![]() |
|
lvl po tygodniowej odmółce
|
Cytuj:
|
:/
Tak ogólnie to jest spoko, ale taki pedał Shadow zacznie się do kogoś pluć, bo ma kompleksy w 32 pixelowej grze i już jest spam...
|
llllllllllll
|
Cytuj:
I co jeszcze powiesz? musisz sie ciagle powtarzac ze ja ziomster ? watpie zebys kiedykolwiek trafil kto ja jestem ;] jebany psychopata ! |
@fer
No ładnie z Eq Magicznym Icicle robic Bravo Bravo:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:;( |
lllllllllllllllllll
|
Cytuj:
· tak samo jak skillujacy w master archer's armor rp.. czep sie siebie, a pozniej napisz do mnie, jude |
@ziomster
gdybym cofoł się kilka strona ( czyt. 100 ) znalazłbym jak pisałeś że to ty jesteś ziomster elo |
47 Level :) Znów nie łapło :(
http://img6.imageshack.us/img6/7488/47lvl.jpg http://img6.imageshack.us/img6/47lvl.jpg/1/w1280.png |
Cytuj:
@Bryk Napisałem "Teraz miałem napisać gz ???" to żeś nie załapał. Więcej ode mnie Gratulacji nie dostaniesz, ciao. |
@fer
Jak bys nie zauważył ze są Przedmioty magiczne które zwiększają i mlvl rośnie normalnie lecz ty jestes za tępy Pozdro & Pocwicz :baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
Cytuj:
|
|
Oto przykład dzieciaka mniej rozgarniętego niż Michał, mój dziesięcioletni brat.
22:57 Yen Lo Vag [141]: <kladzie sie na ziemie i tupie nogami> 22:57 Enris Ston [122]: mozliwe 22:57 Enris Ston [122]: nie wnikam w twoje potrzeby seksualne Co ma piernik do wiatraka, oprócz ilości liter, to ja nie wiem. Chyba, że komuś z was '<kladzie sie na ziemie i tupie nogami>' kojarzy się z potrzebami seksualnymi, to przepraszam. @Potom Za dużo "Chłopaków, którzy nie płaczą" :D |
@Yen
hmmm.. Dlatego napisalem twoje potrzeby.. :( Jak sam widzisz zdecydowana wikszosc ma cie tu za debila, wiec z toba moze byc roznie :baby:
"16:31 Enris Ston [114]: chyba twoj stary".. Ofc fake :baby: O tej godzinie nie mialem kompa o czym zainteresowani wiedza ;) 22:49 Enris Ston [122]: jak pytalem twojej starej co to jest orgazm to mi powiedziala "nie wiem idz do mojego meza" Yen ofc nie umie czyt. ze zrozumieniem i nie wie do kogo bylo to adresowane :baby: Ten tekst wynikal z tepych wypowiedzi Peji: 22:40 Enris Ston [122]: a czego sluchasz? :< 22:40 Enris Ston [122]: "wiesz co sie liczy"? 22:40 Enris Ston [122]: hah 22:40 Peja Of Luminera [175]: jekow twojej starej 22:40 Peja Of Luminera [175]: bo to byl chyba jej 1raz Jeszcze tak z ciekawosci zapytam 22:48 Yen Lo Vag [141]: Ja przestalem jezdzic po rodzinie 22:48 Yen Lo Vag [141]: Jak mialem 12 lat ~ Chyba duzo czasu nie minelo nie? :> Podsumowujac Yen musisz sie bardziej wysilic dziecko :baby: http://img7.imageshack.us/img7/6519/70mlvlq.jpg |
Cytuj:
2. No, a ja nie miałem kompa na 54 lvl pamiętam, sobota 21.03.2008, około 19:31:43 ~~ 3. Nie było adresowane do mnie, tylko do Peji, więc skopiowałem, żeby się pochwalić, jaki to ty jesteś zajebisty. 4. Czemu tępe? Bo o slu? SLU, DLA NAS TRZY LITERY SWIETE 5. Już ten tekst słyszałem od ciebie jakieś ~4x. ¬¬ |
@Yen
1. Nie obchodzi mnie, co inni o mnie mysla.
2. To nie zminia faktu, ze to jest fake. 3. Skoro ja jestem taki "zajebisty", to czemu o Peji nie wspomnisz, ktory sprowokowal cala ta rozmowe. :baby: 4. Dalej problemy z kminieniem? Tepa byla ta jego gadka o rodzinie :( Btw. Twoje dziecinstwo jest az tak ciezkie, ze Slumsy sa dla ciebie swietoscia? 8o 5. Ehh.. ta fantazja ;) Napisalem to raz tobie, a poniewaz nie dostalem odpowiedzi, wiec pytam pozostalych o twoj wiek. Skoncz ten zenujacy temat, bo z gowna robisz poemat :baby: |
dobra przerwa wy*******ać B)
pokój nie wojna ;) < wojna to tylko z br'kami :evul: > ej ej spokój chłopaki lepiej zapytajcie pepe czemu Gm'a wołał jak shadzio team podbił na poji xd jeban dziwka podbiło 2 gm'ów .... dla przykładu : Sios the Vampire Feb 28 2009, 20:25:19 CET Died at Level 121 by a hellhound :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |
|