![]() |
Oct 29 2008, 14:20:25 CET Killed at Level 92 by Madam Bloodshade
and by fire Oct 29 2008, 14:17:56 CET Died at Level 94 by a minotaur guard Oct 29 2008, 14:14:51 CET Died at Level 96 by a wyrm Zniszczyliscie go .... HEHEEHEHEH Oby tak dalej i oby inni mieli tak marn± psychike...:baby: ciekawe do jakiego wyniku dojdzie D: ROOK???? WIdze jedzie dalej :) Oct 29 2008, 14:26:05 CET Died at Level 87 by a wyrm Oct 29 2008, 14:21:48 CET Died at Level 89 by fire Oct 29 2008, 14:20:25 CET Killed at Level 92 by Madam Bloodshade and by fire Oct 29 2008, 14:17:56 CET Died at Level 94 by a minotaur guard Oct 29 2008, 14:14:51 CET Died at Level 96 by a wyrm Oct 29 2008, 13:46:20 CET Killed at Level 98 by Irasu na razie wynik 85 :) |
Oby tak dalej ;)
Widze ze trzeba byc inteligentnym :P wbic rs ... i to na 7 lvlach :D a potem Psychika pada :< |
Kakejowi pesymiscie trzeba skopac tylek w rl ;) a na chomiczka musisz sie bardziej postarac bejbe.
i nie wiem co masz Kacperku do Izoldy, zobacz jak ogarnela ucieczke przed kopengasami xdd roxando he |
ludzie robia kariere ogolnie :P
|
B)
Nikola teraz ja będe Twoim MENEM :) @) rzuć tamtych ;) No chyba żeby Kamila się miała pogniewać to przygarne Was obie ;) WIec Wara od moich Kobiet ;) B) aaaaa wynik wynosi na razie Name: Madam Bloodshade Sex: male Profession: Elite Knight Level: 81 Ale on dalej walczy - chyba dalej zaczepia 7 lv .. bed± mogli powiedzieć że to był HAK ( czytaj hack - lub odwrotnie) i że to złe Arpens, lub Flow a najprędziej hakerzy ( czyt hackerzy) z RISE zrobili ... |
Ne ma sie co tak jarac, ale dobra robota. Openki sa najistotniejsze.
|
Cytuj:
********************************* Ľle sie dzieje !!!!!! NIKOLA nie bij mnie!!! Jeżeli nie chomiczek to w takim razie hmm... słoniczkiem będe !! |
Dobra zamknijcie wasze dzieciece twarze i nie gadajcie juz o Nikoli bo nikogo nie obchodzi ze dala wam kiedys pixelowe buzi a wy sie poczuliscie jakby waszym berlem sie bawila.
|
Cytuj:
NIKOLA JU BREJK MAJ HART! ;( xdd rotfl gz Akcji Madaam _/ |
Heheh Madame nie wytrzymał ci¶nienia ;)
Swoj± drog±, to chciałbym wiedzieć, co by zrobił, gdyby był w sytuacji bodajże 117 ek zabitego przez abcoków. Skoczył by z okna ? ;d |
co taka cisza ?;d
|
Cisza przed burz± xd
bTw. Kiedy next openka ? :p |
Dopoki Vicka nieodbanuja pewnie nie bedzie zadnego ob ;] moje zdanie ofc
|
A mnie doszły ploteczki że dzi¶ o 22 ma byc OB XD
|
A mnie doszly, ze nie posiadasz penisa.
|
lol XDDDDDDDD
|
Raus ?! A do mnie nic nie dochodzi ... siedziec cicho ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |