![]() |
Po co wam to ?
OMG
Ostatnio tu tylko kłótnie pomiędzy Polakami o co wam chodzi ? kto chce jest w wojnie a kto nie to jego wybór (żal postów Kto dojdzie do wojny? albo: polacy to cioty i tak przegraj± sk±czy im sie kasa albo co¶..) Bezel nie ma co skócić z kim¶ kto napisał co¶ głupiego o teletubisiach czy kto¶ kto zna mnie lepiej odemnie. Olej ich I serio mówie jak s± tu tacy co tak się znaj± to zamiast mówić jacy to oni dobzi to niech wykaż± sie w czym¶.A nie tylko krytyka. Od teraz wkładajcie lepiej tu swoje fotki. :) |
Nie ja was nie rozumiem Fortera to jest chory swiat albo ludzie ktorzy na nim graja sa chorzy
Musicie sie sie klucic o kilka marnych pixeli? O te cala wojne? Uwazajcie bo niedlugo Tibia was podzieli btw co do wojny Polacy a raczej polaczki z fortery nigdy do niej nie dolacza bo jak powiedzial kiedys pewien madry czlowiek "Polak pada nikt go nie uhnie ale 9 osob z jego teamu czeka zeby go zloocic" |
Gz ze widzicie błędy w pisowni ale ja nie mam wady wymowy jak wy na rl pozdro600 .
Luppy siweta racja co do bezela :) noob i tyle Sorc~ gz kupna chara na 60+ levku n/c:) |
Cytuj:
Chara zamieniłem za itemki, które sam uczciwie zarobiłem. Zazdro¶ć? |
Chyba chciales powiedziec za itemki kupione na allegro albo zthiefowane:> jak jestes taki dobry to czemu od 0 niezrobiles wlasnego chara a na dodatek gz sharer :) nie bede sie z wami klucil bo i tak mam was w dupie :baby:
|
Cytuj:
Skoro mówisz, że sharuje to co¶ z tob± nie tak, bo nie masz pojęcia co robię. IdĽ się poucz trochę. |
Na ch*j tu przyszedles na to forum zeby miec zabawe? Pier*dolisz juz z 5 stron a nic z tego nie wynika idz synku spac i nie zawracaj juz nikomu dupy >.>
|
Olejcie ich
Znowu jaki¶ noob zna kogo¶ lepiej niż on sam siebie. Kurde mówiłem jak taki dobry jeste¶ to wykaż się w czym¶.
OLEWAJCIE ICH! nie odpisujcie je¶li co¶ tak głupiego będzie na wasz temat! |
Zara temat skasuj± :P wezcie lepiej idzcie na piwo XDDDDDD
|
Cytuj:
btw. huj z tematem zalozy sie nowy :D:D:D:D:D:D |
smiec to cie daroox robil
wole zrobic wlasny 40 lev niz kupic 60+ i sie podniecac h-levkiem pozdor nooby i huj wam w te dupska osrane jebiecie jednym slowem . Daroox zabawki do ziemi masz przykrecane? |
|
smiech na sali :o
gz sath xd P.s adwe noob xddddd |
Gz Sath :D :cup:
~Liczy Sie Tylko Czysta Gra~ |
Cytuj:
Popraw mnie kto¶ jeżeli się mylę ale paru Polaków doł±czyło do wojny. |
Cytuj:
idz w pizdu po stado kokosow,złamasie pierdolony |
hmm Too-tiki a kto napisał "siweta racja" ?? ja?? o stary i ty nie masz problemów to weż wyjdz
|
@Too-tiki
Twoje posty na tym forum nie maj± najmniejszego celu... Zachowujesz się jak astralopitek... Takie zachowanie było modne kilka dobrych lat temu :) To ze ktos kupil postac ( zamienił za itemki ) to nie jest przecież twoja sprawa. Powiniene¶ najpierw popracować nad sob± i swoim zachowaniem. Pozdrawiam |
Kurwa nooblet
Cytuj:
|
Brak słów na takich idiotów, swoj± opinię zatrzymam dla siebie :)
Co¶ z dzisiaj : http://img518.imageshack.us/img518/9673/17722942wi2.jpg Gz Pele :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:16. |