Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Charin 25-03-2009 14:46

Nie żeby coś, ale ironia i sarkazm nie mają tutaj racji bytu. Nawet do cynizmu to się nie zalicza. Po prostu nie mogę zrozumieć, jak można mieć tak mały zasób słów i być tak wulgarnym. I to jest to dlaczego Arcania to siedlisko"Polacksów Peel", którzy starają się być super pro evul hiper master extra mentorami, bo w rl im to nie idzie. Cóż panowie, dyskusja leży. Elokwencja też. Za 4 posty wasze posty coś zedytuję.

Partyzant_Felix 25-03-2009 15:32

nie wszystko jest tak jak na forum, dzieli sie ono na 4 grupy ludzi czyli dla tych do piszą dla zabawy, tych co wzywają i mowia jacyto oni nie sa, tych co piszą rzeczy zgodne z tematem(podobno ta grupa istnieje, ale nie ma na to dowodów) oraz moja ulubiona grupa czyli konta-Noobchary z których sie spamuje. co do serwera jak wszyscy wiedzą gdybyśmy wygrali to by bylo ok teraz 96,5319764% ludzi wszędzie pisze ci 'jestem realem xxx masz ded hunted kurwo twoja stara nosi buty HAHAHA'. na szczęście sa jeszcze ludzie (ja i ekipaxdd) prawi którzy gnebia jak tylko mogą wlasnie takich pro elo kozakow. KU LEPSZEJ ARCANII! i w tym co napisalem jest wiecej prawdy niz myslicie. na koniec pozdrawiam ziomow w szczególności: bob, cinek oraz kazdy którzy walczy przeciwko kurestwu ;)

marcza57 25-03-2009 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2505246)
nie wszystko jest tak jak na forum, dzieli sie ono na 4 grupy ludzi czyli dla tych do piszą dla zabawy, tych co wzywają i mowia jacyto oni nie sa, tych co piszą rzeczy zgodne z tematem(podobno ta grupa istnieje, ale nie ma na to dowodów) oraz moja ulubiona grupa czyli konta-Noobchary z których sie spamuje. co do serwera jak wszyscy wiedzą gdybyśmy wygrali to by bylo ok teraz 96,5319764% ludzi wszędzie pisze ci 'jestem realem xxx masz ded hunted kurwo twoja stara nosi buty HAHAHA'. na szczęście sa jeszcze ludzie (ja i ekipaxdd) prawi którzy gnebia jak tylko mogą wlasnie takich pro elo kozakow. KU LEPSZEJ ARCANII! i w tym co napisalem jest wiecej prawdy niz myslicie. na koniec pozdrawiam ziomow w szczególności: bob, cinek oraz kazdy którzy walczy przeciwko kurestwu ;)

Felix nie mów że walczysz o "lepszą arcanię" bo walczysz tylko o władze na serwerze. Każdy kto jest w wojnie mówi że walczy dla lepszego serwera a kiedy już odnosi sukces i zdobywa władze staje się taki sam jak i inny kto włada serwerem. Ludzi takich jest wiele Ames, Manndy to są tylko 2 przykłady. Ludzie którzy byli zwykłymi "szmatami" nagle dorwali sie do władzy i widac bylo co z tego wszystkiego wyszło. Tak jak to mówi przysłowie " dac palec a wezmie całą ręke " . Tak samo jest z Tobą Felix ;) Nie oszukujmy się jedyną osoba która może władac Arcanią jest Luki z Jarosławia. Tylko on tutaj może trzymac porządek i bardzo słusznie. Żeby nie on to Arcania nie była by tą Arcanią która jest teraz. Jak by LR a teraz IP doszło do władzy to lepiej nie mówic co by było xD

Partyzant_Felix 25-03-2009 17:03

wiesz nie mam nic do ludzi którzy kozacza bo wygrali wojne, to im sie należy(i wiadomo ze o to sie walczy chociaz jak ostatnio to powiedzialem bobowi to sie zbulwersowal, chyba 1 osoba co walczyła o nie wiem). mnie chuj jasny trafia i mysle ze ciebie marcza tez jak jakis 50 do 150 lvl sie wozi i mowi 'zobaczymy niech tylko xxx lognie to padasz' powiedz czy cie to nie wkurza? wczoraj z sdkera Napisalem do jakiegoś 54 pala 'wyjdź debilu' bo mnie blokował i zajebiscie cieta riposta godna galiego 'i za to juz płacisz 10k jak bedzie sadli' a ze chamstwa nie zniese to zacząłem go wzywać, po rozmowie naliczył mi 200k paymentu :/ lipka troche ale co tam idziemy go zabić, ze we 2 a typ przed poh temple to dostał 1 kule i wszedł. ale tym razem juz nie wzywał od sadlich. wlasnie o takich ludzi mi chodzi. dla mnie to nie do zniesienia jest nie wiem jak dla ciebie

FUHRER 25-03-2009 17:18

Cytuj:

A 5 grupa ludzi to dzieci z ormo (czyli dotyczy to sie ciebie) ktore pekowaly ciagle i krzyczaly "paj boh" a ich najwieksza wojna byla ORMO vs KUPA i teraz uwazaja sie za najwiekszych fajterow, za dobro arcani o/

Partyzant_Felix 25-03-2009 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 2505364)
A 5 grupa ludzi to dzieci z ormo (czyli dotyczy to sie ciebie) ktore pekowaly ciagle i krzyczaly "paj boh" a ich najwieksza wojna byla ORMO vs KUPA i teraz uwazaja sie za najwiekszych fajterow, za dobro arcani o/

aktualne osoby które pecza to nie ormo tylko ip. walczenie za dobro Arcanii to ironia bo nie wiem jak reszta ale mi chodzi tylko o frajde z zabijania. jak to juz kiedys filusz pisal 'wy lubicie patrzeć caly dzien jak postać bije frosty(dodatek odemnie: pozdro eizix) my lubimy kogos zajebac.' a nasza największa wojna to ip vs inter

Koszyk 25-03-2009 17:45

Największą wojną była wojna LR vs IT. I chyba temu nie zaprzeczysz...

Partyzant_Felix 25-03-2009 18:01

dabyl dabyl

Partyzant_Felix 25-03-2009 18:02

Napisalem nasza w sensie taka w ktorej aktywnie uczestniczyliśmy w sensie ja modis itd nie ze Arcanii

Faytah 25-03-2009 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2505348)
(i wiadomo ze o to sie walczy chociaz jak ostatnio to powiedzialem bobowi to sie zbulwersowal, chyba 1 osoba co walczyła o nie wiem)

Chodzi o to ze ty i tobie podobni jezeli chodzi o pa by ten server zj*bali w 3 dni ;d zreszta sa tacy ktorzy musza miec tyle wladzy by leczyc kompleksy z reala lub by internetowy penis urosl a sa tacy ktorym wystarcza by grac w spokoju i by jego znajomych nie klepali za oddychanie bez pozwolenia.

FUHRER 25-03-2009 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2505379)
aktualne osoby które pecza to nie ormo tylko ip. walczenie za dobro Arcanii to ironia bo nie wiem jak reszta ale mi chodzi tylko o frajde z zabijania. jak to juz kiedys filusz pisal 'wy lubicie patrzeć caly dzien jak postać bije frosty(dodatek odemnie: pozdro eizix) my lubimy kogos zajebac.' a nasza największa wojna to ip vs inter

Musi bic te frosty zeby miec chara na dobre oransko czyli wojny a nie jakies smyranki takie jak ty uprawiasz 50 lvlem i przezywasz ze padl jakis 100 lvl ze az szczycisz sie fragami na forum, do tego i tak kupujesz wszystkie chary wielka frajda jupi o/

bemo 25-03-2009 18:38

Cytuj:

twoja stara nosi buty HAHAHA'.

waahahah

bobek

tu masz racje ostatnio dowiedzialem sie o co chodzi z tym "bo mi zabil brata za nic" (tak sluchalem tego w tych best ventrilo records) i jednak twierdze (sorki tu dostane warna) ze clapek to najwiekszy skurwysyn i pojeb jakiego ludzkosc widziala dodam ode mnie, ze jest to kurwa i niewyzyty niedojeb ktory na rl nie osiagnal satysfakcji to spina sie w grze

/\ felix sam nie chce kupowac charow ja np mu zaproponowalem xD

Faytah 25-03-2009 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2505421)
waahahah

bobek

tu masz racje ostatnio dowiedzialem sie o co chodzi z tym "bo mi zabil brata za nic" (tak sluchalem tego w tych best ventrilo records) i jednak twierdze (sorki tu dostane warna) ze clapek to najwiekszy skurwysyn i pojeb jakiego ludzkosc widziala dodam ode mnie, ze jest to kurwa i niewyzyty niedojeb ktory na rl nie osiagnal satysfakcji to spina sie w grze

/\ felix sam nie chce kupowac charow ja np mu zaproponowalem xD

10 pkt dla gryfindoru! tzn dla bemka

Partyzant_Felix 25-03-2009 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 2505418)
Musi bic te frosty zeby miec chara na dobre oransko czyli wojny a nie jakies smyranki takie jak ty uprawiasz 50 lvlem i przezywasz ze padl jakis 100 lvl ze az szczycisz sie fragami na forum, do tego i tak kupujesz wszystkie chary wielka frajda jupi o/

przeciez mam 110 msa na 'SUPER MEGA ORANSKO DEDOWANIE ZE CHUJ ORO GRILOWANIE' oraz chary do 'smyranek' i fakt wielka frajda jupi o/ _/ o_/

Partyzant_Felix 25-03-2009 20:17

AHAHAHAHAHA
Mar 25 2009, 19:35:38 CET Killed Akus Arhari at Level 162 ok
Mar 25 2009, 19:33:19 CET Killed Koca Gero at Level 188 ok
Mar 25 2009, 19:33:04 CET Killed Shavenis at Level 217 ok

kurwa dobry dzien dzis, na wf w hokeja z 5 0 na po 10 doprowadzilismy, to teraz Koca solo, dobicie Akusa i Shavenis damage

AHAhahaha
21:25 Elf Bocik [11]: Waszka g ma niesamowity zapas punchy, swietne argumenty. Beef z Waszka to przegrany beef.

AHAHHAnr3
http://www.joemonster.org/filmy/1504...nym_narzedziem

AHAHahahahahahahahahahahahahaha

bemo 25-03-2009 20:33

30 punktow dla gryffindoru ;p?

VmaX 25-03-2009 20:41

A Shavenisa za co?xd

bemo 25-03-2009 22:10

1. random pking
2. byl pomoc it

Filush 25-03-2009 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Charin (Post 2505190)
Nie żeby coś, ale ironia i sarkazm nie mają tutaj racji bytu. Nawet do cynizmu to się nie zalicza. Po prostu nie mogę zrozumieć, jak można mieć tak mały zasób słów i być tak wulgarnym. I to jest to dlaczego Arcania to siedlisko"Polacksów Peel", którzy starają się być super pro evul hiper master extra mentorami, bo w rl im to nie idzie. Cóż panowie, dyskusja leży. Elokwencja też. Za 4 posty wasze posty coś zedytuję.

zamknij dupe ziomek

Koszyk 25-03-2009 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2505465)
przeciez mam 110 msa na 'SUPER MEGA ORANSKO DEDOWANIE ZE CHUJ ORO GRILOWANIE' oraz chary do 'smyranek' i fakt wielka frajda jupi o/ _/ o_/

Biorąc pod uwage srednia lvli IT a srednia lvli IP to taki 110 msem duzo nie zrobisz... ale przynajmniej biegasz razem z teamem nie to co Neth jak mial 80 ;d

Faytah 26-03-2009 15:36

http://www.youtube.com/watch?v=uuGaq...4090&start=360

mam jedno slowo na ten film; WOW!

FUHRER 26-03-2009 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2504992)
chyba cie wali na mozg czlowieku akurat co do rl bobka kazdy wie, ze on go ma ba nawet ja to moge potwierdzic, przynajmniej chce mu sie ruszyc dupe sprzed kompa

prawda bobik?

Piniu Kasta
12h 8h 2h 12h 6h 5h 6h
0m 15m 45m 15m 0m 15m 65 m

LAST 53h
WEEK 15m

rly rly rly real life

Faytah 26-03-2009 18:59

53h przez tydzien double xpa rly no life,daj swoj nick zobaczymy jak z realem stoisz ;d

Xevo123 27-03-2009 09:03

Kto wpadł w ogóle na pomysł z nazwą tej "grupy" Kasta? : o

bemo 27-03-2009 14:23

no jak mozna zauwazyc to tam jest juz jakis kasta "sertiel kasta" dokladnie, wiec to chyba od niego sie wzielo;p

Partyzant_Felix 27-03-2009 15:22

sertiel kasta > suggest name pozniej trajdi sobie tak izrobil i mowil aby inni mieli zrobic

Colmar 27-03-2009 20:31

Matematyka 0:1 Colmar ;)

Faytah 27-03-2009 21:50

no i gz!gardze ciotami co mi wrzucaja a sami nie lepsi,fajna forma znaczkow co?

Partyzant_Felix 28-03-2009 19:05

dzis za swe niecne czyny zaplacil TRYRYRYTYTYTY:

Keegani!
Mar 28 2009, 12:01:09 CET Killed at Level 202 by Togu Gawa
and by Peresenex

niestety bezemnie :<

Cecepa 28-03-2009 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2507955)
dzis za swe niecne czyny zaplacil TRYRYRYTYTYTY:

Keegani!
Mar 28 2009, 12:01:09 CET Killed at Level 202 by Togu Gawa
and by Peresenex

niestety bezemnie :<

jestes tak zalosnym dzieciaczkiem z ormo ze glowa boli. nie wiem jak mozna byc takim mozgiem jak koranov zeby dac ci chara i czekac na kase ktorej nie oddasz bo nie masz skad wziasc. co do tych fragow to nasowa sie jeden wniosek nie umiecie mainami po rowno to musicie 20 na 1 jak za starych czasow w ormo bic a potem sie jarac. daj sobie jeszcze to w coment i bana z ryja nie zejdzie

Partyzant_Felix 28-03-2009 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cecepa (Post 2508107)
jestes tak zalosnym dzieciaczkiem z ormo ze glowa boli. nie wiem jak mozna byc takim mozgiem jak koranov zeby dac ci chara i czekac na kase ktorej nie oddasz bo nie masz skad wziasc. co do tych fragow to nasowa sie jeden wniosek nie umiecie mainami po rowno to musicie 20 na 1 jak za starych czasow w ormo bic a potem sie jarac. daj sobie jeszcze to w coment i bana z ryja nie zejdzie

jestem dzieciakiem z ormo i jestem z tego dumny :] ej ziomek dlaczego masz elder druid w profilu a nie masz nicku??//// cos nie taQQQQQqqqqqqqqqqqq? obawiasz sie popka? co do moich interesow z koranovemm to dostal juz WIEKSZA CZESC kasy wiec sie nie martw, ziom.

Cecepa 28-03-2009 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2508116)
jestem dzieciakiem z ormo i jestem z tego dumny :] ej ziomek dlaczego masz elder druid w profilu a nie masz nicku??//// cos nie taQQQQQqqqqqqqqqqqq? obawiasz sie popka? co do moich interesow z koranovemm to dostal juz WIEKSZA CZESC kasy wiec sie nie martw, ziom.

ta boje sie ze mnie w 20 zabijecie a potem bedziesz morde zacieszal po forach pl bo na com nawet napisac nie umiesz bo jezyk kuleje. nadajesz sie do wypowidzi na forum jak twoj 2 owner pici ktoremu zmieniles pasy jak ostatnia piz**

Partyzant_Felix 28-03-2009 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cecepa (Post 2508126)
ta boje sie ze mnie w 20 zabijecie a potem bedziesz morde zacieszal po forach pl bo na com nawet napisac nie umiesz bo jezyk kuleje. nadajesz sie do wypowidzi na forum jak twoj 2 owner pici ktoremu zmieniles pasy jak ostatnia piz**

AHAHAHAHAHAHAhahahahahahahahahah ty wez mnie nie obrazaj, piciemu zmienil pasyyyy nawet nie pamietam kto ty kurwa debilu jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.nigdy z picim nie sharowalem procz RAZ wbil 5 lvli (z 10 na 15) na Mavao. co do mojego ang to tak znaczaco on kuleje bo spamowalbym rowniez tibia.com. ale ej ziomek przedstaw sie

Cecepa 28-03-2009 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2508145)
AHAHAHAHAHAHAhahahahahahahahahah ty wez mnie nie obrazaj, piciemu zmienil pasyyyy nawet nie pamietam kto ty kurwa debilu jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj.nigdy z picim nie sharowalem procz RAZ wbil 5 lvli (z 10 na 15) na Mavao. co do mojego ang to tak znaczaco on kuleje bo spamowalbym rowniez tibia.com. ale ej ziomek przedstaw sie

i okazuje sie jakim jestes debilem, zmieniles pasy swojemu najwiekszemu koledze ktory ci ufal a ty wolales przylizac dupsko i zmieniles mu pasy zeby sie potem chwalic jak go wykiwales i jak brylujesz inteligencja bo udalo ci sie rozwiklac zagadke jak sie pasy zmienia. a co do kulenia to ty kulejesz w real chyba skoro tylko ciagle f5 na forum naciskasz i jarasz sie jak ktos cos napisze bo mozna odpisac i sie przylansowac przed dyda melka czy tam fayterem. jak myslisz ze fayter cie rozdziewiczy na wakacje to sie mylisz bo wydaje sie on byc jako tako normalny i mimo ze dupolizem i nie ma jaj to charakter ma spoko

Partyzant_Felix 28-03-2009 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cecepa (Post 2508168)
i okazuje sie jakim jestes debilem, zmieniles pasy swojemu najwiekszemu koledze ktory ci ufal a ty wolales przylizac dupsko i zmieniles mu pasy zeby sie potem chwalic jak go wykiwales i jak brylujesz inteligencja bo udalo ci sie rozwiklac zagadke jak sie pasy zmienia. a co do kulenia to ty kulejesz w real chyba skoro tylko ciagle f5 na forum naciskasz i jarasz sie jak ktos cos napisze bo mozna odpisac i sie przylansowac przed dyda melka czy tam fayterem. jak myslisz ze fayter cie rozdziewiczy na wakacje to sie mylisz bo wydaje sie on byc jako tako normalny i mimo ze dupolizem i nie ma jaj to charakter ma spoko

takich glupot to chyba batboil by nie pisal. nie znasz sprawy a sie wypowiadasz, pici expil z 10 lvl na 15 na Mavao, jak moglem przylizac dupsko zmieniajac mu passy, lol. nie naciskam ciagle f5, jednak lubie pisac na tym forum i fakt czesto odswierzam + co jakis czas sprawdzam z telefonu czy ktos moze nie odpisal. dlaczego mam lansowac sie przed dyda melka? co ty pierdolisz chyba sam siebie nei czytales ziomek. co do faytera to jest moj no mysle ze moge nazwac przyjaciel, net netem a jednak juz sie dlugo znamy, moze i by mnie rozdziewiczyl ale dupci mu nie dam. pozatym pozostaje pytanie CO NA TO CINEK?????? a co do ciebie to juz chyba rozwiazane

lafa 21:46:23
ladnie cie pici tyr
lafa 21:46:25
tyra
na forum
lafa 21:46:29
jak pocieraka

ajjjjj nie czytalem 'twojemu najwiekszemu koledze' takowego mam w rl, natomiast jakby patrzec na tibie to: bob, cinek, cien, relid, kamil w., filipg, popas, czajnik, qbol, burdziel, erwajn, drane, modis, casperius dedbringer, arkasz, hmm ciap, duzo duzo wiecej

Cecepa 28-03-2009 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2508186)
takich glupot to chyba batboil by nie pisal. nie znasz sprawy a sie wypowiadasz, pici expil z 10 lvl na 15 na Mavao, jak moglem przylizac dupsko zmieniajac mu passy, lol. nie naciskam ciagle f5, jednak lubie pisac na tym forum i fakt czesto odswierzam + co jakis czas sprawdzam z telefonu czy ktos moze nie odpisal. dlaczego mam lansowac sie przed dyda melka? co ty pierdolisz chyba sam siebie nei czytales ziomek. co do faytera to jest moj no mysle ze moge nazwac przyjaciel, net netem a jednak juz sie dlugo znamy, moze i by mnie rozdziewiczyl ale dupci mu nie dam. pozatym pozostaje pytanie CO NA TO CINEK?????? a co do ciebie to juz chyba rozwiazane

lafa 21:46:23
ladnie cie pici tyr
tyra
na forum
lafa 21:46:29
jak pocieraka

zaden pici i zadne lafa. nie jestem zadnym z twoich kolegow bo oni nie umieja grac i nigdy takiego lvl nie wbija jak nie kupia tak jak ty. moga wziasc przyklad z ciebie wkoncu babcia rente jak raz nie otrzyma to moze przezyje co nie?

Partyzant_Felix 28-03-2009 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cecepa (Post 2508192)
zaden pici i zadne lafa. nie jestem zadnym z twoich kolegow bo oni nie umieja grac i nigdy takiego lvl nie wbija jak nie kupia tak jak ty. moga wziasc przyklad z ciebie wkoncu babcia rente jak raz nie otrzyma to moze przezyje co nie?

nigdy nie wydalem nawet 1 ZL na tibie, zarobilem z 100-200 na opychaniu hacknietych charow dla kumpli z rl. a co do ciebie to wiem ze na 95% jestes jedna z naszych OFIARrrrrrrr i nei chce ci sie juz czytac mojego pierdolenia. jednak jestem juz na tym forum prawie 3 lata, wyzywali mnie, ponizali, banowali i jakos ciagle spamuje ;p

Cecepa 28-03-2009 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2508197)
ponizali

zbyt czesto i na real nawet 2x czesciej widze

Partyzant_Felix 28-03-2009 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cecepa (Post 2508198)
zbyt czesto i na real nawet 2x czesciej widze

na real to nie, chyba mnie pomyliles z toba :) a na forum to na samym poczatku spamowania gdy pierdolilem ZUPELNE glupoty, teraz juz sie nie daje :>

Cecepa 28-03-2009 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2508203)
na real to nie, chyba mnie pomyliles z toba :) a na forum to na samym poczatku spamowania gdy pierdolilem ZUPELNE glupoty, teraz juz sie nie daje :>

a co czujesz ze wnosisz cos teraz bo kupiles chara i dostales po dupie ze swoimi kolezkami ktorzy poszli na nowy server i cie nie zabarali ze soba bo jestes za glupi? i tak lepiej spojrz w przeszlosc i zobacz czy nie bylo ci lepiej jak sobie pekowales w 10 45 lvlami i nikt cie nie znal i nie mial beki z twojej glupoty ale pare fragow tak cie dowartosciowalo zajebiscie ze poplyneles z tematem i myslisz ze jestes jakims przebogiem albo cos tak? spojrz jak traktujesz dawnych kolegow np ten pici tak kiedys sie kolgowaliscie z rok temu na forum 2 przyjaciele a teraz sie z niego nabijasz jak z nagorszego smiecia widac co robi cyferka przy nicku dla ciebie. ale czego sie mozna spodiewac po 15 latku z 2 kalsy gimnazjum co pewnie oblalby test gimnazjalny z czytania ze zrozumieniem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19.