![]() |
Cytuj:
|
@Kazior
Cztery screeny z jednego fraga, pewnie sytą podjare miałeś z tego powodu, że zabiliście 90eka~ w w/w ekipie. I Ty kurwa śmiesz się sadzić do innych? |
Cytuj:
|
|
Gratz Kazior ! :p
|
za czasów Bekflipa nie było tyle gówna w Amenie... 90 owner andżela rozjebał cała reputacje gildii w tydzień :confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@Recon do was juz nic nie mam bo nie gram ;], ale.. prawda taka ze ubijacie n00bow i tego nie ukryjecie, nawet ten 180~ek co na PoI dl padl to jakis n00b z bota bo go 1szy raz na tym ss widzialem ^^ a Nikogo kto gra dluugo na tym serv nie zabiliscie i pewnie nie zabijecie, no moze kogos kto kupil nasze chary ^^. a My.. nie chce sie chwalic xD ale jak ST robilo PoI to nalurowalismy Hellhound seal ;] i padl Galimatias (163 ek)[sorka Gali xD misku ;*] i Nakana ^^ Xaszkil ;) |
Cytuj:
ST juz nie ma i nigdy nie bedzie drugiej takiej ekipy na servie ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak myślisz, że będziecie tacy jak ST to się mylcie, lepsi nigdy nie będziecie. Oni nie tylko trapowali jak wy to macie w swoim kurewskim mniemaniu. Dla każdego na tym servie jesteście pizdami, Sexy Teamu może za bardzo ludzie nie lubili ale czuli respekt bo wiedzieli za co kto padł. no i Sexy Team miał klase, a nie przyszły jakieś jebaki leśne, zawieszeni jak tampon w piździe i myślą, że są pro bo zajebali 50 levelem 80 który był na 100% na bocie gz szmaty.
|
Cytuj:
A to że teraz nie masz komu lizać dupy to już nie mój problem. |
Kazior bro ladnie im tam dowalasz tym reconom jebanym. ;]
HAIL AMEN ST I SF FOR EVER IN MY HEART >3 SERW JEST NASZ BRACIA ;] Yours ]b]D.K.[b] |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale kłócić się o to kto ma lepszą/gorszą ekipę? dajcie spokój rly xd |
HAHAHA Kazior bro ale mu dojebales tera! OWN3D OWN3D ;]
Yours ]b]D.K.[b] |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Ten co tasuje się przy swoich avkach~ Nie jestem w Recon ziomuś. |
Kazior bro, to ja...przestan jusz gadac tak, mówie ze ja 2 owner dabledora wienc tez jestem nim do holery.. ;]
Yours [b]D.K.]b] |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:15. |