Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

wr00n 04-05-2007 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rob'ek (Post 1407402)
:dance: 3mamy kciuki za Wronka xDD :dance:

No dzieki pomoglo ;]
Teraz trzymajcie 11 16 i 18 ;p

ahcarb 04-05-2007 15:51

Czy ktos wie jaka jest sytuacja z takimi gildiami jak Vorstig,Seducers, Viru Valge i Ugnet cos mi sie wydaje ze oni chyba sa po stronie Tengu. Jesli tak jest to chyba WK beda mieli problemy

Dadinz 04-05-2007 16:11

Voorsting, Seducers i Ugnet na pewno są po stronie Tengu. Co do Viru Valge to nie jestem pewien

ahcarb 04-05-2007 16:13

Wiec gdyby tengu zaczelo bardziej dostawac to napewno z nich skorzystaja. A WK rozwiazalo KH. hmm... nie wiem o co tu chodzi...

Rob'ek 04-05-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dadinz (Post 1407848)
Voorsting, Seducers i Ugnet na pewno są po stronie Tengu. Co do Viru Valge to nie jestem pewien

Viru zostalo zalorzone przez Samka~ Jest tam kilku ~Emberiusow. Takze wnioskuje, ze ta gidlia Polakom pomagac raczej nie bedzie :P

qatryk 04-05-2007 17:42

May 04 2007, 16:13:29 CEST Killed at Level 96 by Snustorr
and by Mitzum

Muel Lan padł.

Pavvulonik 04-05-2007 17:57

3mam kciuki za wszystkich co pisza matury dla ludzi z forum i z tibi a ty wroooon mature pewnie zajebiscie napiszesz znajac ciebie B)

Dypek 04-05-2007 17:59

Widzialem Jak tengusy sie rozbiegali po akcji kolo carlin. Cos wiecej jak on padl?

Dypek 04-05-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1408142)
3mam kciuki za wszystkich co pisza matury dla ludzi z forum i z tibi a ty wroooon mature pewnie zajebiscie napiszesz znajac ciebie B)

Raczej nie zda :D :D

joke

wrogonastawiony 04-05-2007 19:59

Co to za gildia Outlaws ? Myslalem ze beda tam osoby ktore moga latwo pasc przez co bysmy tracili fragi.. no ale Gladast ? No i skoro Muel padl to frag bedzie naliczony ?

Vrith 04-05-2007 20:35

czemu bierzecie mnie tylko i wylaczanie za fraga ;(

JA TESH JESTEM CZLOWIEKIEM

Viltherius 04-05-2007 20:58

19:47 Hampish [141]: we killed siicko :(

Pytałem sie go czy myśli Polacy mają jakiekolwiek szanse na wygranie wojny. Powiedział że nie.
Szwedzi chyba nie stracili pewności siebie po ostatniej opence na Edron. WK postarajcie sie by zrozumieli ze sie myla;]

Dadinz 04-05-2007 21:00

ehhh Muel nie wiem jak padłeś ale dawanie fragów za free na pewno nie wyjdzie wam na dobre

abarth 04-05-2007 21:35

Nie no ja kurwa niewiem czy wy do huja myślicie ,że po wygraniu 1 Open Battle Xerena jest wasza !?. Ja się pytam co wy od*******acie(mam tu na myśli dzisiejsze fragi dla tengu: Siicko i Muel Lan)Zamiast trzymać się w grupie łazicie pojedynczo sobie poexpic Ludzie to jest WAR !!

Najgorsze jest to że te fragi są dane za free, ja pierdole normalnie ŻALX(

PS. Sorka za te bluzgi normalnie nie wytrzymałem

Ci3ba 04-05-2007 21:39

gZ

Wielkie GZ dla Polaków!!! Tylko patrzeć jak [CHAR]Mitzum[/CHAR] :D ucieka na open battle :baby: Normalnie poprawiło mi to humor na cały dzień! Hahahahahaha, oby tak dalej i Xerena jest nasza 8o

Kanti88 04-05-2007 21:41

jezu nie rozumiem po co oni samodzielnie wychodza z pz jak to ma sens? jesli tzreba cos kupic to p oto sa noob chary. a jelsi walczymy to wszyscy razem. W grupie sila.

Wojne przegraja ci ktorzy popelnia wiecej bledow.

strausss 04-05-2007 22:05

W tibie gram dopiero rok (większość na Xerenie) i main char nie za wysoki(gram rozrywkowo nie nałogowo) i z Tengu mialem też problemy bo mnie 2 razy zabili na żółwiach i raz Xazez próbował mi PA robić(rzuciłem na odczepnego volcanica i shut down Tibia - na red hp ale przeżyłem). Problem w tym że to było tylko 1 PA i 2 dedy od tengu, natomiast kochani rodacy ujebali mnie za free razy kilkanaście. Ciekaw jestem - jeżeli naprawdę uda się tengu pogonić z serwa to czy zwycięzcy nie bedą zachowywać się tak samo ?
Albo nawet gorzej. Niestety w Tibię gra wielu polaków z których 95% to zwykłe gnojki.Nie wiem czy nie takie same jak br.Wystarczy popatrzeć co się dzieje pod dp w carlin - jazdy na okrągło.
Życzę powodzenia WK i tego żeby pamiętali że walczą nie przeciwko Tengu , lecz przeciwko chamstwu.

tzu 04-05-2007 22:32

@up
Zgadzam sie z toba w 100%. Znajac zycie i majac doswiadczenie z innych serverow wiem ze KAZDA gildia ktora wygra wojne przez pierwszy miesiac zachowuje sie normalnie a pozniej uderza im do glowy wladza i zaczyna sie pa i niewazne czy to jest swe pl br czy marsjanin bo to zalezy od osoby a nie od narodowosci czy ktos jest chamski czy nie wiec nie zycze nikowmu wygranej wojny

Mispex 04-05-2007 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Superb (Post 1409041)
jezu jezu zesrajacie sie w swoje brudne troki polacy wygrali wojne ale to tylko dzieki swe bo ni fragowali swe a polacy tez fragoqwali ale mniej a swe wiecej tylko ze bardziej i na dodatek to bylo open battle tylko ze open battle i w ogoooooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee a jak wygracie wojne pewnie nie bedzie pa pewnie bedzie to serwer porownywalny z edenem dla takich uzaleznionych gejow jak dzieci z forum bedziecie czcili miecz ktory ostatecznie odzieli tengu od serwera i skaldali ofiary nie ofc dobrowolne tak zinnej beki to beka smiechu z ludzi ktorzy boja sie evul szpiegow jednoczesnie bratajac sie ze szwedami koordynujac akcje na jednym servie venta jakby sie inaczej nie dalo i jeszcze sie poplaczcie ze macie matury eee my mamy maturki eee

ps jestescie niezle zjebani
pps ten post ma jakis sens pheeeef pewnie nie

Najpierw popracuj nad polskim,potem wypowiadaj się na publicznych forach.

Freddd 04-05-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1409063)
Najpierw popracuj nad polskim,potem wypowiadaj się na publicznych forach.

Popieram :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47.