj:
Chociaż pewnie gdybyś jej to pokazał, to by nie pozwoliła się nazywać "mamusią". Cytuj:
@Topic Przegapiłem trzeci mecz United z rzędu (nie licząc LM), ba, nawet nie wiedziałem, kiedy mecze mają... : ( |
Malina ciagniesz !
|
Inter Julio Cesar, Maicon, Samuel, Lucio, Zanetti, Stankovic, Cambiasso, Motta, Sneijder, Eto'o, Milito
Chelsea: Cech, Ivanovic, Carvalho, Terry, Malouda, Ballack, Mikel, Lampard, Anelka, Drogba, Kalou Malouda jako LB, lol. |
Inter wydaje się być mocniejszy, chociaż nie odważyłbym się przewidywać wyniku tego spotkania :P
Ciekawe, jak będzie ustawiona Chelsea. Czy Kalou będzie na jednym skrzydle, a na drugim nikogo (teoretycznie któryś z pomocników, praktycznie też, ale nie jako taki typowy), czy też może Anelka będzie ustawiony podobnie do niego. Hmmm, niby możliwe jest też ustawienie z trzema CB, ale wątpię, nie w LM, nie z Interem... |
Cytuj:
Mecz do 60 minuty trzymał w napięciu i był według mnie bardzo interesujący i przyjemny dla oka, potem właściwie szkoda ,że nie wyłączyłem bo nic ciekawego się raczej nie działo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |
|