Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Yakky 09-01-2009 23:42

Na rozluźnienie odpalcie sobie EastWest Rockers - Spadają w ogień

@btw.
''Z serii tych niewygodnych pytań''
1. Andi okradł Jamesa aka. Smerfu z iteamek? Czy na t.de jest plotka tylko?
2. Hack'a na Tritii dokonał Harcerz czy pan o nicku na Ch***?
3. Kto zabił Kenedyego?

Suczy 09-01-2009 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky (Post 2415722)
Może jest bardziej uczuciowy niż przeciętny facet, a nie ukrywajmy Tibia wywołuje różne emocje. U jednych po dedzie jest śmiech i olanie, u innych , wk*******e i chęć zemsty, widocznie on ma tak, że płacze. Po drugie jeżeli to przez lag (co jest bardzoooo możliwe, PL dostawcy internetu -.- ...n/c)
to tym bardziej mogło go to złościć i załamać jednocześnie.

@Jakzawsze
2037 - ale mu zajebali 130 EK na combo(hita) :P

Jak myślicie Dusk na takim SQM złożyło by L'P na combo ? Takie dobrze zsynchronizowane combo.

Podejrzewam ze tak.. zlozyli by maja silne combo.

Masmix 09-01-2009 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misi3k
hahahahahaha od kiedy inszon to nie zydy ?tylko teraz vision & dusk?

To wasze wyzywanie sie jest idiotyczne. Kto nie jest z wami ten jest zydem. Bedac w dusk slyszalem jazdy na vencie o zydach w vision. Bedac pozniej w inshon to mnie wyzywano od zydow. To wogole ma jakis sens?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester
No, dempah 'ogarniacz', ale to przekladanie SSA na koniec cos mu nie wyszlo

Eh, mimo tego ze masz RS nie zauwazylem zebys uzywal SSA. Nie zebym mowil ze nie uzywasz, poprostu nie zauwazylem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zutersky
ZIk lubie cie ale czasem przymysl to co piszesz

True.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester
Tak, napisalem bo irytujace jest ze dempaha to uznajecie za istne bostwo w pvp a robi bledy i duzo wiecej od andiego

Nie wiem czy ktos uwaza go za bostwo, poprostu koles ogarnia. W sumie gdyby tak nie bylo nie dostawal by passow na roznych serwerach.

R3T 10-01-2009 02:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester (Post 2415498)
No coz, probowalismy wbic do nich, niestety nie wyszlo :p
Gdyby nie ten m-wall na plecy andrzeja kto wie jakby to sie skonczylo.

Wydaje mi sie ze tyranie Andrzeja ze nie ogarnia jest srednia idea gdyz probojemy sie wbijac na defens najczesciej kiedy przewaga w terenie jest po ich stronie, pewnie i tak teraz mnie potyra 3/4 tego forum, ale ciekawe co by robil wasz boski dempah kiedy to my bysmy wbijali na defens

Dempah jest jeszcze lepszy w ataku niz w defensywie, oj nie chcialbys byc w defensie ;p

Vol'can 10-01-2009 05:30

Dempah robi bledy niech robi kto mu zabroni?
takie gadanie macie o osobach jak nie wiem ;p
ale wazne ze on sie nie poddaje i walczy !! i to powinno sie liczyc nawet jak to nie jest jego serv

Rester 10-01-2009 08:58

@Bambosz

Gdyby nie ssa wyjebalbym sie na moscie na dragach venore

@Sumo

Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, napisalem co o nim mysle i tyle

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vol'can (Post 2416187)
Dempah robi bledy niech robi kto mu zabroni?
takie gadanie macie o osobach jak nie wiem ;p
ale wazne ze on sie nie poddaje i walczy !! i to powinno sie liczyc nawet jak to nie jest jego serv

Ta robi tak samo jak my, tylko ze nas sie tyra jak cos nie wyjdzie, za to jak dempahowi nie wyjdzie cokolwiek to cisza i spokoj na forum.
Napewno ogarnia lepiej odemnie, ma wieksze doswiadczenie w pvp odemnie i tego nie ukrywam, ale tak jak powiedziales robi bledy, a ja mu poprostu jeden wytykam.
Moja osobista opinia, po to forum w sumie.

Pzdr

siemacotam 10-01-2009 09:44

venz spi :D

Suhay 10-01-2009 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester (Post 2416226)

Ta robi tak samo jak my, tylko ze nas sie tyra jak cos nie wyjdzie, za to jak dempahowi nie wyjdzie cokolwiek to cisza i spokoj na forum.
Napewno ogarnia lepiej odemnie, ma wieksze doswiadczenie w pvp odemnie i tego nie ukrywam, ale tak jak powiedziales robi bledy, a ja mu poprostu jeden wytykam.
Moja osobista opinia, po to forum w sumie.

Pzdr

Czysta zazdrość o fanów :D:D

Rester 10-01-2009 10:06

@Up
Tak, chcielibysmy miec oddana rzesze fanow z transparentami

alahakbar 10-01-2009 11:55

Sporo głów sciela dzisiaj koalicja. Moze ktos ma ochote wypisac fragi?

Rester 10-01-2009 11:59

Wielki neutral Yeshill

HellFrycek 10-01-2009 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2416384)
http://www.***********.com/645199957.html

Na filmie z dzisiejszej akcji widać, że czasem Dempahowi coś nie wychodzi.

boze ludzie a czy on gdzies napisal "jesetm najwiekszy pro ogar w wszechswiecie tibii i jestem nie zniszczanlny"? to tez jest czlowiek,przypiepszacie sie do kazdego jego bledu/deada,a sami lepsi nie jestescie.

acid22 10-01-2009 12:39

wynik battle ? ?

Voyphox 10-01-2009 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HellFrycek (Post 2416395)
boze ludzie a czy on gdzies napisal "jesetm najwiekszy pro ogar w wszechswiecie tibii i jestem nie zniszczanlny"? to tez jest czlowiek,przypiepszacie sie do kazdego jego bledu/deada,a sami lepsi nie jestescie.

Kreuje sie na takiego, nie czytasz tibia.de widac.

Diablord 10-01-2009 12:46

Cytuj:

On nie, ale sporo osób na forum pisze o ni jak o bostwie. A na filmiku widać, że zdarzaja im sie wpadki.

reasonTHC 10-01-2009 13:19

Cytuj:

Nie, oni po prostu nie rozumieja ze ciezko ogarnac 50 osob, w 15 :D

siemacotam 10-01-2009 13:24

deski to wczoraj byly huehue

dopalacz.Vis 10-01-2009 13:33

http://www.youtube.com/watch?v=uJW8j...ture=rec-HM-r2

http://www.youtube.com/watch?v=qgpYP...e=channel_page

Masmix 10-01-2009 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester (Post 2416226)
@Bambosz

Gdyby nie ssa wyjebalbym sie na moscie na dragach venore

Napisalem przecie, ze nie zauwazylem. Nie wszystkie filmy widzialem, a na akcjach nie bywam. Takze tego, nie obrazaj sie za bardzo. ;<

alahakbar 10-01-2009 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rester (Post 2416390)
Wielki neutral Yeshill

No nie? W dodatku wojne zaczal od zabijania 80+ lvli na poi. Naprawde wielki z niego wojownik. Mam nadzieje ze on drugiej szansy nie dostanie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:10.