![]() |
Chcialem poprostu poznac wersje CO odnosnie wybuchu wojny poniewaz wasza (wg mnie prawdziwa) juz znam... Niestety wlasnie takigo efektu sie spodziewalem
|
to sie ciesz ze chociaz taka poznales, co do ciebie stygygygygyg to pewien jestem ze prawdziej nie znasz rowniez, ja sam jej znac nie powinienem xd
@ten gosc co powiedzial ze lepiej na tym zjdecieu wyszedlem - no tprawda dlatego dalem to bo jest prawdziwe a nie jakies lewe fejki na tibia.com :[ |
Cytuj:
1. EM plan to kick Nemtor from the server 2. EM do nothing against cheaters Tylko te 2 zapamietalem bo mocne sa;) |
@Hupe
@1 powod - Wszyscy tak sie kiedys podniecali ze Eli i Nemtor to dwaj najlepsi kumple i nigdy nie beda ze soba walczyc, wiec z jakiej racji mialby chciec go wyrzucic z serva ? Wiem ze sa tez inni czlonkowie Em ale to Eli chyba ma duzy wplyw na takie sprawy @2 powod - "EM do nothing against cheaters" pozostawie to bez komentarza ale chyba wszyscy i tak wiedza kto jest najwiekszym cheaterem i przy okazji PAem na Aldorze :) Tak wiec znow kolo sie zamyka i prawdziwy ( a nie jakis pozorny ) powod wojny wg CO nie jest nam znany. Pozostaje czekac tylko do nastepnego odcinka |
Cytuj:
2. z nemtor, z spliffus |
Cytuj:
2. Comboleader -> Nemtor -> enabled |
A co tak cicho w wojnie ;) czyżby rozejm :p a może któraś z gildi boji się wyjść do drugiej :baby:
|
Dex-Der
Apr 25 2007, 13:50:05 CEST Killed at Level 135 by Vetheran and by a water elemental O rozejmie nie ma mowy. Hail EM _/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja nie powiem kto tu kogo może huncić. Prędzej on Ciebie i twoją gildie niż ty jego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
eh ten dex to jest idiota ;p. nie dosc ze sharuje z bracmi konto i wie o tym wiekszosc aldory to jeszcze sie tera w wojne wmieszal ;pp nc . swoja droga on z tym swoim pvp daleko nie zajdzie urs/de~ |
lol
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
fypaczysh mi mistfu ? |
Cytuj: