Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

napaleniec 13-03-2007 00:10

@ balu
o jakiej stronie przewazajacej ty mowisz ? cruoris nadal prowadzi w wojnie czy wy cos zrobiliscie ? ze fraternity z bardzo mocnymi playerami dołaczylo nic nie znaczy bo graja z polakami ktorzy sa tak ciency ze szwedzi na s beda żerowac :) czas pokaze ktora strone jest naprawde przewazajaca :P i nie piszcie ze cruoris boi sie wyjsc na open batlle z fraternity bo to normalne ,wy tez nie wyszlibyscie gydbyscie mieli o połowe mniej ludzi w guidli ale miec ludzi w guildi to ni wszystko pasuje zeby umieli oni grac i walczyc jakos druzyna a wy narazie tego nie potraficie :P btw jak tiases dogada sie na vent ze szwedami xDDDD? hi tiases no kill my dont know GL & HF

KubaGuzikkk 13-03-2007 01:14

@up
Dobrze, że mamy takiego Pro Gamera jak Ty, który umie się dogadać ze szwedami ;)

crosscut 13-03-2007 11:22

HAHAHAHAHA OWNED i love you Moron =*

napaleniec 13-03-2007 14:37

hahaha scotty ciebie nawet do fraternity nie wzieli bo invitneli w miare dobrych graczy w wyjatkiem paru xD ciebie tam poprostu nie chca wiedza co jestescie warciwszystkie 60 lvle...ktora walcza o lepsza selene ;D

Iomer Thunderblade 13-03-2007 14:54

są duzo warci, i jeszcze sie o tym przekonasz.

zalfik 13-03-2007 16:15

Maroon piekny pown ^_^

Ja mam taka propozycje, zeby napaleniec byl przez nas wszystkich ignorowany. Niech sobie pisze i pisze, jak nikt mu nie bedzie odpowiadal to mu sie znudzi :P

sellemon 13-03-2007 16:24

Co do czego , niektorzy polacy sa naprawde dobrzy mam na mysli wujka , unicrona , maca~ , iomera i paru innych wiedz nie mow ze sa oni slabi tylko podaj nick i powalcz przeciwko nim (chyba ze niemasz czym albo bedziesz sie bronil ze masz 20lvl itp itd , norma) , nie bronie polakow ale frajerzy trujacy dupe ktorzy sie kryja i tylko pierdo*** sa najwiekszymi debilami w tej grze . To tak na boku odemnie , dziekuje :P

Schnapie 13-03-2007 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1314423)
Maroon piekny pown ^_^

Ja mam taka propozycje, zeby napaleniec byl przez nas wszystkich ignorowany. Niech sobie pisze i pisze, jak nikt mu nie bedzie odpowiadal to mu sie znudzi :P

Zjebany jestes =/
Forum jest do wyrazania wlasnych opini. Ty ze swoim 48 levelem tez masz chuj wielki do powiedzenia na tym serverze. Nawet nie dostrzegasz ze wiekszosc ma cie gleboko...wiec z laski swojej móglbys wyjsc i nie wracac...

Marczio 13-03-2007 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1314423)
Maroon piekny pown ^_^

Glupi pomysl, lepiej miec z kogo sie posmiac jak napisze bzdure albo przynajmniej nawiazac jakas dyskusje, forum nie sluzy do przytakiwania przez 20 osob tego samego.

zalfik 13-03-2007 16:54

@Schnapie

Wyrazania opinii, a nie obrazania. To jest zasadnicza roznica, ktorej ludzie Twojego pokroju nie dostrzegaja. I nijak do tego ma sie moj lvl ^_^.
Zawiode Cie wiec i odmowie opuszczenia forum, bo mi tu dobrze i jeszcze jest kilka osob, ktore beda zainteresowane moja opinia ;)

PS: Ot widzisz taki Marczio. Nie zgadza sie ze mna, pisze, ze lepiej byloby inaczej, podaje argumenty. I jest spoko. Teraz pewnie powinienem mu napisac ze jest "zjebany", zeby nie odbiec od Twojej wizji forum :P

napaleniec 13-03-2007 18:48

HAHAHAHHA
moze moja opinia jest obrazliwa dla ciebie ale zawsze to moja opinia ;D zjebany jestes xD

KotiConqueror 13-03-2007 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1313063)
jakby fraternity nagle wparowalo to fragi by sie nie liczyly ...

Jezeli frag na mnie sie liczyl to czemu mialy by sie fragi fraternity nie liczyc? lol

sir Tifejo 13-03-2007 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Schnapie (Post 1314483)
Zjebany jestes =/
Forum jest do wyrazania wlasnych opini. Ty ze swoim 48 levelem tez masz chuj wielki do powiedzenia na tym serverze. Nawet nie dostrzegasz ze wiekszosc ma cie gleboko...wiec z laski swojej móglbys wyjsc i nie wracac...

To jest forum, nie server, i level nie ma absolutnie nic do gadania, zbłaźniłeś się.
Btw, ja posty zalfika czytam z zainteresowaniem, jest jednym z niewielu którzy piszą składnie i ładnie, więc...pieprzysz głupoty.

Marczio 13-03-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez napaleniec (Post 1314749)
zjebany jestes xD

TWOJA OSOBISTA OPINIA HEHEHEHEHEHE tylko to pokazuje co masz w glowie. Kazdy moze walnac ryja i zwyzywac a tylko inteligetny potrafi na zimno przyjac krytyke i wysunac swoje racje kulturalnie i racjonalnie albo zamknac pysk i siedziec cicho jak zostal zownowany.

napaleniec 13-03-2007 21:51

To siedz cicho xD owned?

crosscut 13-03-2007 22:07

napaleniec main char name plx ? to pokaze ci co potrafia te twoje 60 lvle...

Marczio 13-03-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez napaleniec (Post 1315137)
To siedz cicho xD owned?

nie... nie owned :( pokaz co potrafisz

Balu_kiler 13-03-2007 23:00

Napaleniec dalej pokazuje kim jest :)

zalfik 13-03-2007 23:36

To moze ja zmienie temat na wydarzenia z Seleny ;)

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1578242

Olam Leon pisze, o tym, ze zostal z PA'owany [hehe, co za slowo] przez Ultimation/Fraternity. Ktos powie mi jakies szczegoly, czy to rzeczywiscie czyste PA, bez skrupolow? Nie rozumiem po co takie zagrywki.

Stonhard 14-03-2007 00:22

Szukam team na Hydry. Potrzebuje Elite Knighta i Elder Druida, z tym że jeżeli knight by chciał to daje mi swoje uhy i ja lecze go podczas huntu. Wtedy wszystkie gp z Hydr bierze knight, a loot jest dzielony po 50% pomiędzy mnie a blokera (knighta). Na knighta z lvlem 50+ będzie wystarczyl Uh na 2 Hydry lub więcej.

Pomoge także w questach za mana fluidy, np: OF-quest; Black Knight-quest; Necro-quest; Bright Sword-quest a także inne do lvla 70.

Pisać w grze! Cya.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02.