![]() |
Nie żeby coś, ale ironia i sarkazm nie mają tutaj racji bytu. Nawet do cynizmu to się nie zalicza. Po prostu nie mogę zrozumieć, jak można mieć tak mały zasób słów i być tak wulgarnym. I to jest to dlaczego Arcania to siedlisko"Polacksów Peel", którzy starają się być super pro evul hiper master extra mentorami, bo w rl im to nie idzie. Cóż panowie, dyskusja leży. Elokwencja też. Za 4 posty wasze posty coś zedytuję.
|
nie wszystko jest tak jak na forum, dzieli sie ono na 4 grupy ludzi czyli dla tych do piszą dla zabawy, tych co wzywają i mowia jacyto oni nie sa, tych co piszą rzeczy zgodne z tematem(podobno ta grupa istnieje, ale nie ma na to dowodów) oraz moja ulubiona grupa czyli konta-Noobchary z których sie spamuje. co do serwera jak wszyscy wiedzą gdybyśmy wygrali to by bylo ok teraz 96,5319764% ludzi wszędzie pisze ci 'jestem realem xxx masz ded hunted kurwo twoja stara nosi buty HAHAHA'. na szczęście sa jeszcze ludzie (ja i ekipaxdd) prawi którzy gnebia jak tylko mogą wlasnie takich pro elo kozakow. KU LEPSZEJ ARCANII! i w tym co napisalem jest wiecej prawdy niz myslicie. na koniec pozdrawiam ziomow w szczególności: bob, cinek oraz kazdy którzy walczy przeciwko kurestwu ;)
|
Cytuj:
|
wiesz nie mam nic do ludzi którzy kozacza bo wygrali wojne, to im sie należy(i wiadomo ze o to sie walczy chociaz jak ostatnio to powiedzialem bobowi to sie zbulwersowal, chyba 1 osoba co walczyła o nie wiem). mnie chuj jasny trafia i mysle ze ciebie marcza tez jak jakis 50 do 150 lvl sie wozi i mowi 'zobaczymy niech tylko xxx lognie to padasz' powiedz czy cie to nie wkurza? wczoraj z sdkera Napisalem do jakiegoś 54 pala 'wyjdź debilu' bo mnie blokował i zajebiscie cieta riposta godna galiego 'i za to juz płacisz 10k jak bedzie sadli' a ze chamstwa nie zniese to zacząłem go wzywać, po rozmowie naliczył mi 200k paymentu :/ lipka troche ale co tam idziemy go zabić, ze we 2 a typ przed poh temple to dostał 1 kule i wszedł. ale tym razem juz nie wzywał od sadlich. wlasnie o takich ludzi mi chodzi. dla mnie to nie do zniesienia jest nie wiem jak dla ciebie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Największą wojną była wojna LR vs IT. I chyba temu nie zaprzeczysz...
|
dabyl dabyl
|
Napisalem nasza w sensie taka w ktorej aktywnie uczestniczyliśmy w sensie ja modis itd nie ze Arcanii
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bobek tu masz racje ostatnio dowiedzialem sie o co chodzi z tym "bo mi zabil brata za nic" (tak sluchalem tego w tych best ventrilo records) i jednak twierdze (sorki tu dostane warna) ze clapek to najwiekszy skurwysyn i pojeb jakiego ludzkosc widziala dodam ode mnie, ze jest to kurwa i niewyzyty niedojeb ktory na rl nie osiagnal satysfakcji to spina sie w grze /\ felix sam nie chce kupowac charow ja np mu zaproponowalem xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
AHAHAHAHAHA
Mar 25 2009, 19:35:38 CET Killed Akus Arhari at Level 162 ok Mar 25 2009, 19:33:19 CET Killed Koca Gero at Level 188 ok Mar 25 2009, 19:33:04 CET Killed Shavenis at Level 217 ok kurwa dobry dzien dzis, na wf w hokeja z 5 0 na po 10 doprowadzilismy, to teraz Koca solo, dobicie Akusa i Shavenis damage AHAhahaha 21:25 Elf Bocik [11]: Waszka g ma niesamowity zapas punchy, swietne argumenty. Beef z Waszka to przegrany beef. AHAHHAnr3 http://www.joemonster.org/filmy/1504...nym_narzedziem AHAHahahahahahahahahahahahahaha |
30 punktow dla gryffindoru ;p?
|
A Shavenisa za co?xd
|
1. random pking
2. byl pomoc it |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
12h 8h 2h 12h 6h 5h 6h 0m 15m 45m 15m 0m 15m 65 m LAST 53h WEEK 15m rly rly rly real life |
53h przez tydzien double xpa rly no life,daj swoj nick zobaczymy jak z realem stoisz ;d
|
Kto wpadł w ogóle na pomysł z nazwą tej "grupy" Kasta? : o
|
no jak mozna zauwazyc to tam jest juz jakis kasta "sertiel kasta" dokladnie, wiec to chyba od niego sie wzielo;p
|
sertiel kasta > suggest name pozniej trajdi sobie tak izrobil i mowil aby inni mieli zrobic
|
Matematyka 0:1 Colmar ;)
|
no i gz!gardze ciotami co mi wrzucaja a sami nie lepsi,fajna forma znaczkow co?
|
dzis za swe niecne czyny zaplacil TRYRYRYTYTYTY:
Keegani! Mar 28 2009, 12:01:09 CET Killed at Level 202 by Togu Gawa and by Peresenex niestety bezemnie :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ta boje sie ze mnie w 20 zabijecie a potem bedziesz morde zacieszal po forach pl bo na com nawet napisac nie umiesz bo jezyk kuleje. nadajesz sie do wypowidzi na forum jak twoj 2 owner pici ktoremu zmieniles pasy jak ostatnia piz** |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
lafa 21:46:23 ladnie cie pici tyr lafa 21:46:25 tyra lafa 21:46:25 na forum lafa 21:46:29 jak pocieraka ajjjjj nie czytalem 'twojemu najwiekszemu koledze' takowego mam w rl, natomiast jakby patrzec na tibie to: bob, cinek, cien, relid, kamil w., filipg, popas, czajnik, qbol, burdziel, erwajn, drane, modis, casperius dedbringer, arkasz, hmm ciap, duzo duzo wiecej |
Cytuj:
|
Cytuj:
nigdy nie wydalem nawet 1 ZL na tibie, zarobilem z 100-200 na opychaniu hacknietych charow dla kumpli z rl. a co do ciebie to wiem ze na 95% jestes jedna z naszych OFIARrrrrrrr i nei chce ci sie juz czytac mojego pierdolenia. jednak jestem juz na tym forum prawie 3 lata, wyzywali mnie, ponizali, banowali i jakos ciagle spamuje ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |