Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

milibi 22-10-2007 11:26

Cytuj:

Szkoda troche ze inshon ma tyle straty do vision ale jak znajda dobra taktyke to odrobia to sekund 5 I zycze Im tego z calego serca, a jezeli vision pinguje to niech sie zastanowi czy to jest fer bo cale piekno wara polega na grze fer!
Hmm a FER jest, że na Vision jest 5 gildi nie bardzo

player01 22-10-2007 11:28

Z cyklu wszyscy lubia zwidka i ja tez kilka screenow
http://www15.patrz.pl/uplx/img/249866.jpg

http://www15.patrz.pl/uplx/img/249867.jpg

Kasi'yaa 22-10-2007 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1706964)
wygrala tzw. "triada"

btw. nie rozumiem rodri jak mogliscie sie polaczyc z takimi psami jak duskiness..... z kazdym ale nie z nimi. zal.pl
rozumiem ze to mialo na celu rozwalenie Vision, ale co wam z tego przyjdzie skoro moze i wygracie wojne, bo potencjalnie no i jak teraz widac po OB w praktyce - Vision nie ma szans na normalnej walce. Gigantyczna przewaga liczebna, w triadzie wiecej sorcow co daje combo ktorego vision niema i maja problemy ze sciagnieciem 100~ elita, ale po wszystkim i tak dostaniecie w dupe. Nie od nas - od psów ktorym zaufaliscie

HAHAHA!! Jak powstala przez Zwidka gildia : Nietykalni. Odeszli od niej czlonkowie, ktorzy byli oburzeni, poniewaz Qel miala admina na ventrilo i all bala sie pingowania przez Dusk ( Wkoncu Qel sie sprzedaje) .Kto wtedy chcial sie dogadac z dusskami jak sie posypaly pierwsze fragi? Oczywiscie Vision!! HAHAHA! No, a teraz ta wojna pewnie w malej czesci tez przez qel wywolana. N/c

Yebro 22-10-2007 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MarS (Post 1706964)
wygrala tzw. "triada"

btw. nie rozumiem rodri jak mogliscie sie polaczyc z takimi psami jak duskiness..... z kazdym ale nie z nimi. zal.pl
rozumiem ze to mialo na celu rozwalenie Vision, ale co wam z tego przyjdzie skoro moze i wygracie wojne, bo potencjalnie no i jak teraz widac po OB w praktyce - Vision nie ma szans na normalnej walce. Gigantyczna przewaga liczebna, w triadzie wiecej sorcow co daje combo ktorego vision niema i maja problemy ze sciagnieciem 100~ elita, ale po wszystkim i tak dostaniecie w dupe. Nie od nas - od psów ktorym zaufaliscie

Po 1. to nie my zaczęliśmy tą wojnę,

Po 2. Andi zaczął współpracę z Duskiness dużo wcześniej niż my,

Po 3. głównym powodem naszej decyzji był brak szacunku, wyzywanie i naprawde nieludzkie zachowanie względem Yanka,

Po 4. sprawa została przedstawiona jasno: nikt oprócz ludzi z Gdańska nie jest hunted. Postanowili im pomóc więc oficjalnie dołączyli do listy huntowanych osób,

Po 5. chciałbym podziękować ludziom z Aldory a szczególnie Kłusowi.
Dzięki serdeczne, zawsze uważałem Cię za ziomka.

@edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milibi (Post 1707083)
Hmm a FER jest, że na Vision jest 5 gildi nie bardzo

Ciebie też pozdrawiam ziomek! Kocham ludzi którzy jasno i przejrzyście formułują swoje myśli.
Niebanalnie władasz językiem Polskim. Trzymaj się \o/

Pozdro.

Glaca 22-10-2007 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yebro (Post 1707108)
Po 1. to nie my zaczęliśmy tą wojnę,

Po 2. Andi zaczął współpracę z Duskiness dużo wcześniej niż my,

Po 3. głównym powodem naszej decyzji był brak szacunku, wyzywanie i naprawde nieludzkie zachowanie względem Yanka,

Po 4. sprawa została przedstawiona jasno: nikt oprócz ludzi z Gdańska nie jest hunted. Postanowili im pomóc więc oficjalnie dołączyli do listy huntowanych osób,

Po 5. chciałbym podziękować ludziom z Aldory a szczególnie Kłusowi.
Dzięki serdeczne, zawsze uważałem Cię za ziomka.

Pozdro.

1. Wy ją zaczeliście ;-). Spokojnie będziemy walczyć do końca ;P
2. Andrzej to Andrzej. My będziemy z nim do końca. Nie sprzedamy sie ;).
3. Biedny yanko, biedny ;P. Faktycznie pookradał tyle osób ;p. Powinniśmy go jeszcze przeprosić. Co do wyzywania to powiedz kto zaczął wyzywać w dzień jak odeszliście z gildi. Poul the pall i reszta waszej elity.
4. Hehe spoko. Moge Ci powiedzieć, że to jest dopiero początek. Jest was więcej dużo więcej to jest fakt. Ale faktem jest równiez to, że dobrze wiesz o tym, że i tak nigdy sie nie poddamy ;P. Znasz mnie chyba jeżeli chodzi o to :P.
5. Dziękuj, dziękuj masz za co :P. Ja też go uważam za ziomka.

@Tomi i Draco
Hehe szkoda mi w tym wszystkim najbardziej Krzyśka bo on był osobą loyalną w stosunku do was do samego końca. Pozdro dla Tomiego. Mam nadzieje, że ty nie byłeś wtedy na Thellionie. Dalej mam dla Ciebie największy respect. Szacunek kolego.

Chciałbym pogratulować wam wygranej walki. Zasłuzonej czy nie, ale wygranej. Pamiętajcie, że to dopiero początek.

Your,
Zwidson.

DuskinessvsVision 22-10-2007 14:58

Haha laen przy zwidku deep red :P nie miejscu zwidka bym sie nie uchal tylko bym go sdknął widome było że padnie.Ale gólnie bravo dusski.

Ten kolo z Candii jak ogarniał wbijał się w trapa, solo na całe vision leciał.

Masywny_Titania 22-10-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuskinessvsVision (Post 1707192)
Haha laen przy zwidku deep red :P nie miejscu zwidka bym sie nie uchal tylko bym go sdknął widome było że padnie.Ale gólnie bravo dusski.

Ten kolo z Candii jak ogarniał wbijał się w trapa, solo na całe vision leciał.

nie on ogarnial, tylko ci co go uhali:P

DuskinessvsVision 22-10-2007 15:45

cicho bo się wyda :P.

Eldruinek 22-10-2007 15:47

Yebro możesz wrzucić film na youtube?

Modliszka11 22-10-2007 16:02

mojm zdaniem Imargam powinien poczuć smak przegranej ponieważ uważa że może robić wszystko na furorze co mu sie podoba dowodem jest jego title:Imargam (Jestem Bogiem) albo tekst wypowiedziany przez niego :( jestem bogiem na tym serverze i jak komus sie cos nie podoba to niech wypie..... z gildi ja tu stanowie zasady jak komus sie cos nie podoba to moze juz zmienic server) dziwi mnie tylko jak można być w gildi w której niema sie nic do gadania tylko jest sie zwykłom statystykom wskazujoncom siłe gildi.
tekst został wzienty z forum na tibia.com

Voyphox 22-10-2007 16:37

Najlepsze jest to że to całe "We rule again" przyłączyło się do wojny. "Tonący brzytwy się chwyta", a 17~ EK i RP nie spotyka się na co dzień. Thellionnem już wbito lvl, to jest śmieszne ze strony Yenx'a & Kerston'a. A najbardziej mnie ogólnie wzruszają chłopcy z Candii, ale jeżeli Zwidek zdeklarował się walczyć do końca, możemy się jeszcze doczekać rozpadów i łączeń Gildii. Podejrzewam że Pasterzowi nie starczyłoby wywalenie Vision z serv'a. Czas płynie dusski, jeszcze cały tydzień wam tu został :D

Firenzik 22-10-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 1703299)
dobre posuniecie vision z battle na port hope... sorce aliantow nie mialy jak sie tam wbic... choc nadal czekam na ob na otwartym terenie wtedy knighty jak i pale z vision zostana zmiecione przez sorcow combo power 6k... piekna akcja spaawa:] koles wie co robi... pzdr dla wszytkich i milego weekendu ;]

@wrogonastawiony
to jednak byly moje slowa ;pp

R@mZeS 22-10-2007 17:35

A Co Sie Stalo Ze Wspanialym Imargamem :P? On Chyba Zbyt Mocno Pokochal PZ:P

Hellraiser 22-10-2007 17:37

@Ramzes

Nie musisz pisac każdego słowa z dużej litery, podpowiem że nawet lepiej się czyta jak się nie uzywa wielkich liter co słowo.

R@mZeS 22-10-2007 17:38

Jak tam wolisz:P

Vintermage 22-10-2007 17:42

hail dusk~

Wuzwar 22-10-2007 18:49

to nie było battle to była eksterminacja!! Vision zachowało się honorowo, ale głupio wychodząc na to battle przecież oni złapali w trapa jakiegoś 100ek i nie umieli go zabić to bło pewne, że nic nie zrobią, a Triada w kilka sekund katrilę potrafili poskładać znowu masslogi battle no tak nie mają najmniejszego sensu w tej sytuacji teraz będzie znowu takie gadanie ile rayz już tak było ile razy Vision udowodniło, że się mylili chociaż teraz są chyba w najgorszej sytuacji dotychczas, ale walczcie!

wrogonastawiony 22-10-2007 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firenzik (Post 1707400)
@wrogonastawiony
to jednak byly moje slowa ;pp

Ja tez to pisalem, 2x.

No i macie zajebisty team ;d Po upie wam koledzy w piaskownicy naopoiwiadali jaki to pal i knight sa teraz zajebisci i porobiliscie masowo nowe chary ;p I co fajnie sie combo jebie z gwiazek nie ? xdd
Sorc był, jest i bedzie najmocniejsza profa, pozdro dla tych ktorzy nie zmienili profy po upie zeby szybciej bic level ;d

Barles 22-10-2007 19:01

Ale Vision mnie już pingować na szczeście nie może bo zamieniłem adres IP, a admin powiedział, że kiedy to się zdarzy to mam to zgłosić na policji :) Jak wiadomo to jest karalne xD VISIONY W PIERDOLU AAAAA

Firenzik 22-10-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1707638)
Ja tez to pisalem, 2x.

No i macie zajebisty team ;d Po upie wam koledzy w piaskownicy naopoiwiadali jaki to pal i knight sa teraz zajebisci i porobiliscie masowo nowe chary ;p I co fajnie sie combo jebie z gwiazek nie ? xdd
Sorc był, jest i bedzie najmocniejsza profa, pozdro dla tych ktorzy nie zmienili profy po upie zeby szybciej bic level ;d

wg mnie sila na wojnie jest druid i jego paralize.. ale w kazdym teamie powinno byc paru knightow palko sorcow jak i drutow... i wielkim bledem vision bylo invitowanie tylko knightow i palkow... a za bledy sie placi i teraz to widac na OB :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08.