![]() |
Up
Nie zapiminajmy o podkarpackim! |
to miało być śmieszne? phi
|
Dla mnie smieszniejsze jest to ze Miniman ma 60 najta na mainie ze skillami 23~~ i 0 mlevlem xD:D
|
LOL Miniman mial hacka i koles mu wyszedl na maina?? LOL2
|
SB chociaz mialo honor sie przyznac do porazki - napisali deklaracje po wojnie.
A ci niedosc ze dalej twierdza "Wojna sie nie skonczyla" to mysla jeszcze ze dadza rady to wygrac , nawet jesli wiekszosc z normalnych ownerow bedzie pracowala i nie miala czasu grac.... |
Cytuj:
Pamietaj ,ze takich ate of arcania peha itd luki napewno by niezabral do dpft jakby byl powrot co jest bardzo prawdopodobne |
14:47 ***** ***** [*4]: bedziesz moim pro?
14:47 Galithar [124]: nie 14:47 Galithar [124]: nobow nie protuje |
Wypraszam sobie, juz 85% do 2 mlvla i lada chwila 24 sword!
|
@up
sorry zwracam rispekt:D |
Cytuj:
Jak mieliśmy 9 osób na vencie to graliśmy w csa a o masie można było tylko pomarzyć, ew. pójść na questa na azurze. I przestańcie pierdolić teksty o tym sb jakby to było coś wyjątkowego. |
SB było wyjątkowe, miało w sobie 'to coś' :D pokazaliśmy że mamy jaja ; )
|
Cytuj:
|
ta wojna to chyba naj gorsza wojna bo zniszczyla ona server
tak mi sie wydaje bo zeby o 18 nie bylo choc by 700 ludzi tylko 400-500 to jest zal |
Cytuj:
|
dawajcie scigamy sie z premia o najmniej online
|
hahahaha ihihihi
|
Cytuj:
godzina 13 50 (PL) Arcania 369 GER |
E tam, jak patrze to na innych pvp [niemieckich] też jakiegoś szczególnego tłoku nie ma, dla porównania:
Aldora 406 Antica 506 Arcania 402 Aurea 253 Azura 277 Berylia 291 Hiberna 312 Isara 177 Titania 384 [biore pod uwage tylko pvp bo na non-pvp 24/7 boty śmigaja]. |
Cytuj:
Wziales pod uwage swiaty gdzie wojny tez zniszczyly serwery:> Bo normalnie przed wojna po godzinie 14 bylo z 600 osob w roku szkolnym, teraz marne 400 i kolo 19 wczoraj bylo 520...:| |
no to mowie ze dzieci w szkole ale zobaczysz za 3 h jaka bedzie roznica
a po za tym jak dobrze pamiętam to arcania był jednym z serverow gdzie była duża liczba ludzi online no wiadomo ze 50 % jak nie wiecej to nooby ale bylo |
Cytuj:
|
heh 18:00 a tutaj ledwo 500 osob...:| do tego co niektorzy tylko po to zeby zrobic WT i sie wyniesc z arcani...
Edit: a jest piatek...xD |
Cytuj:
wydaje mi sie |
WT My FURORA,/SAPHIRA Your Arcania pisac na pw jak cos ;)
|
Okej, napisze !
|
Eee tam chodzcie na Isare xD Gram/łem na Arcani i zal wojna PA i w dodatku mam hunta 4ever :D
i WT My Arcania Your Isara na PW pisac ^^ |
@up
daj name na isarze |
Cytuj:
a juz isary nie kontroluje resztka del toro ? i inne szwedki ? |
@eti
juz kontrole stracilismy dawno, niestety |
Eh się dziwicie że ludzie nie grają jak kiedyś.
Zaobserwujcie teraz prawie każdy boci wyboca takie hlvle noob chary typu ms na 50 lvl i kozacza atakują każdego bo sa tylko 2 wyjscia albo padasz albo zabijasz te noob chary co powoduje ze masz paymenta od ich main charów nicków nie chce wymieniać, ale dlatego po miesiącu gry zwątpiłem czy ma to jakikolwiek cel dawania nie wyżytym nastolatkom satysfakcji gnębienia kogoś. Ja trzymam za słowo za luki utrzyma w mocy słowa rozpoczynające wojnę, wówczas powiedział, że musi rozpocząc wojnę z powodu szerzącego się PA ale gra teraz to naprawdę hardkore:) A swoją droga ta gra bez zajebistego neta to kosmiczna lipa:) Pozdro |
mam 128 ktora ogarnia 5 mckow (bez lagow):P wiec nie wiem po co Ci evul net
|
Cytuj:
|
ruch ruch chorzowskie psy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gardze toba!
|