![]() |
Cytuj:
PYSKIEM W DOL KURWA |
To co miałem napisać, zostało napisane jeden post wyżej ^
btw. @Ev Tak pamiętam, akcja mrożąca krew w żyłach... |
gratuluje shurakowi zrobienia bardzo przydatnego questa, wtopić 200k za jakies badziewiaste deco to czysty idiotyzm no ale rob sobie jak ci sie podoba
juz widze jak zbierasz 4000 tego rozowego shitu (: |
Cytuj:
Wiedzialem, że zawsze trzymałeś i trzymasz za mnie kciuki ;p |
Cytuj:
One dobiegają z głębi pamięci a nie z jakiegoś generatora :> Przyznam pierwsze 2 teksty , są dosyć sztuczne imho oddają swój charakter tak samo mógłbym ci zarzucić że Cytuj:
Cytuj:
po pierwsze czytanie ze zrozumieniem ;s Cytuj:
Cytuj:
|
A ja offtop jak zwykle ; ) Nie ma ktoś ochoty na WT?
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1602492 |
te zal.pl naprawde się robi żalosne.. rozumiem można, ale bez przesady...
|
Thalic Ilunor padł od Sesula i Thalica nie ma w Arcanium :O porobiło sie~
|
Cytuj:
|
Cytuj:
... doskonale wiecie ze ani ja ani on tego nie zalatwimy, musicie nam pomóc chyba ze was to nie obchodzi, w co watpie |
Cytuj:
Trzymaj sie Xel, im with ya forevah <3! |
Nec rowniez zalapal hunta
... |
Cytuj:
Wytłumacz większośći tych żałosnych polaczków, iż war (dobrze zrganizowany) jest jedynym wyjściem to dostaniesz nobla, aye? Lorth <33333333333333333333333333333333333333333333333 33 |
Się porobiło co? ;o
|
Co sie dokladnie stalo??;p
|
i sparwdza sie to co przypuszczalem(dorabiam jako prorok;p) ze Polacy beda dostawac hunty za zabicie nie tego draga co tzreba za stanie na moim sqm czyli zalosne reasony... mewtu i laubau jak juz im sie nudzi ida se zajebac jakiegos 80 ryca i jest fajnie wiec popieram /\ wojna to jedyne skuteczne wyjscie ale musi byc dobrze zorganizowana cyli nie invitujemy huxego bo on sie poklucil z Sesulem !111 i chce byc z nami itp powinno byc dobrze juz w tamtej pokazalismy pazur xD
|
I tak wiem, ze wszyscy jestescie, ale szukam friendów Diego the sorcerrer. Priv message~
|
07:52 Warning! The murder of Diliveer was not justified.
a to pech ;/ 07:54 Diliveer [52]: wlasnie skonczyles swoja przygode na iridi 07:54 Diliveer [52]: gratz. 07:54 Diego de Sorrcerer [77]: pierdolisz ? 07:55 Diego de Sorrcerer [77]: to moze oddam Ci backpack ? 07:55 Diliveer [52]: oddaj 07:56 Diliveer [52]: oddaj backpack 07:57 Diliveer [52]: oddasz bp? :S 07:59 Diliveer [52]: ODDASZ KURWA TEN BACKPACK? |
Cytuj:
Xel chcial zobaczyc poi DLs w perspektywie expienia tam w przyszlosci, zajelo nam troche znalezenie t-booka i miejsca do kopania.. wiedzielismy ze na poi expil Bezok, a ze zapomnial oleju zeby otworzyc mostek, poprosil Necriusa o dostawe. Nec przylecial i w 3 poszlismy po Bezoka. Otworzylismy mostek, Xel polecial z Bezokiem i Necriusem zobaczyc te DLe, jednak expil tam Huxy z Rondelmen'em i nic z tego nie wyszlo. Huxy rzucil 'leave' Xel odpowiedzial 'ye' i tyle. potem, wracajac, Xel i Nec wyprzedzili mnie bo sie spieszyli, minute pozniej przelecial obok mnie Huxy. dolecialem do Ven, lece na statek, mija mnie znowu Necrius - dotarlem na statek a tam, przed pz stoi Huxy, Cray, Mimm i Don'Ken a Necrius 'wtf is wrong with you' oraz 'what did he do to ya'. tyle tytulem rizonu. |
Cytuj:
|
nie liczac tego ze kocham to jak sie klocicie ( zawsze jak mam zly humor wchodze na forum.tibia.pl i mam odrazu lepszy ) to do tego jak juz ktos mowil war to jedyne wyjscie z czym sie niezgadzam poniewazzz zjebalismy juz sprawe dosc dawno i nie ze w was nie wierze no ale juz nic niezdzialacie :PP zreszta nawet ja by polacy wygrali to co ztego jak sie non stop sami zabijaja i bluzgaja :PP n/c :D pozdro :***** :'D
|
For ya Bambiku: :)
17:28 Paulina Roostar [45]: SELL CHAR 45 KNIGHT MSG ME 17:30 Everanor [110]: znasz pana twardowskiego? 17:30 Everanor [110]: "ale zemsta chodz leniwa nagnala cie w nasze sieci" 17:30 Everanor [110]: 17:30 Statement of Paulina Roostar reported. 17:30 Everanor [110]: papa :) 17:30 Paulina Roostar [45]: papi:) |
Cytuj:
@diego ciekawe czy bedziesz taki sam, jak pojdziesz expic ;))) |
Cytuj:
Paulina Roostar gra teraz Dessew (przed namelockiem RUNNIN) sapał do mnie to dostał w pizde ;) anyway dzięki Ev, bo ta szmata ukradła loot mojemu rlowi (za co równiesz złapała w pizde;)) |
Cytuj:
A pomyśleć że pierwszy owner (jeszcze za czasów gdy postać nazywała się Zgarbiałe Jablko) był całkiem w porządku... Następny wprost na Helpie zapytał gdzie ma expić "bo nie wie, bo jest nowym ownerem", co się skończyło banem i namelokiem. Kolejny okradł sporo ludzi, a ten teraz widzę nie lepszy. Nie pamiętam czy minęło juz 6 m-cy od tamtego bana, jeśli tak będzie delet na miejscu :) |
Dobrze Ci tak :D
Cytuj:
Btw. chcesz chusteczke? |
Cytuj:
|
Do bystrych nie nalezysz...
|
Cytuj:
|
Eh
Cytuj:
Ludzie Opanujcie sie -.- . Kozaczycie ? to wezcie szalik legi i jedzcie do nowej huty w Krakowie i ciekawe czy bedziecie kozaczyc wtedy ;] . Pograjcie sobie w WoWa lub cos innego a nie w jakies piksele. Kiedys tibia byla czyms ;p teraz strata czasu ;/ Za duzo kozakow. Ehh Feifna itp : Pamietam o was ;p pozdro ;p . Btw : WESOLYCH SWIAT ;P |
Cytuj:
a druga sprawa... Jeśli na monitorze komputera widzisz coś innego niż pixele - czy to w wowie czy czymś innym to jesteś zajebisty :) signed, Phoenix |
Cytuj:
I odpie**ol sie od Rippera |
Popieram ;s Jedyne Wyjscie : War
Ale albo wszyscy albo nikt ( chodzi mi o polakow ) ale oni wola swoje ;s Szwedzi was all wypierdola kiedys z serva i nic nie poradzicie wiem jak jest bo na innch servach jest to samo wiec albo rozjebiecie szwedow albo bedziecie sie bluzgac do dnia kiedy zapierdola was ;s Powiem wam ze wy myslicie ze Arc ma przewage sd to przegracie ale wy macie knajtów i tez to mozecie wykorzystac wezcie se przykład wojny z furory Duski mają wieksze combo sd ale nie maja szans bo Vision Mysli nad kazdym ruchem ... pamietam jak bylo na wojnie na danubi all polacy sie lali All ludzie w carlin na bialo czerwono ubrani chodzili ( Harru pamietasz? ) i sie darli "Jeszcze Polska Nie Zginela Kiedy My Zyjemy jak Dorwiemy jakiegos szweda to go zajebiemy" to byly czasy.... macie szanse wiem ze ci co odeszli z iridi ( wiecie o kogo kaman ) by wam pomogli na 100% ... dogadacie sie z ludzmi potrenujecie na OTsach ( to nie zart Vision tak robiło ) i macie szanse , pamietajcie ze nie walczylibyscie tylko dla siebie ale dla all polakow grajacych na tym servie... Niewiem co o tym sadzicie ale to jedyne wyjscie.. Pozdro |
Cytuj:
Iridia <3333 |
|
Cytuj:
Btw. jak Ci podam swoj nick to co ? Bede hunted ?:D tak jak Kucharz ? 07:54 Diliveer [52]: wlasnie skonczyles swoja przygode na iridi < naprawde sie usmialem :D |
@C18 dalem taki nick bo taki na tibi mialem a "Żołnierz" było zajete...
Nie bede cie bluzgal bo to nie ma sensu , ale to co napisalem to prawda nie miales co napisac to musiales znalesc cos zeby sie doczepic Niewiem czy zrobilem jakies błedy w teksie czy nie ale wiesz o co mi chodzi Pozdro |
Cytuj:
|
Załóżmy:
"Polacy"* wygrywają wojne i co.....? I nic. Każdy będzie myślał o tym czy sam będzie mógł expić, a nie "dla dobra Polaków" Nie zrobią CI PA, bo Polakiem jesteś? Gówno prawda. Tylko się strona zmieni, jeśli jesteś przeciętnym graczem to mają to w dupie, czy sobie żyjesz czy nie, ważne, żebyś respa nie blokował. Post ten nie ma na celu obrazić kogoś, bo pisząc to nie myślałem o konkretnych osobach tylko o całym tym mechaniźmie. *"Polacy" - grupa ludzi głównie narodowości polskiej + ci którzy chcą ewentualnego rewanżu, czyli znudzeni normalnym graniem, lub nie graniem. |
Cytuj:
............br ?;s |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |