![]() |
Cytuj:
Nic sie nie wyda poza tym że jesteś po*****ony , btw. Jak tam plany sharowania z nettoną w wakacje?:D @Życzenia dla kacperki pedała życze ci żeby cie rodzinka zgwałciła w tej twojej norwegi ;d @Potus Czemu odrazu jak cie oskarzylem o lizanie dupy kazales sethowi napisac mi ze nie lizesz dupy?AHSASUHAS Rozjebało mnie to xD A i 1 sprawa.. Czemu na forum wyzywasz mnie a w tibi normalnie rozmawiamy?o,o @Poreda 5:15 Royal Misioo [12]: elo 15:15 Royal Misioo [12]: to ja bako 15:15 Royal Misioo [12]: :> 15:15 Young Gorti [87]: bako siusiako? 15:15 Royal Misioo [12]: nom |
Wiesz podobne to do tego, że lepiej napisac niż powiedziec prosto w oczy xD.
A tak btw. mieliście już skończyc, a tu od nowa się robi kłótnia :>. |
Cytuj:
Lece na dwór , jutro poodpisuje na wasze pojebane posty i żale :D CU |
@gorti
ja cie tutaj nie wyzywam, podaj 1 moje slowo w ktorym cie wyzwalem?? tylko mowie jak jest. a pozatym znowu se cos zmysliles z tym sethem lol... |
dajcie sobie spokój z tibią, jeżeli ta gra wyzwala w was takie emocje :) ja nie gram i jestem szczęśliwym człowiekiem, hehe :)
pozdro dla starych znajomych i wesołych świąt wszystkim |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wie ktoś jak sie nazywa quest na DC ?? on jest na czas? ;s
|
@up
Ja nie wiem, ale nasz bliski przyjaciel www.google.pl na pewno wie xD @down Dla mnie to bez sensu, czekac pare godzin na odpowiedz lub nawet pare dni, jak można sobie sprawdzić w 5 minut o.o |
Lepiej zapytac niz sprawdzic...
|
Cytuj:
@Potus Weź zamknij ten pierdolony ryj kutasie , szanowałem cie (przynajmniej tego kto do mnie na tibi pisał...) , i kto tu teraz kurwa sciemnia , myślisz że przez kogo sie z sethem pokłóciłem? Odrazu kurwo po tym gdy napisałem post o twoim lizaniu dupy , sie pożaliłeś sethowi w stylu " me ass lecker ow s.a? " ( bo masz pojebany angielski -> twoje posty na tibia.com ), a seth do mnie z tekstem żebym nie zaczepiał ciebie buahah I niby jeszcze ja to se wszystko wymyśliłem -.- Odrazu pochwal się ile fragów w wojne zrobiłeś. Pewnie każdemu opowiadasz że to ty wszystko robisz i wogóle , a wszystkie fragi które zrobiłeś dokonał Pedro z Rubery. |
czytajac wasze posty mozna wywnioskowac ze kazdy kogo znam yi jest innej narodowosci i ma wiekszy lvl i jesli sie z nim zadaje to wtedy jestem ass lickerem? okej.. jestem ass licker :((
|
No właśnie prawda, bo nie kumam kto wymyślił te lizanie dupy. I co z tego, że ma większy lvl, itd. Liczy się jego osobowośc, a kto tak uważa, że ktoś liże dupe to naprawdę żal. To jest tylko gra.
|
Cytuj:
Przeciez juz sie kiedys tymi fragami chwalil :P |
Hyh.. co się dzieje z ftp.
Ftp sie rozpada. DH Team [GUILD]Liquidation Squad[/GUILD] Deosita Team [GUILD]Kindergarden Fatal[/GUILD] Macol Team [GUILD]Eigth alliance[/GUILD] |
Xonster wyszedł z FTP, bo mówi, że PA robią, a reszta może też ucieka przed tym ;d.
|
Cytuj:
|
Haha! Ale PK było przed chwilą! Do chwili gdy ftp nie wparowało..
|
Cytuj:
Ubiliscie 28 druida i prawie wszyscy padli, ale pk! @down Byles tam? oO |
@Boromir
29 XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |