Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Galdi 03-04-2007 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palermo (Post 1348435)
Ty to albo musisz miec jakas chorobe weneryczna albo dauna chyba...
jak mozna byc retired a siedziec w domu,grac i spac po 2h

czlowieku ty sie lepiej lecz!zaloze sie,ze jak by twoja matka wylaczyla ci neta w czasie grania to bys jej przy*****olił krzesłem w łepetyne

~hard truth~

Sorry, ale nie moge sie powstrzymac ;|

PYSKIEM W DOL KURWA

Rastafarians 03-04-2007 12:27

To co miałem napisać, zostało napisane jeden post wyżej ^

btw. @Ev Tak pamiętam, akcja mrożąca krew w żyłach...

Neztas 03-04-2007 15:09

gratuluje shurakowi zrobienia bardzo przydatnego questa, wtopić 200k za jakies badziewiaste deco to czysty idiotyzm no ale rob sobie jak ci sie podoba

juz widze jak zbierasz 4000 tego rozowego shitu (:

Shurak 03-04-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neztas (Post 1348661)
gratuluje shurakowi zrobienia bardzo przydatnego questa, wtopić 200k za jakies badziewiaste deco to czysty idiotyzm no ale rob sobie jak ci sie podoba

juz widze jak zbierasz 4000 tego rozowego shitu (:

DZIEKI<3
Wiedzialem, że zawsze trzymałeś i trzymasz za mnie kciuki ;p

Trai'ler 03-04-2007 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R.A.C (Post 1348983)
Dobre teksty powinny dobiegać z gł.ębi serca a nie z generatora na necie "bluzgacza" czy cos~

One dobiegają z głębi pamięci a nie z jakiegoś generatora :> Przyznam pierwsze 2 teksty , są dosyć sztuczne imho oddają swój charakter

tak samo mógłbym ci zarzucić że
Cytuj:

Po pierwsze 'dauna' to ma tych dwóch facetów którzy Cie spłodzili
to też jest z jakiegoś bluzgatora , bo również ten tekst jest swego typu pusty , podobnie jak niektóre moje ;s

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelo520 (Post 1348997)
bluzgator.pl = zal.plp

zal.pl = totalny idiotyzm

po pierwsze czytanie ze zrozumieniem ;s
Cytuj:

W 'łepetyne' to ci lekarz przywalił pieluchą jak sie urodziłeś dlatego jesteś taki i nie wchodź na tych co nie powinieneś bo i tak spadniesz. Ty sie lecz na nogi bo na głowe za późno.
ohh ahh dziwnym zbiegiem okoliczności , w tym jakimś bluzgatorze znalazł się tekst o podobnyn sensie , przeczytaj sobie post , tego pana który którego zacytowałem poraz pierwszy a zauważysz podobieństwo i sens mojej wypowiedzi powinien być jasny . Pozatym nie narzucaj mi czegoś co nie jest prawdą ;s

Cytuj:

monolog
nie monolog , tylko złota rada .

Kiełek 03-04-2007 19:13

A ja offtop jak zwykle ; ) Nie ma ktoś ochoty na WT?
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1602492

Rastafarians 03-04-2007 19:19

te zal.pl naprawde się robi żalosne.. rozumiem można, ale bez przesady...

Bez~ 03-04-2007 20:59

Thalic Ilunor padł od Sesula i Thalica nie ma w Arcanium :O porobiło sie~

Trai'ler 03-04-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1349450)

war war war !!!!!!!!!11

maddie 03-04-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 1349450)

bardziej interesuje mnie co Ethical robi w sprawie Xel'a
...

doskonale wiecie ze ani ja ani on tego nie zalatwimy, musicie nam pomóc
chyba ze was to nie obchodzi, w co watpie

Galdi 03-04-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1349641)
bardziej interesuje mnie co Ethical robi w sprawie Xel'a
...

doskonale wiecie ze ani ja ani on tego nie zalatwimy, musicie nam pomóc
chyba ze was to nie obchodzi, w co watpie

Niech sobie zrobi sorca, dla wszystkich bedzie lepiej, przynajmniej nie da satysfakcji Huxemu. A 50 ms is much more powah than 100 ek, isnt it?

Trzymaj sie Xel, im with ya forevah <3!

maddie 03-04-2007 22:47

Nec rowniez zalapal hunta
...

R.A.C 03-04-2007 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maddie (Post 1349715)
Nec rowniez zalapal hunta
...

Wytłumacz większośći tych żałosnych polaczków, iż war (dobrze zrganizowany) jest jedynym wyjściem to dostaniesz nobla, aye?

Lorth <33333333333333333333333333333333333333333333333 33

Maxxonek 03-04-2007 23:46

Się porobiło co? ;o

Jinikao 04-04-2007 00:07

Co sie dokladnie stalo??;p

IridiaCarlinPk 04-04-2007 09:08

i sparwdza sie to co przypuszczalem(dorabiam jako prorok;p) ze Polacy beda dostawac hunty za zabicie nie tego draga co tzreba za stanie na moim sqm czyli zalosne reasony... mewtu i laubau jak juz im sie nudzi ida se zajebac jakiegos 80 ryca i jest fajnie wiec popieram /\ wojna to jedyne skuteczne wyjscie ale musi byc dobrze zorganizowana cyli nie invitujemy huxego bo on sie poklucil z Sesulem !111 i chce byc z nami itp powinno byc dobrze juz w tamtej pokazalismy pazur xD

Galdi 04-04-2007 09:13

I tak wiem, ze wszyscy jestescie, ale szukam friendów Diego the sorcerrer. Priv message~

kuchaaarz 04-04-2007 09:16

07:52 Warning! The murder of Diliveer was not justified.

a to pech ;/

07:54 Diliveer [52]: wlasnie skonczyles swoja przygode na iridi
07:54 Diliveer [52]: gratz.
07:54 Diego de Sorrcerer [77]: pierdolisz ?
07:55 Diego de Sorrcerer [77]: to moze oddam Ci backpack ?
07:55 Diliveer [52]: oddaj
07:56 Diliveer [52]: oddaj backpack
07:57 Diliveer [52]: oddasz bp? :S
07:59 Diliveer [52]: ODDASZ KURWA TEN BACKPACK?

maddie 04-04-2007 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1349876)
Co sie dokladnie stalo??;p

jezeli chodzi Ci o sprawe Xel'a i Necrius'a to moge to strescic..

Xel chcial zobaczyc poi DLs w perspektywie expienia tam w przyszlosci, zajelo nam troche znalezenie t-booka i miejsca do kopania.. wiedzielismy ze na poi expil Bezok, a ze zapomnial oleju zeby otworzyc mostek, poprosil Necriusa o dostawe. Nec przylecial i w 3 poszlismy po Bezoka. Otworzylismy mostek, Xel polecial z Bezokiem i Necriusem zobaczyc te DLe, jednak expil tam Huxy z Rondelmen'em i nic z tego nie wyszlo. Huxy rzucil 'leave' Xel odpowiedzial 'ye' i tyle.
potem, wracajac, Xel i Nec wyprzedzili mnie bo sie spieszyli, minute pozniej przelecial obok mnie Huxy. dolecialem do Ven, lece na statek, mija mnie znowu Necrius - dotarlem na statek a tam, przed pz stoi Huxy, Cray, Mimm i Don'Ken a Necrius 'wtf is wrong with you' oraz 'what did he do to ya'.
tyle tytulem rizonu.

kuchaaarz 04-04-2007 11:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galdi (Post 1350046)
No i huj ci z tego? Teraz beda cie ganiali tak jak xylla i jego kolegow, wiec take care ! A, dopierdolimy twoich WSZYSTKICH kolegow i reali :)!

wole byc hunted razem z holendrami niz grac normalnie z pseudo polakami, lol nawet sie zrymowalo ;p

Harru 04-04-2007 18:25

nie liczac tego ze kocham to jak sie klocicie ( zawsze jak mam zly humor wchodze na forum.tibia.pl i mam odrazu lepszy ) to do tego jak juz ktos mowil war to jedyne wyjscie z czym sie niezgadzam poniewazzz zjebalismy juz sprawe dosc dawno i nie ze w was nie wierze no ale juz nic niezdzialacie :PP zreszta nawet ja by polacy wygrali to co ztego jak sie non stop sami zabijaja i bluzgaja :PP n/c :D pozdro :***** :'D

Elevarm 04-04-2007 18:36

For ya Bambiku: :)

17:28 Paulina Roostar [45]: SELL CHAR 45 KNIGHT MSG ME

17:30 Everanor [110]: znasz pana twardowskiego?
17:30 Everanor [110]: "ale zemsta chodz leniwa nagnala cie w nasze sieci"
17:30 Everanor [110]: 17:30 Statement of Paulina Roostar reported.
17:30 Everanor [110]: papa :)
17:30 Paulina Roostar [45]: papi:)

Galdi 04-04-2007 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisu (Post 1350799)
Rozwalila mnie ta rozmowa 8o

Ciekawe jak Ty bys sie zachowywal po tym jakby cie jakis idiota piznal..

@diego

ciekawe czy bedziesz taki sam, jak pojdziesz expic ;)))

R.A.C 04-04-2007 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1350840)
For ya Bambiku: :)

17:28 Paulina Roostar [45]: SELL CHAR 45 KNIGHT MSG ME

17:30 Everanor [110]: znasz pana twardowskiego?
17:30 Everanor [110]: "ale zemsta chodz leniwa nagnala cie w nasze sieci"
17:30 Everanor [110]: 17:30 Statement of Paulina Roostar reported.
17:30 Everanor [110]: papa :)
17:30 Paulina Roostar [45]: papi:)

Paulina Roostar gra teraz Dessew (przed namelockiem RUNNIN) sapał do mnie to dostał w pizde ;)

anyway dzięki Ev, bo ta szmata ukradła loot mojemu rlowi (za co równiesz złapała w pizde;))

Elevarm 04-04-2007 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez R.A.C (Post 1350858)
Paulina Roostar gra teraz Dessew (przed namelockiem RUNNIN) sapał do mnie to dostał w pizde ;)

anyway dzięki Ev, bo ta szmata ukradła loot mojemu rlowi (za co równiesz złapała w pizde;))

You are welcome :P

A pomyśleć że pierwszy owner (jeszcze za czasów gdy postać nazywała się Zgarbiałe Jablko) był całkiem w porządku... Następny wprost na Helpie zapytał gdzie ma expić "bo nie wie, bo jest nowym ownerem", co się skończyło banem i namelokiem. Kolejny okradł sporo ludzi, a ten teraz widzę nie lepszy. Nie pamiętam czy minęło juz 6 m-cy od tamtego bana, jeśli tak będzie delet na miejscu :)

Meteon! 04-04-2007 19:44

Dobrze Ci tak :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galdi (Post 1350844)
Ciekawe jak Ty bys sie zachowywal po tym jakby cie jakis idiota piznal..

Napewno by nie plakal na forum
Btw. chcesz chusteczke?

Galdi 04-04-2007 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1350995)
Dobrze Ci tak :D

Napewno by nie plakal na forum
Btw. chcesz chusteczke?

Nie placze;) Odrobilem juz z nawiazka ;* Podaj swoj nick prosze? :|

Meteon! 04-04-2007 20:16

Do bystrych nie nalezysz...

Galdi 04-04-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1351066)
Do bystrych nie nalezysz...

To podaj swoj nick !

Mocny Smok 04-04-2007 21:13

Eh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galdi (Post 1351169)
To podaj swoj nick !

Eh tak kozaczycie na kazdym kroku -.- Boze CO TA GRA ROBI Z LUDZMI i co sie jarasz ze odrobiles z nawiazka ? Widze ze tibia to cale twoje zycie bo grasz jak ten zjeb ktory tylko expi , pekuje i expi a rl dla niego to jest tylko dodatek do tibi. Phoenix widze ze wiesz co dobre i niegrasz w to gowno :) , eve tak samo :) choc go szanuje za to co zrobil dla iridi ;) Co do iridi Gowniany server , gowniana gra. A jak widze ze pisza " dojade ciebie na tibi i na rl " to poprostu n/c
Ludzie Opanujcie sie -.- . Kozaczycie ? to wezcie szalik legi i jedzcie do nowej huty w Krakowie i ciekawe czy bedziecie kozaczyc wtedy ;] .

Pograjcie sobie w WoWa lub cos innego a nie w jakies piksele. Kiedys tibia byla czyms ;p teraz strata czasu ;/ Za duzo kozakow. Ehh

Feifna itp : Pamietam o was ;p pozdro ;p . Btw : WESOLYCH SWIAT ;P

C18 04-04-2007 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mocny Smok (Post 1351193)
Eh tak kozaczycie na kazdym kroku -.- Boze CO TA GRA ROBI Z LUDZMI i co sie jarasz ze odrobiles z nawiazka ? Widze ze tibia to cale twoje zycie bo grasz jak ten zjeb ktory tylko expi , pekuje i expi a rl dla niego to jest tylko dodatek do tibi. Phoenix widze ze wiesz co dobre i niegrasz w to gowno :) , eve tak samo :) choc go szanuje za to co zrobil dla iridi ;) Co do iridi Gowniany server , gowniana gra. A jak widze ze pisza " dojade ciebie na tibi i na rl " to poprostu n/c
Ludzie Opanujcie sie -.- . Kozaczycie ? to wezcie szalik legi i jedzcie do nowej huty w Krakowie i ciekawe czy bedziecie kozaczyc wtedy ;] .

Pograjcie sobie w WoWa lub cos innego a nie w jakies piksele. Kiedys tibia byla czyms ;p teraz strata czasu ;/ Za duzo kozakow. Ehh

Chyba nie musze Ci przypominać jak druidem robiłeś NOLIFE na hydrach ze mną, hemmm?

a druga sprawa...
Jeśli na monitorze komputera widzisz coś innego niż pixele - czy to w wowie czy czymś innym to jesteś zajebisty :)

signed,
Phoenix

IridiaCarlinPk 04-04-2007 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozaczycie ? to wezcie szalik legi i jedzcie do nowej huty w Krakowie i ciekawe czy bedziecie kozaczyc wtedy ;
.

Rox!!!1 za dużo sprite pijesz;p mozna miejsc wymieniac tyle wez szalki taki jedz tam itp...
I odpie**ol sie od Rippera

Rzolniez 04-04-2007 22:13

Popieram ;s Jedyne Wyjscie : War

Ale albo wszyscy albo nikt ( chodzi mi o polakow ) ale oni wola swoje ;s

Szwedzi was all wypierdola kiedys z serva i nic nie poradzicie wiem jak jest bo na innch servach jest to samo wiec albo rozjebiecie szwedow albo bedziecie sie bluzgac do dnia kiedy zapierdola was ;s

Powiem wam ze wy myslicie ze Arc ma przewage sd to przegracie ale wy macie knajtów i tez to mozecie wykorzystac wezcie se przykład wojny z furory Duski mają wieksze combo sd ale nie maja szans bo Vision Mysli nad kazdym ruchem ... pamietam jak bylo na wojnie na danubi all polacy sie lali All ludzie w carlin na bialo czerwono ubrani chodzili ( Harru pamietasz? )
i sie darli "Jeszcze Polska Nie Zginela Kiedy My Zyjemy jak Dorwiemy jakiegos szweda to go zajebiemy" to byly czasy.... macie szanse wiem ze ci co odeszli z iridi ( wiecie o kogo kaman ) by wam pomogli na 100% ... dogadacie sie z ludzmi potrenujecie na OTsach ( to nie zart Vision tak robiło ) i macie szanse , pamietajcie ze nie walczylibyscie tylko dla siebie ale dla all polakow grajacych na tym servie...

Niewiem co o tym sadzicie ale to jedyne wyjscie.. Pozdro

Galdi 04-04-2007 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mocny Smok (Post 1351193)

Jestem chory - mam wolne, co mam robic w domu? ;s Ciekawe czy bys pisal tak, jakbys gral dalej i cie(brak szacunku) nie wyjebali z Iridi;]]

Iridia <3333

C18 04-04-2007 22:55

SUCHAJCIE RZOŁNIEŻA BO MA RACYJE!!!!!!!!!!!!11111oneoneone

www.ortografianiebolinawetfrajerów.pl

Meteon! 04-04-2007 23:10

Cytuj:

To podaj swoj nick !

Moj poprzedni post mial Cie nakierowac na moj nick, ale Ty naprawde jestes ograniczony...

Btw. jak Ci podam swoj nick to co ? Bede hunted ?:D tak jak Kucharz ?

07:54 Diliveer [52]: wlasnie skonczyles swoja przygode na iridi < naprawde sie usmialem :D

Rzolniez 04-04-2007 23:21

@C18 dalem taki nick bo taki na tibi mialem a "Żołnierz" było zajete...
Nie bede cie bluzgal bo to nie ma sensu , ale to co napisalem to prawda nie miales co napisac to musiales znalesc cos zeby sie doczepic

Niewiem czy zrobilem jakies błedy w teksie czy nie ale wiesz o co mi chodzi

Pozdro

Anum 04-04-2007 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1351439)
Cytuj:

To podaj swoj nick !

Moj poprzedni post mial Cie nakierowac na moj nick, ale Ty naprawde jestes ograniczony...

Btw. jak Ci podam swoj nick to co ? Bede hunted ?:D tak jak Kucharz ?

07:54 Diliveer [52]: wlasnie skonczyles swoja przygode na iridi < naprawde sie usmialem :D

Nie ty 9 knighcie! On naśle na ciebie kolegów którzy zrobią tobie krzywdę! Btw. riper ile oferujesz za informacja na temat tych dwóch panopków? Wiem dokładnie jakie mają nicki i kim są ich koledzy!

Rastafarians 04-04-2007 23:44

Załóżmy:
"Polacy"* wygrywają wojne i co.....? I nic.
Każdy będzie myślał o tym czy sam będzie mógł expić, a nie "dla dobra Polaków"
Nie zrobią CI PA, bo Polakiem jesteś? Gówno prawda. Tylko się strona zmieni, jeśli jesteś przeciętnym graczem to mają to w dupie, czy sobie żyjesz czy nie, ważne, żebyś respa nie blokował.

Post ten nie ma na celu obrazić kogoś, bo pisząc to nie myślałem o konkretnych osobach tylko o całym tym mechaniźmie.

*"Polacy" - grupa ludzi głównie narodowości polskiej + ci którzy chcą ewentualnego rewanżu, czyli znudzeni normalnym graniem, lub nie graniem.

C18 04-04-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rastafarians (Post 1351520)
Załóżmy:
"Polacy"* wygrywają wojne i co.....? I nic.
Każdy będzie myślał o tym czy sam będzie mógł expić, a nie "dla dobra Polaków"
Nie zrobią CI PA, bo Polakiem jesteś? Gówno prawda. Tylko się strona zmieni, jeśli jesteś przeciętnym graczem to mają to w dupie, czy sobie żyjesz czy nie, ważne, żebyś respa nie blokował.

Post ten nie ma na celu obrazić kogoś, bo pisząc to nie myślałem o konkretnych osobach tylko o całym tym mechaniźmie.

*"Polacy" - grupa ludzi głównie narodowości polskiej + ci którzy chcą ewentualnego rewanżu, czyli znudzeni normalnym graniem, lub nie graniem.

............br ?;s

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55.