![]() |
Z Eternitasami mu nie idzie wiec 200ms pod wodza wspanialego goscia obiera sobie na cel slabsze gildie, czyli mysli realnie, nie rzuca sie z motyka na slonce. :)
|
Wszystkie wojny na Morganie wygrywano dzieki; Stevenowi, Stu, Simonowi, nie pamietam jak mial stary Solle, Danemu, kilku real kumplom russela, Roggiemu, Toraxowi(sellfishxD) no i warto jeszcze zaznaczyc Eter Raela z naprawde juz sporym doswiadczeniem wojennym :) Reszta eternians to pozal sie boze i jeszcze gorzej... tylko ze teraz tam jest tylko Rogstah... i to on kieruje walka... bez niego oni nie znacza nic.. a Russel podczas wojny z Tengu wyszedl tylko 1-2x z Pz.. tak to campowal w pz non stop :P Niestety u was tez zbytnio nikt pvp nie grzeszy :P bedzie ciekawie
|
Cytuj:
|
@Ion_Sky
o ile mi wiadomo nie zamierzamy bic Shadowlessów. Dilame padl bo im pomagal jak sam wspomniales. (@Delarev) najwazneijsze to nie karmic trolla - ignored |
Chwalisz się , czy żalisz? to czy porywamy się z motyka na słońce to sie okaże w środę..
WIEC ZAMKNIJCIE TEN SWÓJ GŁUPI PYSK BO JUŻ MNIE TO W*****A JEBANE CEPY , PO HUJ SIE TAK NAPINACIE NA FORUM MYŚLICIE ŻE WY(OATH) JESTEŚCIE TACY SUPER-COOL-EXTRA-POWER WYMIATACZE I NIC WAS NIE ROZPIERDOLI , TO SIE KURWA ZDZIWICIE ŻE TE KRZYWE MORDY JAJAMI NAKRYJECIE. sie w*****łem no , na zdrowie szkodzi =/ to do dalareva >.< |
Cytuj:
|
Nie ma tolerancji dla nie tolerancji (czarnuchu)
|
Cytuj:
|
Miałem na myśli, iż Dilame pomógł tylko z takiego powodu, że Provu go o to prosił, a przyjaciołom się nie odmawia. Nie było powodu, by go zabić -.-
|
Cytuj:
|
Loke Mcspirit
Feb 12 2008, 20:43:09 CET Killed at Level 145 by Victeron and by Svitek Niszczyciel X( @Dilame Podać wam powód? W*****Ł MNIE może być ? |
Dilame padl bo ma niewyparzona morde i przyznal sie na forum ze w pierwszym sneaku na HG chcial noobcharem pomoc uciec Yazo Bone (to juz byla wojna). Nikt nie napisal ze huncimy Shadowless, zaczal sie popisywac na forum tibia.com przed Eternitas to padl, tyle.
@Loke Ladna gleba jakich malo ^^'' |
No gratz fraga ;) Dilame faktycznie troche na forum kozaczyl :p
Edit. Filmik plx :> |
Cam plz ; D
|
Dilame
Feb 12 2008, 21:17:48 CET Killed at Level 101 by Uber Laps and by Kuchigasu Pyro Drestas Feb 12 2008, 21:20:50 CET Killed at Level 61 by Kafarotwaty Kafar and by Vigrosso X( Name: Dilame Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 99 ;( |
Dalej, Dalej ! ; D
|
Karamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jebanego Burszta nie zdarzylem zaznaczyc only Loke :P ajajajaj :) :evul:
Dilame Go Go 100 xD |
Maciej co tak bojowo ? Wino wypiłes pewnie :p
|
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:22. |