![]() |
kogo ? 1010znakoowowowowowow
|
tak nudzilo mi sie o.o
gunnar zapytal czy ktos idzie pomoc ubic, to poszedlem i pomoglem nie ?;o |
Wesołych Świąt i Szczęśliwego roku dodam od siebie tak apropo obsidii :]
|
Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nwego Roku dla wszystkich z was, Obisidiańczyków :D Oby następny rok był dla nas wszystkich lepszy.. Na koniec taki "dżołk" świąteczny, wybacz stary nie mogłem się powstrzymać B)
Rozmowa na gg: Ja(Piątek 22.12.2006 21:43) wigilia no takie swieto Suv: (Piątek 22.12.2006 21:43) w niedziele kurwa znowu nie pogram :/ Trzymaj się stary i miń mannowa z lvl'em.. I postaraj się nie paść na wojnie, która po tym nastąpi :D |
FooF to byla ironia
wesolych i szczesliwego signed, no game no life ;x |
Jebać Suva rl chłopaki jeśli ma jakieś korzyści z gry to niech gra, ale Suv nie mów, że jak ktoś się buja z kolesiami to musi koniecznie stać pod jakąś klatką, pluć, chlać i jarać gibony : ).
Życze wam dużo zdrowia i spełnienia marzeń w życiu jak też w grze. Z Niebiesko-Białym pozdrowieniem. |
suv ciągle uzywa pretekstu z kolesiami xd hell yeah!1
szacun ziom :cup: |
Refresh! (10)
|
czy dorpaz i azared to bracia ??Xd
|
nie ,azared to siostra cioteczna ,kolegi wujka dorpaza
|
Mam zamiar zrobić postać na Obsidi i zakupić pacca.
I moje pytanie jest takie: Czy tu jest PA? Zabija się kogoś bo ma coraz większy lvl? Wymuszenia, haracze itp Chodzi mi o masowe przypadki bo w niewielkich ilościach to pojawiają się na każdym serwie nawet na npvp. |
@ Asti
-"czy jest tu PA ?" -Jak mialem 20 lev - czasem, na 50 z 3 razy ale w razie PA zawsze mozna znalezc inne stworki. -"Zabija się kogoś bo ma coraz większy lvl?" -nie wiem jak szybko zamierzasz robic level, ale nie sadze zeby ktos chcial Ciebie zabic za level jezeli jestes w stanie na swoim swiecie ubic solo zielonego smoka :D (oficjalne stanowisko gildii rzadzacej jest nie przescigac w lev jej lidera wiec do 130 lev mozesz poszalec ) -"Wymuszenia, haracze itp" -Raz pewna grupa etniczna zamieszkujaca polwysep balkanski starala sie, ale dzieki Borgo udalo mi sie nie zaplacic a pozniej byly cmoki i usmiechy ale zignorowalem to z godnoscia Wiec raz na rok to chyba kiepska srednia, ale pokrec sie pod Dp Carlin albo Thais a dasz rade podniesc ta srednia :P (nie licze 8 lev kazo "30 gp or hunted" zawsze wybieram hunted ) -"Chodzi mi o masowe przypadki" -Jak chcesz masowe przypadki haraczy pk i pa to zabijaj, kradnij a przede wszystkim wyzywaj HL. Inaczej sie nie da zeby sie wszyscy uparli Ciebie w ten sposob nekac :P pozdrawiam i powodzenia Jak chcesz brass secik to zglos sie do mnie :P sorki 160 gp to mnie nie stac ale scale kurtka i brass dziny :D tez moga byc ? :D Piotrek ps A tak na serio to kiedys gralem na Valorii i Obsidia wydaje sie przy tamtym swiecie oaza spokoju. |
@ Asti
Jednym słowem mówiąc idylla :) Ps. Pytanie nie związane z Tibia :P. Czy któremuś z użytkowników Tlena także pojawia się od czasu do czasu durne okienko podczas logowania ze " Instrukcja spod jakiegoś tam numeru odwołuje sie do pamięci która nie może być "read".? Co wtedy najlepiej zrobić -.- ? |
Cytuj:
Podkreslam to poniewaz zwykla deinstalacja zostawia w systemie syf ... no i dane konta. wiec. a) eksport danych, kontaktow etc. b) deinstalacja jakims SUPER MEGA UNISTALLER SUMMER HITS ATTACK RMF VIVA AMAGAD SOFTWARE c) nowy tlen d) import kontaktow |
NA TYM SERWIE W PORÓWNANIU Z ISARĄ TO JEST ANIELSKI SPOKUJ ^^ PODOBA MI SIE TU I ZOSTAJE TU A JEZELI JESTES WPOZADKU TO H LEVELOWCY CIE NIE BEDA BIC ALE TRZEBA SIE STOSOWAC DO PEWNYCH ZASAD PANUJACYCH TU OCZYWISCIE ALE JEST PELNA KULTURA PRZYNAJMNIEJ NA PACC I TO MI SIE PODOBA TUTAJ B) :p
|
Oaza spokoju jest na non-pvp
na pvp wczesniej czy pozniej spotka cie jakas nieprzyjemna sytuacja ;) ze strony graczy ofc :) |
Cytuj:
Obisidia nie jest najgorsza ale... Niewykluczone ze pa cie spotka jeszcze przed 20 levelem, powod? Masa caveboterow okupujacych larvy i rotwormy, ktorzy sa protektowani przez hlevelow (najczesciej swe), poprostu otrzymujesz msg na priv ze jakis np hlevel tam expi.. Jak uda ci sie osiagnac wyzszy level 40-50 i ktos bedzie pkowal twoich nowo poznanych kolegow to lepiej sprawdz 2 razy zanim zaczniesz bic, bo dziwny trafem czesto sie okazuje ze trafiles na pk char kogos z rzadzacej gildi lub poprostu czyjegos hlevelowca, konczy sie to dedem ale czasem jak nie zgubisz jakiegos wartosciowego itema to i huntem i paymentem.. A jesli uda ci sie przjsc ta ciezka probe i osiagniesz jakis wyzszy level 90+ to jesli jestes sorcererem twoja zabawa skonczy sie na 120-130 max levelu.. Ja skonczylem na 114 levelu, chociaz to nie wazne bo i tak dostalem deleted account. Aha ostatnio rowniez pojawilo masowe naduzywanie wladzy przez tureckich braci z rzadzacej gildi ale to i tak dotyczy tzw srednich levelow 60-80 wiec nie predko cie to spotka. Mimo wszystko zapraszam, zawsze to szybszy resp bedzie. Pozdrawiam. |
Obsidia to serwer układów...
|
Maraamu cała tibia to wirtualna polityka a polityka to głównie układy 8o
|
Nie narzekam na Obsidie, tylko mówię jak tu jest :) Nie jest zle, ale zawsze moze byc lepiej ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:22. |