![]() |
Autodamaged post.
|
Zuter wyjasnisz nam dlaczego tluczecie sie z gildia avandona ?
|
Autodamaged post.
|
heh, ja bym powiedzial ze to nephilims przejrzalo na oczy, ale to tylko moje zdanie
|
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
Cytuj:
|
taa prosił bym aby wspaniali gracze dalej wypisywali swoje fantazje na owym forum
:] |
Cytuj:
|
No to ja mam takie zapytanie :D
Są tu jacyś ludzie z trójmiasta lub okolic? Można by zorganizować jakieś spotkanie ;) Niech wszyscy co są chętni się odezwą tutaj albo na PW. Pamiętajcie, że osoby poniżej 18 roku życia będą spożywać Kubusie! :D @Edit specjalnie dla Acriati Moja fantazja: Zabić dragona MS'em z knife. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Szalona_Sowa Sadzac po twoim wieku to wnioskuje ze tez bedziesz pil kubusie... |
Cytuj:
Cytuj:
Takie spotkanie, żeby pogadać, pośmiać się itp też może być fajne ;) Zwłaszcza przy Kubusiach ^_^ I to niema być zlot (Czyt. Pierwszego dnia pijemy, następne 3 leczymy kaca), ale kameralne spotkanie. Myślę że nawet gdyby chłopaki z przeciwnych gildii się spotkali, mieliby na tyle rozumu żeby wytrzymać te parę zdań rozmowy z oponentem. |
Cytuj:
Szalona_Sowa Użytkownik forum Data dołączenia: 08 08 2009 Lokacja: Gdańsk Wiek: 17 8o8o8o |
Cytuj:
@Down dobrze powiedziane ;P |
Cytuj:
Wiem że na google wchodzisz tylko, gdy szukasz skryptów do Elfa, więc poszukałem za ciebie. => http://pl.wiktionary.org/wiki/ciota Mam nadzieje że poradzisz se z taka obszerną lekturą. BTW. wiesz że masz syndrom internetowego napinacza? Każdy kto nie chleje co najmniej browara na dzień = "ciota". Pozdro, ostatni mój post skierowany na tak niski poziom jaki prezentujesz. |
Cytuj:
Ja zaś polecam zajrzeć w słownik i odszukać znaczenie słowa "ciota" czy. Monek. --- _Tegax_ dodał 1 minut i 54 sekund później --- Cytuj:
|
@ Chodziło mi dokładnie oto że kolega napisał że poniżej 18 będą pić co najwyżej kubusia, a sam ma wpisane 17 lat, nie chodziło mi chłopaki o ilość czy coś takiego
@Tegax Oj widzę interesują cię moje posty i napierdzielasz pociski, chłopcze ( jeśli mogę tak napisać) ja cię nie wyzywałem od "cpunów" i nic do ciebie nie mam ;) |
Siemka, mam na sprzedaz nagrania z nowej plyty Sigga :D owe nagrania z ventrilo obowiazuja prawa autorskie, takze moge je Wam odsprzedac za 5k. 8o Jezeli, ktos by chcial wystarczy tylko napisac do mnie na Tibii. 8o
@Siggu Żono moja :D:D:D |
Cytuj:
Kiedy kvrwa nauczycie się, że BYNAJMNIEJ TO NIE PRZYNAJMNIEJ!? Jak nie znacie znaczenia danego słowa, to po chvj je używacie? Jeżeli myślałeś, że zaszpanujesz znajomością języka polskiego, to się pomyliłeś. Przykro mi. :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09. |