Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Prywatny test server otwarty! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133761)

Andrealfus 22-06-2007 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soul's (Post 1502724)
Czyżby godzina "0"?

mozliwe :) ale nie widzialem jeszcze updatu o 5:00 - 6:00 rano :D

btw. jak cokolwiek klikne na tibia.com mam error, tez tak macie?

chabol 22-06-2007 15:23

trening

Ciekaw jestem jak bedzie wyglądał trening knightem... przecież ja zatłukę slime'a w parę hitów... i tak na 82/82 padają szybko a co będzie teraz... wolę nie myśleć.

Soul's 22-06-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 1502784)
btw. jak cokolwiek klikne na tibia.com mam error, tez tak macie?

nieneineineienienieneineieineineineienienieneineieine ineineienienieneineieineineineienienieneineieinein eineienienieneineieineineineienienieneineieineinei neienienieneineieineineineienienieneineieineineine ienienieneineieineineineienienieneineieineineineie nienieneineieineineineienienieneineieineineineieni enieneineieineineineienienieneineieineineineienien ieneineieineineineienienieneineieineineineienienie neineieineineineienienieneineieineineineienieniene ineieineineineienienieneineieineineineienienienein eieineineineienienieneineieineineineienienieneinei eineineineienienieneineieineineineienienieneineiei neineineienienieneineieineineineienienieneineieine ineineienienieneineieineineineienienieneineieinein eineienienieneineieineineineienienieneineieineinei neienienieneineieineineineienienieneineieineineine ienienieneineieineineineienienieneineieineineineie nienieneineieineineineienienieneineieineineineieni enieneineieineineineienienieneineieineineineienien ieneineieineineineienienieneineieineineineienienie neineiei

Tore 22-06-2007 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soul's (Post 1502800)
nieneineineienienieneineieineineineienienieneineieine ineineienienieneineieineineineienienieneineieinein eineienienieneineieineineineienienieneineieineinei neienienieneineieineineineienienieneineieineineine ienienieneineieineineineienienieneineieineineineie nienieneineieineineineienienieneineieineineineieni enieneineieineineineienienieneineieineineineienien ieneineieineineineienienieneineieineineineienienie neineieineineineienienieneineieineineineienieniene ineieineineineienienieneineieineineineienienienein eieineineineienienieneineieineineineienienieneinei eineineineienienieneineieineineineienienieneineiei neineineienienieneineieineineineienienieneineieine ineineienienieneineieineineineienienieneineieinein eineienienieneineieineineineienienieneineieineinei neienienieneineieineineineienienieneineieineineine ienienieneineieineineineienienieneineieineineineie nienieneineieineineineienienieneineieineineineieni enieneineieineineineienienieneineieineineineienien ieneineieineineineienienieneineieineineineienienie neineiei

Nie spamuj myślałeś ,że nie zauważę :):)

Wux 22-06-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez chabol (Post 1502788)
Ciekaw jestem jak bedzie wyglądał trening knightem... przecież ja zatłukę slime'a w parę hitów... i tak na 82/82 padają szybko a co będzie teraz... wolę nie myśleć.

a co ma taki palek powiedzieć? mam nadzieję że bardziej dostępne będą small stone.

Wux 22-06-2007 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oris Palladyn (Post 1502754)
Szkoda ze Assasin Star znikaja po 1 uzyciu :/ ech a juz myslalem ze cos fajne bedzie ;D

Assasin Star to odpowiednik Ice Rapiera, pewnie będą w takiej samej lub wyższej cenie.

Mage 22-06-2007 15:53

Witam

Niestety 90% tego tematu to czysty spam, dlatego głupotą by było śledzenie każdego posta. Dla tych którzy przeczytają cudem mój (o ile nie będzie poprzedzony innymi zbędnymi wypowiedziami) prosze o odpowiedź odnośnie Enchant Spear ... interesuje mnie czy będzie je można kupić w sklepach z amunicją dla paladynów ... innej, nowej amunicji też to się tyczy.

PS: pytanie kierowane głównie do osób będących na TS lub znających odp. z pewnych źródeł :)

Pozdrawiam Marcin.

Krwioplaczasty 22-06-2007 15:58

@mage
nie niemozna kupic tego speara mozna go jedynie "zsummowac" zrobic tak jakby rune sie robilo z czaru dla palka

Pawelan 22-06-2007 16:00

Cytuj:

Due to some maintenance work, mass kicks are expected on Wednesday, June 27th between 5:00 and 6:00 am CET. It is also possible that you will have problems to log into the game and to use our website during this time.
Nic nie mówię ale może w środę / przed środą coś sie więcej ruszy.

Edit: Ah ktoś jednak był szybszy, sry.

Tore 22-06-2007 16:23

Już jest nowy przeciek o update :)tibia.pl znowu do tylu :)
na TIbiabr.com jest już napisane

Wux 22-06-2007 16:24

no to czekamy na przetłumaczenie ;)

Luo 22-06-2007 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tore (Post 1502941)
Już jest nowy przeciek o update :)tibia.pl znowu do tylu :)
na TIbiabr.com jest już napisane

umiesz po brazylijsku cwaniaku ???
To przetłumacz nam, czekam.

Tore 22-06-2007 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luo (Post 1502955)
umiesz po brazylijsku cwaniaku ???
To przetłumacz nam, czekam.

nie umiem ale chodziło mi oto ,że byli pierwsi -.-iny mi słowy noob z ciebie

Andrealfus 22-06-2007 16:48

o juz jest na tibia.pl :) słodkkooooo

@edit
Wyglada to jak jedno wielkie podsumowanie wszystkich teaserow :)

Gered 22-06-2007 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andrealfus (Post 1502784)
nie widzialem jeszcze updatu o 5:00 - 6:00 rano :D

ja tez nie, ale to bylo by chyba najlepsze rozwiazanie (gra najmniej ludzi)

tylko, hmm...watpie zeby byli w stanie przewidziec co bedzie za 5 dni...

Marcyn 22-06-2007 17:21

Kiedy

zamiast powiedziec kiedy to sie czają
element zaskoczenia
hehehehhe <lol2>

KishonyOgurek 22-06-2007 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gered (Post 1503030)

tak, ale CIPy też muszą spać, nie :P

KishonyOgurek 22-06-2007 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gered (Post 1503030)

ale CIPy też muszą spać, nie? :P

Luo 22-06-2007 18:45

nie muszą xd

Goku_Sayian 22-06-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcyn (Post 1503076)
zamiast powiedziec kiedy to sie czają
element zaskoczenia
hehehehhe <lol2>

dokladnie xD na tym polega ich taktyka, jak wszyscy wyjada na wakacje to zrobia upa i nie bedzie przeciazonych servow :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:30.