![]() |
Cytuj:
wiec sie biblia przestan wysługiwać |
O, kołbaś, cóż za oryginalność, kiedy to wymyśliłeś ten skrótowy opis chrześcijaństwa?
Nie wiem co dokłanie miał wtedy Miszczu na myśli, ale w kraju w którym stanowcza większość mieszkańców twierdzi, że wyznaje wiarę katolicką, nie można oczekiwać, że wszyscy pokochają homoseksualistów-bo to się kłóci z ich poglądami. A słowa "sie biblia przestan wysługiwać" nawet jeśli są na miejscu, to z pewnością nie o czasie, bo ten post Miszczu napisał dziesiątki stron temu. |
Cytuj:
|
Jeśli Biblia nakazuje wrogość wobec homoseksualizmu, jest to powód, żeby odrzucić Biblię.
|
Cytuj:
nie wiem czemu az tak lubisz tych pedarastow? od poczatku tematu propagujesz zeby ich tolerowac i szanowac. Moge znac kilka powodow dlaczego akurat TY ich tak lubisz i szanujesz? moze jestes jednym z nich ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://demotywatory.pl/24704/ONI-SA-NORMALNI |
Cytuj:
@ Lotress Nie mow ze homoseksualisci sa tacy sami jak ja , bo zglosze to gdzies do modow ze mnie obrazasz ;D a wydaje mi sie ze wyzywanie kogos jest zabronione. ;D |
Cytuj:
2. Nie są oni zdolni do wytworzenia trwałych więzi emocjonalnych, miłości z tymi obiektami. Tymczasem związek dwóch (żywych, dorosłych) osób tej samej płci może być całkowicie udany pod każdym względem, nie tylko seksualnym. Cytuj:
Śmieszne jest to, że Twoje zdanie mój temat zależy od tego, która płeć mi się podoba. Nie potrafię pojąć, dlaczego miałoby to mieć jakieś znaczenie. |
Cytuj:
|
@Litawor: Nie ma co z nim nawet dyskutowac, jego wszystkie posty na jaki temat nie sa az ciekna glupota ;x
@Albertus: Nie zebym do ciebie cos mial, ale do twoich pogladow jak najbardziej ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
kiedyś pisałem co u nas w mieście zrobili dla 2 gejów. wtedy bylem mały , teraz chętnie bym się do pościgu dołączył, w sumie mam już własna siekierę ;D podwędziłem z budowy ;D Wiatrówki nie mam , ale maja inni. @Down. O co ci chodzi? |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. No wlasnie kiedys mowiono, ze trwaly zwiazek mozna zbudowac tylko miedzy kobieta i mezczyzna, teraz ze takze miedzy osobami tej samej plci, kto wie moze kiedys ludzie odkryja ze zwiazek doroslego z dzieckiem lub zwierzeciem jest po prostu orientacja seksualna i miedzy obydwoma partnerami moze byc trwale uczucie wiem, ze to moze juz troche niesmaczne, ale zwykly homoseksualizm takze jest niesmaczny @Albertus Poglady pogladami, ale zeby za kims biegac z siekiera to juz nieco przesada, o to mu chodzilo. |
Cytuj:
@down Szybko, bunkruj się w domu, nadchodzi Albertus z siekierą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |