![]() |
Nie ma to jak dobrze rozpocząć weekend
Kod:
Metz-Ajaccio 1 1.70 |
Na dziś:
Kod:
S.Sebastian-Real Union 1 1.65 |
na niedziele
Kod:
Auxerre - Nancy 1 jak tu się nie w*****ć... tydzień temu 2x kupony i w każdym wypadło po jednym meczu, teraz tak samo... snookery pewnie siądą ; dd |
Kod:
Mac.Petach T. - Macc.Haifa 2 1.90 |
ma ktoś jakieś typy na jutro? bo ja, oprócz panathinaikos-dinamo.b under 2,5, nie mam nic;/
|
Liga Europejska:
CSKA Sofia - AS Roma 2 Sparta Praga - FC Kopenhaga 1 Athletic Bilbao - Werder Brema 1 Euroliga: Cibona - Fenerbahce 2 |
Barcelona - Atlante [1]
Burnley - Arsenal [2] Chelsea - Portsmouth [1] Liverpool - Wigan [1] Lyon - Bolougne [1] Heereenven - Ventspils [1] :cup: |
I
Bilbao - Werder 2 Monaco - Rennes 2 Lorient - Marseille 2 Hertha - Sporting Za 5zl, 250 do wygrania. II Cluj - PSV 2 Le Mans- Grenoble 1 Sturg - Galatasaray 2 Brygge - Toulouse 1 Burnley - Arsenal 2 Za 5 zl, 210 do wygrania. |
Arsenal ;(
|
ja pjerdle od jakiś 1,5 tygodnia nic mi wejść nie może, a z kasą stoję baaardzo słabo i baaaardzo by mi się chociaż z 8 dyszek przydało:/ może w weekend się poszczęści, bo jeśli nie, to nawet na sylwka nie bd miał;d
|
Mam dokładnie tą samą sytuację : //.
|
Shalke - Mainz
Rushden - Chester Leverkusen - M'Gladbach Vienna - KHL Medvescak Sevilla - Getafe Lille - Le Mans Aston Villa - Stoke Alkmaar - Den Haag Benfica - Porto Manch. City - Sunderland Feyenoord - Willem II Inter - Lazio Wszystko 1, tylko Benfica z podpórką. Stawka: 2zł Kurs ogólny: 68.47 Do wygrania: 123.30zl |
co myslicie o takich grubasach na weekend ?
Kod:
Malaga - Mallorca - 2 - 2.70 |
Na Mallorcę bym nie stawiał. Na wyjazdach gra bardzo przeciętnie. Co prawda Malaga gra jeszcze gorzej, ale mimo wszystko jest to bardzo ryzykowny typ;d
|
Nie oglądam ligi greckiej, ale też nie wydaje mi się, żeby to weszło.
@Down Sry, my bad, przeczytałem "Pahathinakos"... |
Atromitas na wyjaździe gra trochę gorzej, ale generalnie radzi sobie nieźle i powinien dać sobie radę ze słabiutkim Panthrakikos (ani jednego zwycięstwa w sezonie).
|
Właśnie tak kminie ten Atromitas, myślę że pociągnie. Co do Mallorci... generalnie mają fantastyczny bilans u siebie, z wyjazdami słabo, ale... Malaga w tym sezonie gra podobny football do Xerezu, a Majorka podbudowana (o ile się nie mylę 4 zwycięstwami z rzędu ) może dorzucić kolejne 3 oczka. Może zaryzykuje : D
|
Majorka gra całkiem nieźle ostatnio i nie 4 zwycięstwa bo pomiędzy nie wkradł się remis z Valencią (więc nie z jakimś słabiakiem o.o) :P.
|
no tak zapomniałem o remisie który zabrał mi 130zł hehe : P
|
Ale w sumie co do Malagi to ostatnio bardzo skora do remisów jest. ;p
# Mnie to ostatnio wpienił Arsenal remisując z Burnley i zabierając mi 150 zeta tak swoją drogą |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |