![]() |
|
Cytuj:
@Newfag o! ktoś skumał ocb mi XD polubisz :3 |
Cytuj:
Tak btw...co polubię? Tentacle? W życiu, lol, nie lubię hentai, tym bardziej jakichś macek dokonujących gwałtu na niewiastach O_o . Przy ova do Green Green prawie zwymiotowałem. Seriously, to już wolę Redtube'a pooglądać... @down Mówisz, że ten osobnik tam wyżej chce mnie udusić? Zgnieść mi kości? LoL, nie ma nawet po co próbować, przecież mam najlepszą zbroję, broń, akcesoria i wrzucone auto-life. Nie ma mowy, żeby mnie pokonać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
1.nie lubisz hentaii? 2.na pewno jesteś fanem m&a? 3.jesteś hetero? 4.na prawde nie lubisz hentaii? (....) 9000.Jesteś Nowy nawet nie znasz mojej mocy a co dopiero mej mocy w rl^^ prawda Łukaszu? 9001.daje ci 1 rok zanim zmienisz preferencje ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Asura Cryin' Zacząłem oglądać, na półmetku nawet znośne. |
@yuri
Witam świerzaka. Z ciekawszych anime nie podali Ci Cowboy Bepop. Niby takie space opera, ale bardzo strawne. Ja sam skończyłem wczoraj Mushishi. I sam nie wiem dlaczego, ale wciągnęło mnie to anime, wessało, przemieliło i wyplułu xD |
Cytuj:
Trigun Ukryty tekst:
|
Cytuj:
2.Tak...tzn. lubię pooglądać i spędzam przy tym większość wolnego czasu, ale jakimś die-hard fanem nie jestem ; o 3.Tak 4.Dokładnie tak Cytuj:
Oh, right, zadawałem już to pytanie, ale nie otrzymałem odpowiedzi - lepiej oglądać Umineko~ czy przeczytać VNkę? @down Wiesz, mimo że mnie to wszystko śmieszy, to i tak wam powiem, że normalni (dla mnie) nie jesteście. Ale spoko na maroko, i w ogóle pełen luz - ja też normalny nie jestem ; o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS Jakos nikt gosciowi nie polecil SE, ani EL. |
Cytuj:
|
@Yuri
a teraz już tak na poważnie, Imo Umieneko możesz przeczytać novelke ale pokazuje to samo co anime tylko w dużo gorszej grafice,jeśli chcesz sie czegoś nowego dowiedzieć to po prostu przeczytaj kontynuacje "Umineko no Naku Koro ni Chiru". Z ciekawych anime obejrzyj sobie Shikabane Hime, Sayonara Zetsubou Sensei,Higashi no eden,i refleksyjne 1odc. Pale cocon. Jedynie możesz sie obawiać Frizza,Gro,i mnie XD reszta jako tako jest normalna.. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tasiemiec - bardzo długie anime/manga o danej tematycze z korzeniami w Shounenie. np: "To love ru" tasiemiec ecchi/komedia/romans lub "Hellsing" tasiemiec horror/akcja no i tyle ode mnie~ --EDIT-- Normalny to jesteś na pewno,bo widać to choć po samym stylu pisania... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Edit: To Aru Kagaku no Railgun 3 Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ale po prostu mass-spam już mnie nie bawi... |
Cytuj:
|
Co się nowego czepiacie że hentai nie lubi? Też za nimi nie przepadam, chociaż od czasu do czasu jakiś obejrzę. ^^ Tak dla rozluźnienia. ^^
|
Cytuj:
P.S.: Rozchulaliście się chłopaki, warny polecą : / |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |
|