![]() |
Cytuj:
@ Down Tak, bo to czarny się wkur**ł i zapłacił CIP Softowi, by na Morganie nie mógł grać nikt. Pewnie za kilka dni zaszantażuje Akona, by oddał mu władzę, albo problemy będą się nasilać. :( |
Ma ktoś z was buga? Tzn. Przelogowywanie charów
|
Cytuj:
Nie poczuwaj sie. Koles odpisal tylko jakiemus typowi bo tamten smial sie ,ze jego stary char ma w comencie "Flow.". |
ja to zawsze myslalam, ze taki kozak w tibii to przeciwienstwo osoby w rl :]
ot moje zdanie, prosze nie kazac mi wypier*alac ;< |
Ok wypierda*aj
|
juz mam sie smiac kozaczku? :p
|
Wieczny i Chive mam nadzieje że dojdziecie kiedys do tego że ruganie za każdy post który was i innych denerwuje nic nie daje i nie zmieni myślenia tej osoby a tylko przybedzie więcej stron ze spamem.
Neron,na gg wejdz wieczorem czasem. Grax kim grasz teraz ?? xDD |
"ja to zawsze myslalam, ze taki kozak w tibii to przeciwienstwo osoby w rl :]"
Hansonik. Mądre słowa.Czyli te kozaczki są bite w szkołach i wyżywają się na 8 lvlach w tibi. @Ed shot sam byś weszedł kiedys na gg a nie xD odezwij sie jak bedziesz. |
@kaffffar
Dobrze że to wyjaśniłeś :P Ok. Juz BUga nie ma ... FORUM ROBI SWOJE (tibia.com) nie carlin |
@ SirAravras
Napisałem czym spowodowane są moje "pojazdy" dzisiaj. I uważam to jako, powiedzmy wystarczające "usprawiedliwienie". :P A co do spamu, to gdzie mamy go uskuteczniać, jak nie na carlin.pl? :( @ Remariel Domyślam się, że było to do mnie, więc sprostuję kilka kwestii. 1. Nie wyżywam się na nikim w Tibii, tylko jeżdżę po idiotach na forum. 2. Szkołę (w rozumieniu Liceum/Technikum etc.) mam już za sobą, więc nie bardzo mam jak być tam bitym. :mag: - jaka zajebista emotka xD |
Jeździć to se możesz po matce
|
@kolego
I po co tak mówisz o rodzicach drugiego kolegi ??:) . Wiesz , jak Ciebie tak nauczyli to nie musisz tym się popisywac :) , chyba że dla Ciebie popisywanie się złym wychowaniem przez rodziców to CHWAŁA to jestes the best :) @down No emotka fajna , ale widziałem ja już nie raz :p @edit: Niech ktoś z grających na Morganie , zrobi thread o Morganie :) , ja zrobiłbym z chęcią , ale nie gram na Morganie i nie mam ss :P |
@up3
":mag: - jaka zajebista emotka xD" To Vic Wali z UE :D |
Cytuj:
|
A co jak on mi jeździ to co ja nie moge ? Zabronisz mi ?
|
To nie bądz głupi i nie zwracaj na jego słowa uwagi :)
@down On nie ustąpi :) będzie szedł w zaparte , bo to pro jest :) |
Cytuj:
|
Śmieszna sytuacja... spotkajcie sie na rl.. jebnijcie se po razie i spamu na forum nie bedzie xd
|
Cytuj:
Jeżdżę po tobie, tak jak ty możesz jechać po mnie, co sam z resztą napisałeś, a ja zacytowałem. Takimi tekstami dajesz świadectwo nie tylko sobie, ale i również swoim rodzicom, ale cóż - dorośniesz, zrozumiesz. @ MintCtb Już pisałem czemu po nim jeżdżę! @ Pinio777 Przecież to forum nadaje się tylko do spamowania!:P :mag: |
Cytuj:
Popieram.. Przydałoby się coś takiego :p |
Jak ja kocham karlin.pl :)
A co do tego pojazdu na Rodziców to moim zdaniem jest to pokazanie że nie potrafi się wymyślec czegoś inteligentnego, a zarazem ośmieszającego daną osobe. A najgorsze jest to że nie wytłumaczysz takiemu kretynowi że On sam siebie ośmiesza pisząc takie żeczy. Pozdruffki dla Letkiego :*:* |
jest taka opcja szukaj :P jak tam wpiszesz morgana to znajdziesz temat dot. zdjęć aczkolwiek zadko odswierzany ;)
chyba że chcecie założyć go w wydarzeniach to równiez popieram |
Cytuj:
|
@Kakej
Tibia.com -> Zobacz Guild Board (Forum) =] http://images.tibia.pl/images/newsy/...1/lvl/200y.jpg Dla Napinatorów ... Odnalezione na góglach xd |
omg napisze coś z błędem a ktoś pominie sens całej wypowiedz, tylko doczepi sie własnie do tego co jest kompletnie w tej chwili nieważne
przeraza mnie Twoja mentalność sry |
AFff! Przed SS'em buchalismy sie w skladach Ja <Antervis> , Sequel, Etun Xali vs Punzhete, Solyd
rezultat : Sequel Killed at Level 112 by Punzhete |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Było jest/było 2-3 ownerów Nerona. Pozdro Kamil |
2* On i brat.
|
Cytuj:
Do tego jacyś kumple z rla ;) |
vic
,, Comment: 05 Jan 2008 21:14 You advanced from Level 203 to Level 204. Rl Brother Lavio Cold " jak to ludzie sie zmieniają ;p co do flow była coś mowa kiedyś ze kopengasi nie dzadzą grać polakom na servie ale widze teraz ze flow sami juz nadużywają siły ;/ wy to jestescie jak politycy (czy jakos inaczej sie na nich mowi) przed wyborami ;p 8o obiecujecie a mało dajecie :) edit@ czekam az ktoś mnie pojedzie po tym co napisalem ale taka jest prawda i nie zaprzeczycie tego... |
czy ktoś coś Tobie obiecywał? Jakoś nie przypominam sobie żebyśmy wychodzili na opena z hasłem "Za wolną Morganę" na ustach.
|
Dokładnie, nikt nie mówił, że walczymy za wolną morganę. Mówiliśmy tylko, że szwedzi nie pograją a to co robimy i będziemy robić, zależy tylko od nas i od liderów ;)
|
Cytuj:
|
21:07 Whisperwind Shadowwalker [144]: utani gran hur ""for free and better Morgana!!!!!
Nie cfffaniakÓj! Cytuj:
Adopcja w toku ;) |
[quote=Antonioo;2359019]Dokładnie, nikt nie mówił, że walczymy za wolną morganę. Mówiliśmy tylko, że szwedzi nie pograją a to co robimy i będziemy robić, zależy tylko od nas i od liderów ;)[/QUOTE
Wiec oswiecie nas jak bedzie wygladala dalsza gra na morganie ; ] I nie popychajcie bzdur ze nie walczyliscie o wolna morgane bo 50 % ludzi z flow tak mowilo a teraz sie okarze ze przykladowy koles z flow bedzie stal przed depo i niebedzie mu sie chialo kupic miesa i zajebie przykladowgeo sorka dla paru manasow NO BO TRZA MLV TRENIC xdd ;) |
Cytuj:
|
14:49 An ancient evil is awakening in the mines beneath Hrodmir.
Wtf ? Baranek ? xd |
taa... ghazuś
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52. |