![]() |
Cytuj:
No to Ci się dziwie - ja widzę dobrze wyważoną ekipę - kilku doświadczonych graczy, kilku młodych. Ogólnie bardzo dobry materiał na maszynkę do zdobywania sukcesów |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Yoh: Przekonamy się za kilka miesięcy. A co do Teveza- o niego niech Cię głowa nie boli. Przełamie się wreszcie chłopak xd A co do Arsenalu to czemu w tamtym sezonie nic nie ugrali ? Przecież prawie taki sam skład mieli.
|
@Few guys up.
Ok, looz, looz, takie gadanie nic nie da, jutro już się przekonamy jak to będzie. @5. kolejka Orange Ekstraklasy. Lech Poznań 1-0 Widzew Łódż Powiem że tylko szkoda Widzewa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
I jeszcze co do Serie A i drużyn które kupowały mecze - naprawdę, nie rozumiem jak można grać w drużynie która nawet wygrywać uczciwe nie potrafi. Ot, urok nudnej ligi włoskiej w której nigdy nic się dzieje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co oznacza, że nic się nie dzieje ? A no to, że mecze są tam cholernie nudna - defensywa, defensywa, defensywa...rzygać się chce. Już w Modzie na sukces jest więcej akcji i dynamiki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Edit: Niech no ktoś powie, że Barca gra najładniej to go wyśmieje najgłośniej jak tylko potrafię. |
Barca gra najładniej, a jego polscy kibice 12-latkowie są niezwykle wierni swemu klubowie:D. Zresztą tak jak kibice Chelsea(nie ubliżając prawdziwym) :X
|
A 'Helzeja" już wygrywa Mua :*
Oglądam Arsenal 0-0 Man City, i nie musze wam mówić że to naprawde dobry mecz, jak każdy w Premier League, nawet jakby grał 19sty z 20tym. |
Cytuj:
Btw: czy mi się zdaje, czy w środku obrony gra Gilberto ?! |
kurcze :> niech Arsenal ich rozgromi wkoncu :> za dlugo są liderami xD
|
Van Persie Jestes Gorszy Niz Julio Baptista !! Nie Trafic Karnego Takiemu Szczylowi ?!
|
Cytuj:
|
Bosko 66 minuta meczu a karny w dupe...
Edit:Eduardo wchodzi chciales masz |
Cytuj:
Go, go, go the Gunners ! Eduardo na atak ! @Edit: Whoa, tak zdeterminowanych Kanonierów dawno nie widziałem, ten niewykorzystany karny dał im świetną motywację ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:13. |