![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powodzenia : D |
PACC się skończył i nie wiem gdzie expić ;)
Paladyn, 53lvl, 78 distance. Serwer pvp. Może być waste. Jak narazie biegam do HG (przy bibliotece), guardy + gsy (Crusader helmet). D-lair w veno wiecznie zajęty. PoH także wiecznie zajęty. Myślałem o dragach i dragon lordach na fibuli ale nie wiem czy dam radę. Z góry dziękuje za propozycję. |
30 knight skille 70/68 eq:knight armor, knight legs, warior helmet, vampire shield
Gdzie mogę jak najszybciej wbić 60lvl ?? |
20 lvl Royal Paladin 71/59 z pacc :P
|
Wektor - do 40 lvl elf fortress, cycki pod mount sternum, facc tomb, soldy i guardy, wszystko się zwróci z nawiązką.
Później - mintlawin (ale możesz i wcześniej ;)), OF, dragi i to co wcześniej oprócz tomba i same guardy zamiast soldów. up - tomby, na yalahar jakieś miejscówki też się znajdą pewnie, może frost gianty, a i hellheim na pierwszych poziomach. |
witam gdzie mam expic 60 knight 73/70 eq:mystic blade,demon shield,g arm,crus helm,boh,knight legs.Na lagunie i banucie za duzo botow jest ;(
|
Witajcie. Gdzie mogę expić 20pall crusader helmet blue legs dragon shield oraz crown armor ? skille 60/55 (ciągle skiluje teraz :baby: ) ?:confused: Facc na locie nie specjalnie zależy
|
Palek - soldy, guardy i tomb dla facc, cyklopy na poh i mount sternum.
|
RP 30 lvl 70/52 PACC.
Gdzie expić ? |
@UP Tomb...
Lub.. Nowy tomb pod Mt. Sterum ;) |
Do którego lvla tam expić w tombach? Mt.Sterum mi nie odpowiada ze względu na dużą ilość ludzi. I czy Penisula Tomb -2 jest ok ? Czy w jakimś innym expic ?
|
Pytanie jak w temacie - Gdzie expić? Zależy mi na szybkim expie i abym wychodził na plusie. Dane postaci:
Profesja: Knight Poziom: 54 Poziom magiczny: 5 Skille: 67/66 Konto: Premium Eq: RH, DSM, BLUE LEGS, BOH, DEMON SHIELD, RELIC SWORD, P AMMY Pytanie kieruję wyłącznie do doświadczonych rycerzy ze znajomością terenu. Jeżeli można to proszę podać również ewentualny exp na godzinę oraz godzinny zarobek. |
Cytuj:
|
Piraty narazie chyba odpadają, malpy to zawsze pelno ludu i botujacych high lvli.
Zolwie ok, poza tym frost gianty na tyrsung |
ehe masz facc tym kina to idz na orc land to sa te "obozy" przed orc landem tam na 52 lvl kina do 60+ a jak masz pacc zlowie , yalahar magiciany,yalahar dragi,piraty na yalahar,gladiatory na yalahar, barbariany svargrond, a najleprzy exp moim zdaniem dla knighta pacc to yalahar cemetery quater na zombie necro nightstalker itp tam ekiem 50k/h wyciagam+ i loot zajebisty typu halabardy steel helmety a rzadsze itemki to haunted blade i boh ;>... a i jescze jedno wcale niejest powiedziane ze jesli masz pacc to niemozesz expic na facc dla ciebie głownie polecam cemetery quater i orc land dobry loot i na + wychodzisz ;]
|
Powie mi ktoś w którym tombie expić ? I do którego lvla ?
( RP 32 lvl 70/52 ) |
Więc... 34 ED 37mlvl terra/hailstorm rod. Dobry exp jak i zarobek, ale bez waste (kasa ._. )
Dotychczas expiłem na small barbarian camp i > nargor (2 monki - low exp) < ale do końca tygodnia są pozajmowane ;/ Tomby odpadają - woooolny exp albo waste - zależy od poziomu |
Cytuj:
Idź spać pało StagG: Ja na twoim lvlu na barbarian campie expiłem i rzadko był ktoś |
@up3 pomoże ktoś ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |
|