![]() |
Tak kurwa powiedz mu to w twarz kozaku pierdolony forumowy napinacz
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ej grozisz mi ziomek?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hmm jesli uwazasz ze wyszedlem z vt po twoim ,,pocisku" ,,czy jestem dowartosciowany puszczaja firme'' to spoko ziomek,,,,, na inny kanal poszedlem pożegnać się z kims bo rl life wzywa... a twoj life konczy sie na forum arcani |
ty cinek po1 co ty taki agresywny, po2 co ty kurwo masz do firmy znam takich jak ty na ulicy widzi na komendzie opowiada rozdupcyl sie pedal anonimowo sprzedani nie wiedza kto im krzywde zadal
|
Cytuj:
|
no felix, juz nie bron kolegi ktory boi sie wpisac wiek w kolumnie...(Nie mowie o sobie bo kto chce to wie)
|
Cytuj:
ja sie boje podac wiek? mam 16 cioto i jesli masz jakis problem to adres juz podalem... podbijaj |
Ugarid to Ty jestes tym qmplem z Grudziadza co Felix tanczyl na balu?
|
Cytuj:
|
wyluzujcie chłopcy :D co tu tak nerwowo? nie można się jako¶ dogadać?:D
|
ja sie nie bede dogadywal z 16 letnim chlopakiem, koleg± felixa ktoremu grozi by, ten mu pomagal na serwie xDD
|
Felix przeciez ja nie gram od 2 miechow ROTFL HAHAHUEHUWUhhiwahhauehwwaeuahudahudhaudhsahduah ha FAIL FIAFLAI FAIL FAIL FIAIL UHEHUHAHAUAHEUWHAHA
Ktos chetny do rozniesienia na kurniku w netopol xD? |
adas gra!
plplpl |
japierdole jakie lamery kurwa wyzywacie sie kto ile ma lat a jakie to ma znaczenie ? Nie jeden 18latek siedzacy cale zycie przy tibi dostal by wpierdol od 16 latka ktory ma zycie....
|
last login miesiac temu, Adas w wawie z@l
|
Cytuj:
|
Cytuj:
co jeszcze ciekawego wymyslisz próbuj±c ratowac sie z tej niekomfortowej dla ciebie sytuacji? btw liczy sie potelcjal forum liferze a co do 16 lat to najpierw pisales ze boje sie podac ,,,,, a jak podalem to odrazu piszesz ,,ja sie nie bede dogadywal z 16 letnim chlopakiem" co brzmi jak wymowka cwaniakow o,o |
spoko, wpadne z bobkiem aka fayter do grudziondza to mi powiesz o co ci dokladnie chodzi, bo mi chodzi o to ze sie spinasz i tyle. to co ty teraz wyjasniasz to mozesz mi na pw napisac, gdyz nadal cie nie kmine.
napisz konkretnie o co ci chodzi, chcesz sie klucic ze masz 16 lat a nie masz czy co? edit, zapraszam na pw |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |