![]() |
Zwycięstwo 2-1 po ostrej walce i... czerwonej kartce w 17 minucie dla pomocnika! XD i tak na koniec była pomoc słaba wysoka ; D 2 pkt przewagi nad 2nd place. VII liga się zbliża. Muszę prowadzenie utrzymać za wszelką cenę. Ostatni trudny mecz przedemną. Jeśli go wygram to jest awans! : )
|
Ja dzisaj 8-1 do przodu i 7 liga sie zbliza :D
|
Spadam do 7 ligi dzięki HT i jego przekrętom:D
|
Cytuj:
|
Niestety musieliby po wtórzyć więskzosć meczów w mojej lidze, bo ciągle są przekręty.
|
:P ja to bym chcial juz minusa nie mieć :)
|
A ja sobie kupilem solidnego trenera : D
Zastanawialem sie czy trener czy stadion ale w ostatecznosci wybralem trenera |
Trener się szybciej zwróci, zawodnicy będą widocznie szybciej trenować:)
|
Też bym trenera wybrał
Btw Sparing w dupsko 3:0 vice lider z którym grałem ostatniego ligowego wystawił 1 zespół chyba tylko po to aby ze mną wygrać:P Nie rozumiem takich ludzi gra o awans ma szanse a dodatkowo osłabia kondycyjnie i naraża na kontuzje graczy.Dziwny jest ten świat;P |
No tak ale ja mam komplet na stadionie od niepamietnych czasow ;/
|
Co to za alias trzeba podać przy rejestracji????
|
alias to po prostu Twój login jaki chcesz mieć:)
|
Wracam do Hattricka! Wczoraj otrzymałem drużynę, w VIII lidze, ale niestety na ostatnim miejscu z żadnymi szansami na utrzymanie się. Kupiłem narazie tylko 2-óch niezbędnych piłkarzy i zainwestowałem w nowego trenera. Więcej nikogo nie kupuję, nie chcę skończyć jak poprzednio bankructwem.
|
6-2 do przodu a i awans juz oficjallnie przypieczetowany :D
A to juniorek taki o ;P Cytuj:
|
4-5 w plecy..
Kontuzja dwóch najlepszych zawodników - 3 tygodnie. Świetnie! |
4-2 wygrana i 3 miejsce zapewnione :)
PS : O co chodzi z gwiazdkami ? xD |
Dark Elves From Menzoberranzan, VII liga, 3 miejsce i na pewno zostaję jeszcze sezon, bo chcę dotrenować pomocników do mistrzowskich zanim wejdę do VII (Obrońcy: 2 błyskotliwych i 1 mistrzowski), napastnika sobie ostatnio kupiłem nieziemskiego, na 8 gwiazdek gra :D
|
to nieziemsko milo , ale o co chodzi z gwiazdkami prosze o odpowiedz :P
|
sorry za double ale chce odswiezyc temat :P
Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczow i Graczy Ht powodzenia jutro :P oby same wygrane :P i malo kontuzji oraz duzo goli :) |
Ja poprosze tylko brak kontuzji bo ostanio mam z tym problem :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |