![]() |
|
dla mnie to mogli by nawet grac w kolorze gówna guźca z afryki, byle grali to co Hiszpania.
|
Manchester United niepewnie wygrywa z Wolverhamptonem po bramce Scholesa. Zapewnia to Czerwonym Diabłom pierwsze miejsce w tabeli z dwoma punktami przewagi nad Chelsea, która ma zaległy mecz ze słabiutkim Portshmouth, ale ważne te trzy punkty dzięki którym United nie żegna się jeszcze z mistrzostwem. Kolejny mecz w wykonaniu Diabłów 10 marca z Milanem na Old Trafford!
|
A ja ponownie wołam, zmień herb w avatarze!
|
a tak co do Legii to ma dobra sytuacje teraz :O Wisla obydwa mecze przegrala to ich nawet przegonic moga, tylko pokonac ta niewygodna Odre musza
|
Barca po bardzo słabej grze remisuje z Almerią 2-2. Ciekawy jest fakt, że kiedy Ibra dostał czerwoną kartkę i musiał opuścić boisko, Barca zaczęła grać znacznie lepiej. Gdyby Real dzisiaj wygrał, objąłby fotel lidera - mając tyle samo pkt co Barca, ale lepszy bilans bramkowy. Do przerwy przegrywa z Sevillą 0-1.
@edit 57' Real Madryt 0 : 2 Sevilla FC |
2:1 już ;\\\\
|
Co za mecz, co za mecz Real 3-2 Sevilla :>:>:>:>
|
Wymęczone czy nie, ważne że wygrane. W tym spotkaniu dał się we znaki brak Rooneya, który leczy drobny uraz kolana. Niemniej jednak, ManU pierwsze w tabeli (do czasu kolejnego meczu The Blues). ;)
K.Jay |
Dzisiaj derby Łodzi! Wiem ,że większośc z was nie interesuję się polską piłką nożną (trudno się dziwic), ale ja już nie mogę się doczekac tej atmosfery na stadionie.
|
no bez kibicow Widzewa to faktycznie atmosfera jakich malo... a Legia w 80 minucie wdupia z Odra 0-1 -.-
|
Cytuj:
|
dla mnie derby bez kibicow którejkolwiek z druzyn to nie derby, w ogole te zakazy dla publicznosci sa wielka glupota
|
Cytuj:
|
http://www.nba.com/video/channels/to...s=iref:nbahpt2
Gortat zmiażdżył i zasłużył na I miejsce. K.Jay |
Cytuj:
|
LOL Nasri zrobił sobie z obrońców Porto pachołki:)
|
A najlepsze jest to ze Arsenal pokazal ze i bez swojich najwiekszych gwiazd sobie radzi (Gallas, Robin, Cesc)
|
gratulację. mam nadzieję że jutro na Old Trafford będzie odwrotnie i Milan awansuje :)
|
Z parki Bayern- Fiorentina kto awansował?
|
Bayern, bo wbił na wyjeździe więcej bramek ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:07. |
|