![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jaaa lece na kase? tak jest tylko w twojej glowie i w glowach tych osob ktore sa takie jak Ty... i ktore chca byc jak Ty.. |
Siema
Yo Wracam na Pacere hi^^:]:]
|
|
Hahhaha Jozek tarcze masz bez kitu wy***ana xddd
A Ty sie Aran nie wpie***laj |
|
A z tym czas się ujawnić to co to za quest??:D bo nie wygląda na ani i z kąd te Ferumbras haty czyżby OTS??:D
|
up
co ty pierdolisz?zaden ots BUY HELLFORGED AXE |
Ten screen był z necro, i loot też ;)
|
jakim cudem mają 3 ferymbras haty skoro ani jednego feru pacera nie zabiła??lol:D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Siema, właśnie huncimy necro później damy screna z lootem
|
Cytuj:
|
No to ja mialem piekne plany, ale wlaczylem rano kompa pochodzil 5 min i nagle uslyszalem takie ciszzzz i sie wylaczyl poczulem spalenizne i chyba nici z pg w feri :(( przepraszam tych co im obiecalem hunty itp i tych co liczyli na moje pg :D pozdro dla fanow ;]
|
Enzos to rob kompia i jazda xdd masz ponad tydzien do feri chyba ?
|
Up@
2 dni rodzice wyjezdzaja a ja nawet jak oddam do serwisu to nie oddadza mi przed wyjazdem rodziny ;] a ja sam w domu zostaje wiec ZENADA :D Pozdro :D |
ehehe a sam sobie nie umiesz naprawic? ;>
|
152
|
Enzos, Za 2 dni jada ? To jak ty zostajesz xdd to w czym problem ;pp ? Bo ja chyba jakis nie kumaty dzis xdd
|
HAHAHHAHAHHAHAHAHAH Ale nasciemnialiscie z tymi legami i ferumbras hatami po pierwsze na non-pvp nie mozna miec rsa nawet w party po drugie
Character Information Name: Xevez Sex: male Profession: None Level: 5 World: Isara Residence: Rookgaard Jakim cudem Xevez jestes na mainie???B) Name: Dzieex Sex: male Profession: None Level: 2 World: Pacera Residence: Rookgaard Character mylycja does not exist. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |
|