![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
I ostrzegam: Nastepny ktory walnie posta z tekstem ze Kajulec ma sciac wlosy dostanie bana... -.-"" |
Cytuj:
A tak naprawdę, czepiacie się :p. Mathea: Jesteś dziewczyną czy emo? 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Feel the joke. |
Ravill, a emo to nie dziewczyny?
Mathea, szatan! Edit: Reguś, do mnie w szkole to się często sześć sześć sześć zwracają :p |
Monisia, sama żeś szatan jest!
W sumie zuo, mhrok i szatan szescszescszesc |
Delete, nauczyciel ma naprawdę duży saksofon, ale ty też dajesz rade. Aczkolwiek, ja wole szarpać druta/y, niż dmuchać w rurę.
Works__1985, chłopak, czy dziewczyna? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Edier Master Mogę Ci się spuścić na klatę? |
Cytuj:
@Olorion: Jakie roznice? :o |
Cytuj:
Klękajcie wszyscy, bowiem przemówił znawca koksu \m/ Omka w wieku 15 lat? Jebnij się paluszkiem w głowę! I uwierz, że jeżeli przestaniesz grać w tibie, poruszasz się trochę, pochodzisz na siłownie, to nawet bez supli ani koksu(żeby wszyscy dobrze zrozumieli) możesz tak wyglądać. @Gość na fotce bez koszulki. Słabo. Nie przykładasz się. Ręce mogą być, ale klata wklęsła. |
Cytuj:
Dlaczego uważasz że koksu nie można brać w wieku 15lat? Dla chcącego nic trudnego "znawco" |
Nie mylę. Wiem co to suple, a co to koks. Nie polecam koksu nikomu, przed zakończeniem okresu dojrzewania. Chodzi mi o to, że nie trzeba nic brać (tym bardziej koksu) żeby tak wyglądać. Wystarczy się przyłożyć.
Dlaczego nie koksu? Można mieć problemy z hormonami potem, organizm jest jeszcze młody i coś może się popsuć. Zdrowie jest jedno... Poza tym, bez odpowiedniej diety i treningu to ci nawet po najmocniejszym gównie nic nie wyrośnie. Mięśnie z powietrza nie urosną :) @Edit A o bąkach nic nie mów, błagam. Cały czas siedzę w tym smrodzie i nie to wcale się nie chce wietrzyć. Pozdro. PS. Jak chcesz pogadać, to zapraszam na gg, nie spamujmy na tym zaspamowanym forum. EDIT: 2x Down ehhh... plotki, plotki. |
@ Edier Master
Nieźle,nieźle O.o jedziesz na odżywkach jakiś? |
@Edier Master: w przedszkolu u Ciebie na obiad podaja metanabol zamiast kaszki? 0.o
Jezeli zrobiłes taką klatkę bez "dopalaczy" to szacunek, tylko zważ, że rośniesz i możesz sobie zablokować skok wzrostowy podnosząc takie ciężkie klamoty :P. |
Skomentujcie moje foty pylyzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Walekifa cos ty zadne odzywki duzo jem, czasem cwicze i tyle xD @Luthi ja tam nie wiem co w przedszkolu dawali wazne ze sie po tym rosne no i teraz w szkole tez jade na obiadkach ^^ a co do podnoszenia to moj rekord 75kg wyciskanie z laweczki sztanga @joey Pokaz swoja zapasc to porównamy ;] :P @joey Hmm Gram w klubie w noge ale raczej nie od tego taki jestem, czesto jezdze na basen ale najwiecej to mi daje "ab und zu" :p @Korektor a wiec tak : przykro mi ale ta narośl na szyji jest naturalna w 100% , Ps. nie wiem co ma związek wieku ze zdjęciem ale jeśli jestes taki podejrzliwy to napisalem przy zdjeciu 15 bo tyle mam rocznikowo a w profilu podaje dokładną datę dokładnie 17 marzec 1992 wiec 15 wyswietli sie zapewne 17 marca. Ps2. Czyli według ciebie w 2000 roku moze byc boazeria (20w) ale w 2001 juz nie? Myslisz ze ja mam chalpe z 21w to sie myslisz, moja Hacienda :P ma ponad 25 lat aa nie ma po co sciagac boazerii bo w miare ladna |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |