![]() |
haha, Lares ma rację.
oni na nas naiwniakach trzepią kase. |
dagoto i fox cadian padli a chciałem pomoc ;p za późno z roboty wróciłem zalogowałem sie po akcji .. :( zal ale 70 ed nieoficjalnie z valentines owned :]
dowiedziałem sie ze z valentines wcześniej padło tez parę osób :) shika,aiwen,zetrax, no to nice :) |
Ale mi ob żal, praktycznie 5min.
|
moze ktos to dokladniej opisac? jak to wygladalo?
|
Cytuj:
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=122387 filmik z OB xd |
kolejny wieczór kickow?
"Elysia 0 GER " |
;D
Najbardziej irytuje fakt ze CIPY nic sobie z tego nie robia, nawet nie racza poinformowac ze maja problemy, ani na forum nie odpisuja. |
Cipsoft na pewno wie o kickach, zanim ogarną co jest ich przyczyną troch minie, rozwiązania też przyjdą z czasem i mam nadzieję coraz lepsze ;> Cipsoft w końcu zacznie się uczyć na błędach. Gracze jak gracze denerwują się mi np. się marnuje 4'ty dzień pacca a kupiłem go 2 dni przed kickami ;>
|
Marcioleksy, każdemu marnuje się 4 dzień pacca, nie tylko tobie.
Jedyną dziwną rzecza jest to, ze kicki są od około 20.. Rano brak. |
Cytuj:
pozatym maja te problemy co roku i odziwo mniejwiecej w tym samym czasie... |
Hmm hakusie wybrali złe godziny :/
|
Tragedia dziś musiałem wyjść na dwór przez te kicki, mogłem się zarazić grypą albo innym gównem ten cipsoft naraża życie milionów ludzi.
|
No bez przesady. ;D
Tysiącom. Ciekawy jestem czy dzisiaj ludzie też bedą zmuszeni narażać swoje życie <; btw dzisiaj kolejne pg, wczoraj 2 % i dziś 3. |
ja to nie wychodzę na dwór w tygodniu bo zmęczony po pracy jestem i mi sie nie chce wiec zbytnio życia swojego nie narażam ;p
|
Cytuj:
a kim grasz ?:D please nick xd |
http://forum.tibia.com/forum/?action...1#post19018061
nasza deklaracja pokoju wobec Wri, Siejników i Trinus Detrimentum..by elysi żyło sie lepiej. Yours Eneris. |
@Blady_Gliwice
Wszystko w swoim czasie. |
Cytuj:
|
valentyny vs senior
0 : 2 kto nastepny? eneris, firiux. @edit tych noobow na roku nie licze ofc. |
Ja nie wiem co wy macie z tymi naszymi noobami na roku jakis pierdolniety rookslajer czy jak sie pisze to gowno napisal ze robimy jakies nooby na rooku i caly server to podlapal
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:40. |