![]() |
Thx for all :)
gratz Kasztaniaczek |
@ 2x up
Gratki Legolas ;] |
07:48 You advanced from Level 43 to Level 44.
=] gogo BS quest =] |
Postanowilem zazucic nowy temat.
Oto on: Kto waszym zdaniem jest najstarszym polskim graczem na silverze. Piszczie tylko te osoby ktore sa aktywnymi graczami czyli ci co nie sa retired. |
@up
Chodzi o tego co najdluzej gra czy ile ma lat? |
Dolor Rekin Neoxer Dawerg, wiecej nie pryzpominam sobie...
kiedys to jeszcze Moradin, Leo i ja =] |
Kazuyoshik :P <joke>
|
Cytuj:
@kattinka: witaj :D |
No fakt... =] lae ja bylm juz 3 miechy od powstania serva wiec juz nowi bylismy
|
Chodzi mi o graczy o dlugosc gry na serverze a nie ile maja lat.
Mowilem wymieniajcie graczy ktorzy sa AKTYWNI TO ZNACZY ZE GRAJA DALEJ NA SERVIE X( Bede kolo 23:00 jak ktos by cos chcial :P Pare osob wie czemu :) |
X( Mam pewne uczucie ze dalej mnie ktos przesladuje X(! Od niedawna Klukens zachowuje sie dziwnie i oskarza mnie ze ja to sajan wolf(21 lvl druid chyba) i ze ukradlem nim mu crusader helmet :confused:, nie moge mu przetlumaczyc, a ostatnio widzialem sajana wolfa w depo jak byl ubrany tak jak ja. Ktos robi sobie ze mnie jaja ale jak ma cos do mnie to niech powie wprost a nie probuje mnie wrobic i znalezc mi wrogow X(
|
@Dolor
Ja tam nie wiem kto gra tu najdłużej ale chyba gdzies na www.tibia.com pisze data zalozenia konta? Trzeba to sprawdzić :) 17:42 You advanced in sword fighting. xD |
Moja pierwsza postac na tym serwie byla zalozona 15 maja 2005 roku nie wiem jak inni.
|
Pierwsze konto na Silverze to Listopad 2004 rok. Moje drugie konto na Silverze to Neoxer, 28 Kwiecien 2005 rok. A ogolnie moje pierwsze konto to 21 Lipiec 2004 rok.
|
A czasem silvera nie jest z marca 2005? :<
@Mendolina... wiesz co ja bym odszedl od tej twojej gildi... twoja gildia ma wojne... :< |
Wiem ze ma wojne ale ja sie tym zbytnio nie przejmuje bo po pierwsze mendolina nie wychodze z depo i nie gram w tibie tez :P, ale ostatnio cos nic sie nie dzieje na tej wojnie;)
|
po pierwsze co do zalozenia pierwszej postaci lodzianina na silverze to zgadzam sie z kasztaniaczkiem ze silvoera powstala dopiero w marcu 2005 roku
a po drugie to do tych starszych naleze chyba rowniez ja poniewaz moje konto zalozylem troche po ponad 2 miesiacach od powstania silvery (May 05 2005, 13:15:31 ) |
Ja swoja pierwsza postac na silverze zrobilem 14 kwietnia 2005 (doszlem ta postacia do 22 lvl ale pozniej cos poszlo nie tak ;))
Dosc dlugo gra na silverze Wiadrociag(kilka dni po mnie zalozyl konto) |
Created: Apr 13 2005, 13:54:50 CEST
No ja jestem chyba też jednym z najstarszych kont na silverze:D Nawet sie nie spodziewalem ale faktycznie przypominam sobie jak pomagalem moradinowi dawalem mu noob itemki jak byl jeszcze noobcharem.. bylem dlugi czas retired i tak to jakos wyszlo:P Jeśli faktycznie silvera zostala stworzona w marcu to ja nieswiadomie zalozylem na niej konto prawie tak szybko jak tylko moglem bo pierwszy miesiac jak wiadomo jest dla pacc..:D |
Haha.. Neo wpadles ;p
|
haha nie wpadlem tylko pojebalem daty. Pierwzxe konto to bylo Listopad, ale to bylo konto na Asterze. Nastepne to bylo 21 Kwiecien i nick to Ruthless Sniper na silverze i po tygodniu, zrobilem Neoxera i bylo to 28 kwiecien.
|
Aff... wczoraj bym zrobil djin questa, ale siostra suxx....
Dzsiaj kolejna proba ^^ edit: niedawno mialem adva na 46 mlev ^^ |
@up Gratki advanced
To jest ktos z polaków którzy jeszcze grają starszy na tym serwie odemnie?:D Jak narazie wygrywam :P :evul: |
Z tych co graja to napewno narazie tak.. ale z tych co nie to watpie :p
14:23 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Summoner of the Crystal Kingdom. Juz jestem na stale ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
WyGrAlEm PWNED !! |
|
22:05 You advanced in shielding.
Jeszcze tylko wbije sworda i zaczynam expic:) |
No no gz... rosnijcie w sile ^.-
A ja dzisiaj atakuje 45 lev ^^ |
@ up
zycze powodzenia napewno uda ci sie wbic, tak poza tym wbilem wkoncu(nie pierwszy raz) 49 lv:) |
Ha a ja wkoncu kupilem rh :p
Odrabiam straty :p Jak by ktos nie wiedzial to przed moim wyjazdem na wakacje zadecydowalem ze jestem retired wszystkie swoje itemy rozdalem. Po powrocie z wakacji jednak postanowilem ze bede kontynuowac swoja kariere na silverze otrzymalem pompoc chyba od 2 osob. Jak narazie od tamtej pory wbilem lvl 48 a mialem 42 oraz wydalem ciezko zarobiona kase na rh/crown armor/p legi (cicho :D) f axe/d lance/d shielda (to wylocilem z dragow :)) oraz boohy/ Narazie chyba wbije 50lvl i pochodze po questach choc znudzilo mnie juz expienie i postanowilem poeskillowac wiec zapewne wbije 1 axe i 1 shielding po czym wbije 50lvl i bede cieszyc ryja :P PS: Nie puszczac komentow typu "uzekla mnie twoja historia" PS2: po co napisalem to w "PS" jak i tak jakies dziecko neo napisze cos takiego aby nabic posta PS3:Pozdrowionka :) PS4: THX Rekin :* :D |
Wiesz co dolor uzekla mnie twoja historia...:evul:
:evul: nuup!!:evul: PS nie mam neostrady ^^ edit: mam cholerna lagi.... ehh ciezko bedzie z lev 79%... Zna ktos stone tomb za -1 za tp? |
@Kasztan
Znam każdą Tombę za tp :evul: na -1 w stone tomb dużo slimów , mumii , cryptów , kilka vampów : ))) w 1 miejscu są 4 vampy i ds, więc uważaj :D |
urzekla mnie twoja historia :) no... kontynuuj swoja kariere na silverze =) hehe, joke. nie ejstem zlosliwa =] to odchodzenie z silvery i rozdawanie itemow troszke mi mnie przypomina ;p bogata bym byla, gdybym tego kilkanascie razy pod rzad nie zrobila xD
|
Cytuj:
Ale pomimo lagow mam 23% do lev i se jutro rano wbije... heh, w tym tombie znlazlem tkaie miejsce ze jak sie idzie sa 3 vampy 1 ds a na dole 1 vamp pozniej na lewo 3 wiec se troszke pohuncilem ^.- 22:25 You see a spike sword (Atk:24 Def:21). It weighs 0.20 oz. 22:38 You see a black pearl. It weighs 0.20 oz. ^^ |
@up gratki:)
a ja jeszcze jutro tylko skilluje a pozniej bede gonil z lvlem:P bo juz za duzo osob ma +/- 50 :P musze wbic 60 :P a pozniej 70:) a pozniej skillowac8o |
14:52 You advanced from Level 44 to Level 45.
Rano nie dobijalem bo straszne lagi... jak tak dalej bende wastowac mfki to bende bil1 mlev 2-3 dni ^^ 27% do 47 ^^ |
Elo All!!
Ja tera chcę doexpic 70 lvl.Mam jeszcze 40%.Zrobie to i jazda na warlock quest.No i może jakąś atrakcje sobie zafunduje....:) Wkońcu moge cos pisać na tym forum Hail Seba~~ |
Konieczny? :D
|
@up
YEA :D Hail P....(obol) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:17. |