![]() |
skoro oni tak pogrywaj±..
04:36 You see a dead human (Vol:10). You recognize Krassyck. He was killed by Lindlay. (dobry friend beachow, nie raz widywany przy nich) po dedzie sobie ich wymazał z profilu! ;o |
Cytuj:
|
Some things in life are bad they can really make you mad, other thigns just make you swear and curse, when you'rechewing on last asdńasld dont grumble, give a whistle! and this'll help things turn out fo r the best! And... always look on the bright side of life!
Fosa says: Craw to all! |
Cytuj:
|
Pan friend bichow upadl, to juz eizix wam powiedzial, co jeszcze... c legi lootniete:D lagi sa, no nic bywa;]
|
TE LAGI JUZ wqrwiaja powli :(:( ;(
|
Cytuj:
ps. jak tam MU sie sparwuje?:D |
Jak to jak, 2-1 wygralo i nawet Kuszczak gral ;]
|
Cytuj:
|
tak szczerze go gdyby aby~~ posiadal rozum to niezle by na moim dedzie zarobili, (dh,mms,dsm,gleg) lecz im sie nie udalo :<
|
Cytuj:
Moze wrescie pokazecie na co was stac;] Arcania ma szanse byc wrescie pl!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gram msem od 3 dni na arcani, juz mam 24 lvl wiem wiem jestem pro xD
jakby ktos byl chojny moglby wyslac pare k na mfy:>;) |
powiedz nick to ci wysle teleport do swiatyni darmowy za takie glupie posty
|
Cytuj:
Daj spokój i tak nikt ci nic nie da :P Eizix, popiedam :] Sam se zarób pisss ! /Dewyth |
@up prosze o to nick : Skun Shady Comment: 26/01/07 12:47 You advanced from Level 1 to Level 2. Level: 24 :confused: kolejny kozak z rodzinki shady :S B)
|
hahaha nie zebrze tylko szukam frajera lol, kasy mam pod dostatkiem-.-
|
@up
no to faktycznie sprytny jeste¶ ;o Czemu sie nic nie dzieje?? Może chociaż jaki¶ mass log zrobiony przez dpft? Bo jak narazie na Arcanii same nudy... |
hmm arowix nie jest w Beach :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |