![]() |
Cytuj:
Ja tez nigdy nie placinem i nie zaplace^^ |
TegAX oszukujesz sie sam siebie....
|
Cytuj:
Popieram^^ :p |
Jun 09 2006, 12:41:44 CET Killed at Level 29 by Helixiz Archimende
nie ma to jak pa ;s poszlo b robe k u r w a |
Cytuj:
Szykuj dla mnie bohy ^^ . Co do reszty to jestescie kupa frajerow placzących na forum , wiem prawda boli i zapewne zaraz mnie styracie ale to po mnie spływa ,oszczerstwa z ust 10-latkow. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Znalazł sie jeden lamus który przeczytal, zkad ja to wiedzialem ze akurat ty bedziesz to czytal lamko :D |
Cytuj:
Cytuj:
Btw... do mnie też zaraz zarzucisz textem "dawaj bohy"? |
Lord~
Synu to ty chyba rześ sie z głupim na rozum pozamieniał. Po co mam brac od ciebie bohy jak ja wole cie zabic :) |
umcia umcia tegax pekuje ^.-
Ojejku jejku Tegax pekuje AAAAA!!
armagedion B) |
Tegax zabic sobie możesz muche na parapecie bo ci okno osra.
Na azurze,jesteś dla graczy zlodziejem.Jak ci się nie chce czytac forum to nie czytaj.Uważasz się za mądrego,wspaniałego,a tu się z ciebie śmieją huahahah.Głupi jesteś i tyle.Złodziej!Złodziej kto to? To Tegax. Macie ludzie swoje wanted,za czasów wojny wiekszość ludzi na azurze byli za Wanted,przejechali się.Mówiliście,ze ze Szwedami grać nie darady a z wanted da rade?.Wanted róbcie dalej PA wykurzcie wszystkich z azury. |
Cytuj:
chyba cie po je ba ło. jakbym mial bohy to bym mu uciekl ;] poza tym idz se pozabijaj wyzsze lvle a nie napier dalasz kogos kto ma nizszy lvl od ciebie -.- |
Tegax pozdrow twoich kumpli po fachu: amenhotepa, grimma, gammblera i kilku innych.
Generalnie narazie na azurze ciezko sie gra, bo część łonted robi powerabusing. Trzeba uwazac na te kilka osob. |
Cytuj:
A to czy ja zapłace, mam czym, już o to sie noe bój. Ale wiedz że prędzej zapłacisz Ty niż ja ;). Ty nie potrafisz kraść, to fakt. Jesteś wielkim nieudacznikiem, przykro mi. Kraść nie potrafisz ale się uczysz i masz w tym dobre wyniki. Jesteś postrzegany jako jeden z największych egoistów na Azurze. Totalne zero.~ Cytuj:
|
Tegax ma jakis kompleks
siedzi w chacie, klepie ludzi co maja 50 lvli mniej i rozpisuje sie elaboratami na forum jak to " ja ku**** ownuje " tylko czy kogos to wogle obchodzi? skonczysz tak ze bedziesz probowal nie od tego sciagnac te smieszne 13k od kogo trzeba i bedzie " minavand boom, tegax plum " edit - abusowac tez trzeba umiec - jak tobie sie chce za marnych 13k chce rozwodzic godzine albo i wiecej to nawet dobry pa nie jestes. te 500k a nawet 2x tyle sciagnolem z samych " wantedo przydupasow " za czasow vision - i notabene nie takimi textami. ale mnie krasc uczyli najlepsi - cmok drazik :* :) jak dla mnie to rownie dobrze moglbys tamtemu gosciowi pisac " plx c armor-me need cash" jak to co w logu na forum |
Cytuj:
Po pierwsze nie mów do mnie synu, bo możesz zwracać się do mnie conajwyżej "mój mentorze"... Po drugie pisze się ŻEŚ. Po trzecie jesteś taką ciotą, że jedyne co mogłoby ci pomóc mnie zabić to 40lv więcej (pewnie jeszcze szykowałbyś całą krucjatę przeciwko mnie, bo sam sobie nie poradzisz). Po czwarte mam 64 knighta na Saphirze. Nie gram już na Azurze. ^^ Loguję się raz w tygodniu, żeby pogadać ze starymi znajomymi. Cóż... życzę szczęścia w polowaniu na mnie. xD Ech... Nie ma nic gorszego, niż groźba od takiego Bossa Tibijskiego jak ty, który do tego ma problemy z ortografią. ;) |
Cytuj:
Cors przećpany szczupaczku uważaj na siebie w Poznaniu ^^. reszte ludzi zlewam totalnie,ciągle to samo...aaaa tegax ukradl mi arma na którego zbieralem 2 miesiące siedząc na Trolach w ab. Nosso mowiła Ci mamusia jak bardzo jestes porytym dzieckiem? Wd mnie to nosskowi do inkubatora podłączyli kilka tysiecy woltów . Ludzie jestescie daremni, jak juz abusuje ludzi to tylko tych nieudacznikow ktorzy mysla ze jak wymazali sobie dopisek Pro by Shanoz lub Cors Ent to bedzie to im zapomniane. Jak kiedys powiedziano " Za błędy sie płaci. Dajcie mi osobe która zabusowalem bez przyczyny. Reszta drągali i dzieci piszacych na tym forum z elementarzem w ręce jest dla mnie nikim. Dzedzaj ja sram na Ciebie waste unj, graj graj seobie tym najcikiem, PA było i bedzie wszedzie to nieodłączna czesc tez gry frajerzyyyyy! Mamusi tez sie skarżyles? |
Tegax ośle pokaż mi jakiś błąd z mojej strony i wez przeczytaj sobie twój ostatni post i tam znajdziesz błedy!.Ode mnie najwyżej możesz się nauczyć pisać.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |