Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

AnonimowyPowrot 27-02-2010 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2737290)
Merson powiedział, że jeśli Arsenal pokona dziś Stoke, to zdobędzie mistrza.

Ja zaś mówię, że jak zjem fasolę, to puszczę śmierdzącego bączula.

@Topic

Arsenal wygra ze Stoke, wow! :cup:

@Poważnie

Słyszeliście co się dzieje z Portsmouth? Mają im odjąć punkty, do tego możliwa jest całkowita likwidacja klubu, który od dłuższego czasu nie wypłaca pensji zawodnikom i nie spłaca zadłużenia. Przyznano im kuratora jakiegoś, ciekawe, czy on coś w ogóle zmieni.

@Down

Też mi się tak zdaje, ale on chyba aż tyle nie inwestuje. W każdym razie, jest akcja : o

Jeśli klub zostanie zlikwidowany, to odebrane zostaną punkty innym drużynom za mecze z nimi.

Xendriel 27-02-2010 18:28

A właścicielem Portsmouth nie jest przypadkiem jakiś szejk?

edit. LOL właścicielem jest Sulaiman Al-Fahim, ten który ze swoją spółką przejął Manchester City. Kiedyś czytałem, że jest kilkakrotnie bogatszy od Abramowicza więc aż dziw bierze że nie ratuje swojego klubu. No cóż może już mu się znudził...

K.Jay 27-02-2010 21:45

Cytuj:

Trudno powiedzieć kiedy - a może czy w ogóle - Aaron Ramsey powróci do futbolu. 19-letni Walijczyk doznał potwornego złamania nogi. Cały świat pamięta, iż przed dwoma laty podobnej kontuzji nabawił się napastnik Kanonierów Eduardo.

Sprawcą całego zajścia był Ryan Shawcross. Gracz Stoke City starł się z Ramseyem w środku boiska, łamiąc mu nogę. Widok był na tyle potworny, że realizatorzy nie zdecydowali się na pokazanie choćby jednej powtórki.

Mdlejącemu z bólu Walijczykowi założono maskę tlenową i natychmiast przeniesiono go do karetki. Sprawca całego zajścia otrzymał czerwoną kartkę i zdezorientowany płacząc opuszczał murawę Britannia Stadium.

Wszystkim pozostaje mieć nadzieję, iż znakomicie zapowiadająca się kariera Ramseya nie została jeszcze przekreślona. Oby, jak to było w przypadku Eduardo, powrócił do gry już w przyszłym sezonie.
http://tv.zczuba.pl/zczubatv/1,89849...a__wideo_.html

Aż trudno mi to skomentować. :(

K.Jay

Yoh Asakura 27-02-2010 21:46

http://i48.tinypic.com/2rz7uid.jpg

Faytah 27-02-2010 21:55

Oby mogl kontynuowac kariere. Ostatecznie tutaj faulujacy byl przybity krzywda jaka wyrzadzil Ramsey'owi i szczerze tego zalowal nie to co lepek z Standardu Liege co komentujac sytuacje powiedzial ze Wasylowi sie takie cos nalezalo.

Berbatov 27-02-2010 22:12

Chciałoby się powiedzieć, że na tych dwóch zdjęciach uwidoczniło się całe piękno Premiership. Walka do końca, nie odstawianie nogi i inne bzdety. Moja natura daleka jest od czerpania radości z cudzego nieszczęścia, a świadomość że inni, równie drewniani obrońcy grają praktycznie raz w tygodniu przeciwko moim ulubieńcom z Manchesteru (Shawcross to wychowanek MU, btw), przygnębia jeszcze bardziej. Oczywiście, życzę Ramseyowi powrotu na boisko, ale myślami jestem już na jutrzejszym meczu z Aston Villą.

Faytah 27-02-2010 22:21

Jest zloto,brawa dla Justyny!

ale mnie rece pieka od klaskania :<

Articuno 27-02-2010 22:38

Co za zwycięstwo Kowalczyk, w jaki sposób to wygrała...... BRAK SŁÓW! KRÓLOWA ŚNIEGU!

Arfyd 27-02-2010 22:42

Cóż.. chciałbym mieć ten charakter i wolę walki co ta dziewczyna, gratulacje.

Yoh Asakura 27-02-2010 22:43

Wbrew pozorom, to nie jest temat o sporcie ogólnie, tylko o piłce nożnej, więc nie róbcie offtopa ;)

piternet 27-02-2010 22:52

TAAK, TAAK, nareszcie to upragnione złoto!

Oerciak 27-02-2010 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2737414)
Wbrew pozorom, to nie jest temat o sporcie ogólnie, tylko o piłce nożnej, więc nie róbcie offtopa ;)

A kogo to obchodzi? :D

Złoto! Spodziewałem się medalu, ale ta walka na ostatnich 100 metrach była po prostu epicka ;-D

@Down:
Wolisz atak tematów o złocie? Lepiej się wyżyć w temacie który jest najbardziej do tego odpowiedni niż robić spam :D.
Swoją drogą nazywanie mnie sezonowcem jest dość uwłaczające dla mnie jako wiernego fana mojego klubu żużlowego ;-).

K.Jay 27-02-2010 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2737414)

W sumie racja, ale chyba zapomniałeś o tym, że jak któryś z polaczków zdobędzie złoty medal to wtedy ten temat nawiedzają sezonowcy. ;)

K.Jay

Yoh Asakura 27-02-2010 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2737432)
W sumie racja, ale chyba zapomniałeś o tym, że jak któryś z polaczków zdobędzie złoty medal to wtedy ten temat nawiedzają sezonowcy. ;)

K.Jay

Aye, aye :P

Grycan 27-02-2010 23:44

Szczerz: bardziej się cieszę z Brązu panczenistek, niż ze złota Kowalczyk. :)

Smuggy 28-02-2010 01:13

Brąz panczenistek był niespodziewany dlatego tak dużo warty, no i brawo Justysia :D

AnonimowyPowrot 28-02-2010 08:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grycan (Post 2737446)
Szczerz: bardziej się cieszę z Brązu panczenistek (...)

A co one w ogóle robią? :/

@Down

To są zwykłe wyścigi czy coś innego?

ggostekxd 28-02-2010 10:28

Jeżdżą na łyżwach ;o

W sumie to nieźle nam idzie w tym Vancouver :confused:

"W sobotę Polka zdobyła srebrny medal igrzysk olimpijskich w wyścigu na 30 km." Sport.pl demotywuje...

Berbatov 28-02-2010 16:09

Ronaldinho - Atalanta 2:0 do przerwy. Mykam na Wembley!

Pan i Wladca 28-02-2010 16:41

Boruc jak za starych czasów rzeźni w bramce, niestety Celtic znów z Rangersami przegrywa ;/ w ostatniej minucie mu brame wpakowali.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59.