![]() |
a jezeli ci chodzi o tesco to tez jest burdel bo kas jest 40+ a siedza 4 kurwy i dlatego sa kolejki przez pol tesco bo sie jeszcze jebane guzdraja!
|
Cytuj:
|
Ehhh umnie znow niema....
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ma ktos dizs lagi?
|
Tak, ja mam, ale i tak się cieszę, bo stara zgodziła się już teraz założyć Chello!
Kocham moją starą ! Ostatni tydzień udręki <3 |
Siema jak niedawno pisałem był u mnie technik , porobił coś 20 minut wymienił jedną rzecz lecz nadal jest wielkie nic ;/ Dziś do nich dzwoniłem i powiedziałem że przed świętami kazali wysłać e-mail z zdjęciem tracerta powiedziałem że nadal nie mam odpowiedzi od nich on powiedział :
-poszukamy wiadomości w archiwum administrator popatrzy i oddzwonimy (oczywiscie podałem numer). No i będę teraz pewnie czekał znów z 1miesiąc. POZDRO! |
Zajebiście teraz już w ogóle nie da sie wejść nawet na postać bo nie chce mi sie załadować to JUŻ jest kurw@ paranoja co ci ludzie tma robią odpowiedzialni za to wszystko. Myślalem ze po Nowym Roku sie coś zmieni a z dnia na dzień jest coraz gorzej ...
Down@ Ja od wakacji i nie było takiego dnia żeby nie było kicków i freezów. Mnie interesuje jedna rzecz po co oni pierdolą brzydko mówiąc, że to nasza wina gdy ja im próbóję uświadomić że to ich wina. Jeszcze 9 miesięcy więc zobaczymy co będzie. |
również jestem z olsztyna mam ten problem dopiero od 1 tyg to się szerzy jak zaraza kicki , freezy MULTimedia rox
|
A ja dzis nie mam przez caly dzien
bardzo dziwne, bo akurat dzwonilem proszac o wymiane modemu jest to o tyle nietypowe, ze mam zawsze lagi 30 sekundowe, a taki dzien bez lagow jak dzis to sie nie zdazyl od gdzies 2 miesiecy |
wlasnie po tym jak to napisalem nie da sie w ogole zalogowac na tibie, czyli pewnie wrocilo.
|
rotfl.. wlaczylem i wylacyzlem tibie pare razy i jest ok
drugi raz tak dzisiaj wtf? |
byl Dzis u mnie technil i pokazal mi obciazenie lacza na moim rejonie ja mam lagi bo na mojej Dzielni lacza robia 200% normy i dlatego to tak Dziala!
Strony chodza normalnie bo laduja sie przez jakis czas i jak sie zaladuje to juz danych nie pobiera a Tibia potrzebuje wymiany danych przez czaly czas jak jestes online dlatego laguje i kickuje! Maja mnie przezucic na inny mniej zawalony rejon i nie bedzie problemu |
ty też olsztyn ?
|
Też by mi sie przydało , żeby mnie przerzucili bo jestem z centrum a po 23 to masakra jak jest przyspieszone łącze.
|
ale to jest chore płacimy jak za normalny internet a można powiedzieć że korzystamy jakby z jakieś radiówki :/
|
No ja od 4 dni lagów nie mam.. Wczoraj zadzwonili z Multi i powiedzieli, że coś tam zrobili i problem nie powinien już się pojawiać.
|
dzis nadal nie mam lagow
zaczynam miec nadzieje, ze naprawili, bo takie cos sie nie zdarzalo wczesniej |
no ja dzis tez no lags :)
Zobaczymy później |
i zaczelo lagowac...
watpie czy kiedykolwiek cos z tym zrobia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:00. |