![]() |
|
Jeszcze jeden char.
Gdzie expic.: LVL: 28 SKILE: 59/57 PACC KNIGHT eq: k set p ammy c helmet v shield i k axe. Szybki exp. Nie mowcie zebym skilowal bo mam pacca na miesiac i dopiero jak sie skonczy bd skilwoal. |
Witam.
Jestem po hacku, takze mam p seta, fs, dwarven shield, 18k z loota (zamek, ab) Skills- 77/76. Lvl- 62. Gdzie najefektowniej poexpic na facc zeby byla kasa ? (Mam postmana) |
Cytuj:
Daniexx: z takimi skillami na tym lvlu to na paccu nie masz co szukać -Lyon- (czy jakoś tam) Kasa na mintwalin, na paccu może tomb? |
18 sorc 15 mlvl z pacc
Gdzie expić? Może coś innego niz roty? xD |
@UP
Tomby na ankh. |
Cytuj:
|
gdie expic 77 ek z avengerem , rare setem
i czy dam rade ujebac ungreza |
Gdzie mogę poexpić?
45 RP, 80 dist, eq: Paladin armor, Crus, Medusa, K-legi, BoH. Mam PACCa. Jeśli tomb, to proszę o konkretny. |
Cytuj:
Rare set czyli? Czyżbyś kupił acc i podniecał się "superowymi" (jak dla noobka) itemami? A po drugie (wiem, kupujący acców tego nie wiedzą bo podniecają się lvlem) podaje się skille no chyba że skille dla ciebie to "nie potszebne cos pszeciesz ubijam roty 1 chitem nie?" |
@up O co Ci chodzi idioto? Po primo nie kupiłem acc a po secundo nie podniecam się itemami (które samodzielnie zdobyłem) a po tertio nie myśl ze jak jakiś większy lvl zadaje pytanie to od razu acc kupuje-.-.
Wyjdź i nie trzaskaj drzwiami. |
Cytuj:
|
21 MS
Ragnir helmet/hotm, Spirit Cloak, Plate Legs, Leather boots, Scarf, Dragon Shield 18mlvl Gdzie moge pegować? xD Oplaca się kupować tego wanda na 22 lvl? |
Cytuj:
|
Jak zabić tego http://images.tibia.pl/static/monsters/beholder.gif
B o m a m z n i m p r o b l e m y |
Cytuj:
bedzie mial tam 10k/h wiec moze sie zesrac tam idz na peninsula tomb -2,jak chcesz pg to manasy i flam hur/flam |
Cytuj:
|
Cytuj:
żeby nie było że jestem chamski: Weź pare potów, wrzuć utamke i "przygrzej" go do ściany, wtedy co 4 hit to magia a reszta to hity po 3-5 z łapki |
Cytuj:
Po drugie - od kiedy MS można być FACC? Po trzecie - ponawiam :P Gdzie mogę poexpić? 45 RP, 80 dist, eq: Paladin armor, Crus, Medusa, K-legi, BoH. Mam PACCa. Jeśli tomb, to proszę o konkretny. |
A moja babcia expi na ratach i ma 55 lvl a to ona http://images.tibia.pl/static/monste...s_the_fair.gif
|
43 druid 45 mlv i chce szybko wbić 45 level
nie mam najmniejszej ochoty nim grać, ale 45 level muszę dobić, więc nasuwa się pytanie - gdzie NAJSZYBCIEJ wbiję ten level expiąc solo? waste nie gra roli... myślałem nad dragami z icicle, więc rodzi się drugie pytanie - ile expa wbiję na 1 bp icicle? dz, cu @down przecież napisałem, że druid (czyli facc) i bez blokera... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |
|