![]() |
|
No na reszcie coś się temat ruszył, przydało by się żeby częściej ktoś nowy wpadał.
Cytuj:
@hentai idt Ja tam wolę 3d, ale oglądać jakoś wolę hentaje xD. |
@Rayza
Nie mów Kumie o oryginalności bo on zawsze spróbuje cię sprowadzić na ziemię. Jak mu powiedziałem że wole być oryginalny i inny niż reszta ludzi, to wkleił mi demota z powyginanym widelcem i podpisem: "Oryginalny, nie znaczy użyteczny" :D Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
To się nazywa mój charakter :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie no, ciekawy kraj, nie ma co ; p |
Kuroshitsuji
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Witam wszystkich Otaku, przede wszystkim. Jako że jestem tu nowy, nie pozostaje mi nic innego jak przedstawienie obejrzanych już przez moją osobę serii... A więc: -------TOP 5------- 1. Death Note 2. Higurashi No Naku Koro Ni (To otrzymuje również miano mojego ulubionego peningu) 3. Elfen Lied 4. Lucky Star 5. Fate/Stay Night Po za tym: - Chobits - GTO - Onegai Teacher - Green Green - K-ON - Love Hina - Soul Eater - School Days Niedługo zabieram się za Code Geass, znajomy mówił że dobre anime, mam nadzieję że się nie zawiodę ;] |
hm Wie ktoś może z kąd mogę ściągnąć Evangelion 2.0 You are (not) Advence?
bo zassałem 2 wersje ale takie jakieś nagrywane kamerą w kinie ; / wiec jakość pozostawia wiele do życzenia bardzo proszę o pomoc :) |
@Vibul
to ze swojej strony polecam takie anime: Ukryty tekst:
|
@Niufag no. 2
Zmień czcionkę. :) @Hanndo Nie ma innego, trzeba poczekać na BDRipa. @Up Coś ty się z tym Pale Cocoon tak uparł? Przecież nie ma w tym nic ciekawego, już Hoshi no Koe (mówiąc o OAVkach) jest znacznie lepsze. |
Cytuj:
Cytuj:
Tak btw, był tu chyba jakiś yuuzaa, co pisał taką czcionką, i wszyscy mu to mieli za złe, nie? |
@Vibul
Jak cenisz sobie Death Note, to Code Geass też ci się spodoba. Od siebie polecę ci Macross Frontier, Tengen Toppa: Gurren Lagann i To aru majutsu no index. @Yuri Ja mam na dysku 20 nieobejrzanych serii, a do tego oglądam wszystko co teraz wychodzi :) Ale prawdę mówiąc, to po 20 epach dziennie wymiękam. @Grocian Mi o wiele bardziej podobało się Pale Cocoon, niż Hoshi no Koe. Choćby za samą piosenkę pod koniec warto obejrzeć to anime. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Mechy w Hoshi no Koe są brzydkie i nieepickie!
Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Ale nie jestem mechem (a szkoda), więc to w niczym nie przeszkadza. A mechy muszą być ładne i epickie!
Nipah~! Corgar Frizz |
Zacząłem oglądać z współlokatorem Kurogane no Linebarrels. I gdyby nie to, że pierwsze 5 odcinków cisnęliśmy z tego anime, to jestem pewny, że bym to wyłączył. Później się zrobiło troche bardziej jadalne, ale nadal nic wybitnego. 13 odcinek done, za tydzień dokończę.
|
Cytuj:
Cytuj:
a.mieście b.świecie c.wszechświecie Wie ktoś, czy twórcy dyskutowali już o kontynuacji Toaru~ (o Railgun mi nie chodzi, bo to jakieś chyba sidestory jest)? Chętnie bym obejrzał, bo to jedno z pierwszych anime, które obejrzałem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |
|