![]() |
2 pazdziernika zbliza sie wielkimi krokami =)
|
TOnagura, zdeka naciągane, fabuła powtarzająca się w XX animcach. (To ofcourse moje zdanie, jak komuś się podoba to nic do niego niemam B))
Teraz tylko czekać w październiku na Clannada After Story, Ef- Tale of Melodies... ehh, ale ten czas się wlecze. |
Cytuj:
|
W koncu skonczylem Sky Girls, obejrzalem dzis 18 epow i padam na pysk :P Ogolnie, anime srednie, nie ma nic szczegolnie fajnego, itp. Moje wymagania natomiast spelnilo, chcialem obejrzec cos lzejszego ^^ A do plusow jak dla mnie, moge zaliczyc m.in. opening w stylu "Joint" z 2giej serii SnS (z tym mi sie kojarzyl xD)!
A teraz, mam newb pytanie! Sciagnalem The Place Promised in Our Early Days, sam plik w .mkv, nie narzekam, ale mam problem z napisami. Jako, ze byl to Blu-Ray rip, jest cala paczka, a napisow kilka plikow: jeden z rozszerzeniem .md5, jeden z .sfv i 4 (tu chyba rozne jezyki) .ssa. Moze mi ktos powiedziec jak to odpalic? Zawsze ogladalem anime z hardsubami, takze mam problem. Z gory dzieki! |
Ze zaczne tak bo juz dawno mialem sie o to spytac
Czy drodzy forumowicze posiadaja juz naruto shippuden movie 2 w swoich raczkach jezeli tak to ;] poprosilbym o priv jakby sie jakis mod przyczepil czy something.... Zaczne ze nie prosze ALEEEEE BUAGAAAM GIV SZYPUDEN MOVI plxlpxplxlpxlp |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ecchi Harem : + Comedy : + Example Screenshots : http://i305.photobucket.com/albums/n...0919172734.jpg http://i305.photobucket.com/albums/n...0920113711.jpg Narazie obejrzałem 8/26 ale już wiem że lepsze od np Futakoi Alternative , Onegai Teacher czy Chobits. |
A własnie, Diamond dust Rebelion. Jak wrażenia?
Mi się film bardzo podobał, ciekawy pomysł, wciągający. - Oglądał ktoś Kunkerunbo:Gra w Chowanego ? Ma tylko jeden ep. al to jest straszne ^_^ Nie bałęm się anime, ale potem cały czas miałem wrażenie, że coś za mną idzie.... brr. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I sprawdzaj które napisy pasują do twojego filmu. Co innego ci mogę powiedzieć. |
Cytuj:
|
Wczoraj dokończyłem Myself;Yourself - ogólnie świetne anime.Teraz mam zamiar obejrzeć "Air", mimo tego, że Grocix mnie ostrzegał, iż to b. przygnębiające ; P
@down Dobra...Już zapisuję : > |
Cytuj:
|
Huh mam zupełnie jak pan up air tez nie wywarł na mnie dużego wrażenia w przeciwieństwie do kimi ^^ i tak btw widział ktoś już trailera z filmu db ?? (powstał takowy ??)
|
Cytuj:
|
Grocus: Jak chcesz otoworzyć napisy w .ass albo .ssa to nazwa napisów i pliku z anime musi być taka sama. Kodeki pewno wszystkie masz. Jeśli nie działa to zainstaluj Combined Community Codeck Pack czy jakoś tak. Musi działać.
Co do Diamond Dust Rebellion. W/g mnie żal. Nie spodziewałem się czegoś super, ale to co zobaczyłem jest poniżej poziomu. Cienkie walki, motyw super złego z super siłą, Ichigo z bankai powinien te 2 arrancary załatwić w try miga, ponad to z nawet jak włączył bankai to radził sobie podobnie jak Rukia (siła, prędkość), a przecież powinien jednak delikatnie przyśpieszyć. I fabuła bardzo naciągana. A ostatnim gwoździem do trumny są wachania mocy Ichigo (na początku ledwie radzi sobie z parką arrancarów, a pod koniec bierze bossa na 1 shot) Jedynie co ratuje bleach movie 2 w moich oczach to Hitsugaya, którego osobiście uwielbiam, motyw lodu i bankai Byakuyi które też niesamowicie lubię. Na temat kreski się nie wypowiadam bo jest praktycznie identyczna jak w serii telewizyjnej. No to tyle mojej opini na temat filmu. Corgar Frizz |
Ddos Arigato ;>
I takie pytanko z innej beczki jest już dokładna data premiery Haruhi ?? ;p |
|
Cytuj:
Rayza, widzę twój news dość stary z 2007 ;p Małe porcja z Czerwa 2008, w sierpniu też coś wspominali o ciągle pojawiającym się i znikającym sezonie :) All hope of seeing the next Suzumiya Haruhi anime in 2008 was pretty much shattered a few days ago, when reports began emerging that the second season / sequel has been cancelled (sort of), and that a completely new Haruhi animation is now starting to take shape. The reason? "they felt that they couldn't just do a 2nd season and that they wanted to do a completely new "Haruhi" again. They're still deciding on the concept for the new anime and how it'll be like and having meetings for how the story will go." But is it really so?... One argument on the AnimeSuki forum is that this whole thing is just a viral marketing prank, and that "Haruhi Season 2 is still right on schedule" A mnie cieszy to: So I heard the second season of Slayers Revolution was confirmed. Zaraz po pierwszym ma być kolejny :D Jeszcze co do trailera DB, trochę popatrzyłem w archiwa i znalazłem - trailer ma się ukazać wraz z wejściem do kin filmu Max Payne - 17 Października. |
Ho ho ho dzia chłopaki za newsa.
Wiec z tego co widzę oficjalnie nie zna sie daty jak i użytej animacji (przypal trochę bo 1 sezonik wypadał dość ciekawie jeśli chodzi o grafikę postaci) Co do db i Mp to znając życie trailerka db puszcza przed sama premiera(tzn. przed filem jak by ktoś nie zjażył) mp wiec mam kolejny powód żeby wybrać sie do kina hyh A co do slayersow to jakoś nie mogę sie za to zabrać bo jeżeli dobrze pamiętam widziałem to za szczeniaka tzn. te starsze sezony ;> Pzdr |
http://www.giercownia.pl/gra/4008/bleach_training_2/
Fajna gierka. :D mam 37 lvl dalej mi sie juz nie chce ; P fajnie ze mozna zapisac stan gry ;d tzn. auto save jest ;d Wkurza tylko dzwiek ktorego nie mozna wylaczyc : < |
a ja narysowałem głowę łasica xD
http://deid.deviantart.com/art/Itachi-Head-98562274 |
rAY ja i tak uwazam ze powinienes rysowac ecchi ;s bo ten itachi taki za piekny to nie jest hyh ;> i tak btw ty jestes nein ?? czy cos tam podpisane
Edit - Przegladajac galerie tylko palacy dei mi sie spodobal reszta taka wiesz ;p |
rys. był ecchi gdybym umiał ....dla mnie git ; o....deid nick na devie....palący to był w favorites nie mój....
spróbujcie sami coś takiego narysować xD |
Zapraszam do komentarzy i chcialbym wiedziec jakie sa wasze typy ;]
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=193308 |
Cytuj:
|
@2 Up
No, moje masz :D @Up Jest, ale w grupie :P @Topic Ogladam Kimi Ga Nozomu Eien, jestem na 6tym epku. Jak narazie, kojarzy mi sie ze School Days, zobaczymy jak sie rozwinie. |
Blue Drop~~ - Shoujo-ai z dawką fantasy i dramatu, całkiem przyjemnie sie oglądało (Nie porównywac z Strawberry Panic)
Person: Trinity soul - cholera, nie rajcują mnie duchy/roboty? Nie wiem jak to opisac, nie bylo złe(fajny op.) - fanom DtB powinno się spodobac. Sword of the Stranger - zajebisty movie o samurai-u, młodym chłopcu i psie ; ) |
Cytuj:
|
Jestem na 5 ep Aira - ogólnie fajne, ale jeszcze tyle odcinków, więc zobaczymy ^^ No i ten 2 października ^^^^^^
|
No Geass jak zawsze cudowny i zaskakujący :D Zawiera spoil 24 ep. i przemyślenia odn. ep 25, czyt. na własną odpowiedzialność :D
Ukryty tekst:
Czas na Blassreitera, potem kolejny odc Slayers Revolution, a na deser Candidate for Godess OVA. Poniedziałek, tradycyjnie mało roboty w pracy, więc przeglądam listę anime na anime-planet (#-E i T-Z przejrzane :P), kilka pozycji wpadło w oko: Witchblade; Vandread I & II; Venus Versus Virus; Utawarerumono; To Love-Ru, nie pytam co sądzicie o nich bo pewnie i tak ściągnę :P. Btw. Jakby ktoś znalazł jakieś info odnośnie Code Geass co dalej, będę wdzięczny :) bo nie wyobrażam sobie zakończenia serii za tydzień, na większości for czytałem, że nie ma być 3 sezonu, może jakiś OVA, nic nie wiadomo :(. |
Obejrzalem Kimi ga Nozomu Eien, i jakos nic smutnego mnie nie uderzylo, tym bardziej, ze ma typowy happy end. Nie jest tez podobne do School Days, wbrew pierwszemu wrazeniu, bohaterowie sa o wiele madrzejsi/wyrozumiali niz ci w SD. Mimo wszystko, dobre anime, polecam.
|
Skasowali grupę hentai to zapraszam na nasze nowe forum x]
<ink w podpisie> |
Dobra...mówić mi tu gdzie można obejrzeć higurashi no naku koro ni, z polskimi napisami.Od razu mówię,że szukałem , na jednej stronie znalazłem, to nie chodziło.
@down Tam są tylko 2 odcinki , chyba ,że się mylę.W ogóle dzięki za to ;-) |
http://www.streemo.pl/Portal/82912,F...TOR152_PL.html Tyle że mnie na tym portalu się strasznie wszystko tnie i wiesza ._.
Higurashi no naku koro ni <333 nipaa Ktoś może ma już 12 ep Slayers Revolution? Raw też może być. |
http://www.mininova.org/search/?sear...ers+revolution
Sprawdzaj sobie tam (A jak tam nie ma to nie ma ;p) |
Zakończenie trzeciej serii ZnT jest nijakie. Poprzednie "trzynastki" były znacznie lepsze. Wiadome chociaż jest, że prędzej czy później pojawi się czwarty sezon, bo fabuła w gruncie rzeczy nie została zamknięta.
Krążą też jakieś plotki o tym, że wydany zostanie trzynasty, specjalny odcinek tej serii. Pewnie nawet jeśli, to będzie totalnie oderwany od głównych wydarzeń. :/ |
Wie ktoś czemu w roku szkolnym mogę oglądać po +10 ocinków anime dziennie? Szkoda tylko że czasu na to nie ma -.- A jak były wakacje to 4-5 odcinków dziennie to max był.
Swoją drogą.... jest jakieś anime na którym płakaliście/byliście bliscy płaczu? Bo lubie czasem obejrzeć coś takiego. Ewentualnie coś z takim humorem jak w Lucky Star czy Bokusatsu tenshi dokuro-chan. Od siebie z tego rodzaju mogę polecić Seto no Hanayome. Podczas oglądania tego kilka razy byłem prawie na podłodze....a raz miałem łezkę w oku. Ogólnie mieszanina parodi różnych rodzajów anime. Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |