![]() |
@ balu
o jakiej stronie przewazajacej ty mowisz ? cruoris nadal prowadzi w wojnie czy wy cos zrobiliscie ? ze fraternity z bardzo mocnymi playerami dołaczylo nic nie znaczy bo graja z polakami ktorzy sa tak ciency ze szwedzi na s beda żerowac :) czas pokaze ktora strone jest naprawde przewazajaca :P i nie piszcie ze cruoris boi sie wyjsc na open batlle z fraternity bo to normalne ,wy tez nie wyszlibyscie gydbyscie mieli o połowe mniej ludzi w guidli ale miec ludzi w guildi to ni wszystko pasuje zeby umieli oni grac i walczyc jakos druzyna a wy narazie tego nie potraficie :P btw jak tiases dogada sie na vent ze szwedami xDDDD? hi tiases no kill my dont know GL & HF |
@up
Dobrze, że mamy takiego Pro Gamera jak Ty, który umie się dogadać ze szwedami ;) |
HAHAHAHAHA OWNED i love you Moron =*
|
hahaha scotty ciebie nawet do fraternity nie wzieli bo invitneli w miare dobrych graczy w wyjatkiem paru xD ciebie tam poprostu nie chca wiedza co jestescie warciwszystkie 60 lvle...ktora walcza o lepsza selene ;D
|
są duzo warci, i jeszcze sie o tym przekonasz.
|
Maroon piekny pown ^_^
Ja mam taka propozycje, zeby napaleniec byl przez nas wszystkich ignorowany. Niech sobie pisze i pisze, jak nikt mu nie bedzie odpowiadal to mu sie znudzi :P |
Co do czego , niektorzy polacy sa naprawde dobrzy mam na mysli wujka , unicrona , maca~ , iomera i paru innych wiedz nie mow ze sa oni slabi tylko podaj nick i powalcz przeciwko nim (chyba ze niemasz czym albo bedziesz sie bronil ze masz 20lvl itp itd , norma) , nie bronie polakow ale frajerzy trujacy dupe ktorzy sie kryja i tylko pierdo*** sa najwiekszymi debilami w tej grze . To tak na boku odemnie , dziekuje :P
|
Cytuj:
Forum jest do wyrazania wlasnych opini. Ty ze swoim 48 levelem tez masz chuj wielki do powiedzenia na tym serverze. Nawet nie dostrzegasz ze wiekszosc ma cie gleboko...wiec z laski swojej móglbys wyjsc i nie wracac... |
Cytuj:
|
@Schnapie
Wyrazania opinii, a nie obrazania. To jest zasadnicza roznica, ktorej ludzie Twojego pokroju nie dostrzegaja. I nijak do tego ma sie moj lvl ^_^. Zawiode Cie wiec i odmowie opuszczenia forum, bo mi tu dobrze i jeszcze jest kilka osob, ktore beda zainteresowane moja opinia ;) PS: Ot widzisz taki Marczio. Nie zgadza sie ze mna, pisze, ze lepiej byloby inaczej, podaje argumenty. I jest spoko. Teraz pewnie powinienem mu napisac ze jest "zjebany", zeby nie odbiec od Twojej wizji forum :P |
HAHAHAHHA
moze moja opinia jest obrazliwa dla ciebie ale zawsze to moja opinia ;D zjebany jestes xD |
Cytuj:
Jezeli frag na mnie sie liczyl to czemu mialy by sie fragi fraternity nie liczyc? lol |
Cytuj:
Btw, ja posty zalfika czytam z zainteresowaniem, jest jednym z niewielu którzy piszą składnie i ładnie, więc...pieprzysz głupoty. |
Cytuj:
|
To siedz cicho xD owned?
|
napaleniec main char name plx ? to pokaze ci co potrafia te twoje 60 lvle...
|
Cytuj:
|
Napaleniec dalej pokazuje kim jest :)
|
To moze ja zmienie temat na wydarzenia z Seleny ;)
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1578242 Olam Leon pisze, o tym, ze zostal z PA'owany [hehe, co za slowo] przez Ultimation/Fraternity. Ktos powie mi jakies szczegoly, czy to rzeczywiscie czyste PA, bez skrupolow? Nie rozumiem po co takie zagrywki. |
Szukam team na Hydry. Potrzebuje Elite Knighta i Elder Druida, z tym że jeżeli knight by chciał to daje mi swoje uhy i ja lecze go podczas huntu. Wtedy wszystkie gp z Hydr bierze knight, a loot jest dzielony po 50% pomiędzy mnie a blokera (knighta). Na knighta z lvlem 50+ będzie wystarczyl Uh na 2 Hydry lub więcej.
Pomoge także w questach za mana fluidy, np: OF-quest; Black Knight-quest; Necro-quest; Bright Sword-quest a także inne do lvla 70. Pisać w grze! Cya. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |