![]() |
No i Westy Out Of Server Z Walecznym Wezu Ciekawi Mnie Tylko To Dlaczego Gipo Odeszło Od Nich =]? Ktoś Wie? ;> Obsrali Się Dubfire? Hm..?
|
Cytuj:
PS. Tak np bylo z moja neutralnoscia podczas BD vs COD pozniewaz "balem sie" dojsc do wojny wg niektorych ludzi, jednak moim zadaniem bylo wyciaganie z wojny ziomow np. Turrican , bodzinek ( wiecej mi sie nie udalo bo wszyscy chcieli twardo walczyc ... :| ) OFFTOPIC Dajcie spokoj juz z tym jezdzeniem po ludziach nikt nie jest idealny , jeden popelnia bledy ortograficzne ( np.ja :( ) inny jest wulgarny itp. pozdro dla WSZYSTKICH :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rev'ico po co walisz exura san na utamce ;d?
|
.
Niekotrzy ludzie sa naprawde tepi i nie potrafia zrozumiec oczywistych rzeczy, a ja jako czlowiek wyrozumialy wytlumacze Wam (tym, ktorzy jeszcze nie zdali sobie z tego sprawy).
Na rev'ico od 2? miesiecy gra szwed, Nasz pl rev'cio stary sprzedal ta postac za 300euro i zrobil sobie druida (fragish). P.S A JEDNAK PO WEZU :dddddddddddddddddddddddD |
Reviko sprzedal chara juz dosyc dawno to prawie kazdy wie, ale chyba dostal jeszcze fragisha na xx lvlu.Tak ktoś bredził na vencie waszym.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Aby wywnioskowac cos z mojego postu przeczytaj moj awatar. pa |
Cytuj:
|
Cytuj: