![]() |
|
|
@taddii
A ty nie dołączysz ?? |
Coś koło 3h chyba
http://img14.imageshack.us/img14/6467/lootnajtysmyk.jpg A tu ss z lootem ze Smyka <3 Walne se addon ;o http://img17.imageshack.us/img17/3657/smykaitemsxd.jpg Pozdro ;d |
@ksof jebana dziwka
widziałem co na mnie pisałeś na lorda filmie :) hahaha a co ma siedzieć w gildi z Anna Sinixaa? hahahahaha to frajerka jak ich mało pada na 3 hydrach 220+ ed nie no plx oh w gildi z nią byłem jak ty miałeś 20lvl pajacu więc się ciągnij blondynku bo dostaniesz po pysiu i będzie boleć cipo w pizdowatyc blond włoskach xd 15:47 Knight Sphinx of Fortune [120]: moge go tylko okreslic internetowym napinaczem ;s ja mam klate nie jak ty cycki xd |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
/\
On przecież bierze XXX na klate ; p |
dziwne bo 0+0=0 :<
|
@yen
ja przynajmiej nie chodze w koszulkach dla dziewczyn xd < różowe <3 > |
@ szmatoł
Może bys wkońcu zamknął pysk, bo już Cie słuchać nie moge ;/ Jak czytam Twoje posty to mi się śmiać chce -.- Tu na forum jesteś straszny kozak, a ciekaw jestem czy w RL życiu jesteś taki cfany ;/ Pewnie tylko przy swoich 10 - letnich kolegach xD a to, że np. Yen sobie chodzi w takiej a nie innej koszuli to jest Jego sprawa kapolu. A może mu zazdrościsz ? Więc zamilcz Robercie :) Cya ide na trening... P.S Jak przyjde pewnie szmatołek jebniesz na mnie 100 postów, no ale cóż :) Spróbuje skontrować :) Yen Gz Loot i w ogóle All MaNiek Gz skilla :) |
Cytuj:
|
Bryq@
Święta Prawda . |
@BryqHero
-> twoja gildia i wszystko jasne.. ( banda dzieci ) pedały chodzą w różowych koszulkach :D! a każdy wie co z takimi się robi :> ofc, że w rl jestem kozak a jakby inaczej !? p.s nie umiem jebnąć 100 postów nie wiem jak to się robi naraz :o ciota |
Szadou my chociaż nie liżemy dup 200lvl, żeby pójść z nimi ,,hancić" na poi...
Nie wiesz ile mamy lat to się nie odzywaj..., a najlepiej idź okradać innych na PoI, bo może uda Ci się kogoś oszukać i będziesz miał radosny dzień w swoim patologicznym życiu... tyle ode mnie! |
Cytuj:
powiedz mi balwanie czym sie ty sie tak podniecasz? miales przyjechac w grudniu ale chyba "zapomniales", a to jakie mam wlosy to tylko i wyłacznie moja sprawa wiec mozesz mi possac druta frajerze. btw: a to ze jestem z anna w gildii to równiez nie twoj interes, zajmij sie głaskaniem łonowców jaha. Kozaczysz pewnie na tej swojej wsi, bys tak kozaczyl tak w miescie to bys juz dawno mial glowe na jajach. |
Zaliczacie wszyscy duzy przypal wystawiajac zdjecia na ktorych wlaczone jest ng, zdjecia te moga zostac zgloszone do moderatorow tibia.pl i bedzie w plecy ;) polecam nakladke na ostatnie NG ktore sprawia ze zdjecia wygladaja jak z oldschoolowa tibiablack ice;D http://www.***********.com/846815472.html (spe edyshare)
|
Cytuj:
Po pierwsze szmatoł Ty i Twoja wieś to jest banda kiepów i buraków :) Napewno w mojej gildii jest więcej kontaktujących ze światem ziomków niż u Ciebie :) Po drugie jak Ty sobie założysz czarną koszulke to mam mówić, że jesteś Emo albo jakis Szatanista ... ^^ ? Po trzecie :) W RL jesteś kozak, bo przecierz Twoi 10 - letni kumple Ci nie podskoczą :D Dla nich jestes koks xD P.S Każdy wie co się z takimi robi ? Czyli co ? Pali na stosie ? Bo nie wiem o co Ci teraz chodiz matole... ;/ |
Już to kiedyś pisałem : zniży Cię do twojego poziomu a potem pokona Cię doświadczeniem.
Tak do all. Szadou ma swój świat, swojej lalki itd. |
@bryq
kotek widze ze Tibia demoralizuje ;| @edit JEB*C GKS JASTRZEBIE _// |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |
|