![]() |
|
16 Pallek
52/42 Crown Helmet Spears - Belted Cape - Ancient Shield Plate Legs Leather Boots Cos ponad 3k na potiony. (Błagam, nie roty ;() |
@ Smoczek8228
Z takimi skilami nie masz dużego wyboru. Wbij 65-70 distance, wtedy będziesz mógł huncic dragi, cyclo, dwarfy, minosy, orce @ darkEEEr Rozumiem, że chodzi o dobrą kasę i niezbyt dobry exp: duży camp barbarianów, quary scouty, ancient scaraby, djiny |
Cytuj:
Small: 15-25k/h (trzeba czekać na respawn x ( ) największy: 25-60k/h Oczywiście zaopatrz się w runki stone shower. (hmm też się może przydać) Expiąc tam są baaardzo małe szanse na waste, w każdym bądź razie ja zawsze wychodzę ~~3-4k+ na tym największym :P |
49 rp 77/57
eq : crus helmet, paladin armor, blue legs, vampirka, bohy.. gdzie expic by szybko 60 bez waste?? odpadaja piraty, dragi, cyklopy. |
Gdzie expić 49 ek , ze skillami 69/68 ( prawie 70/68 )i mlvl 5 ^^.
EQ: -Platinum Ammulet ( P AMMY ) -Royal Helmet ( RH ) -Dragon Scale Mail ( DSM ) -DEMON SHIELD ( D SHIELD ) -BLUE LEGS ( B LEGI ) -BOOTS OF HASTE ( BOHY ) -ORNAMENTED AXE / NObLE AXE ( proszę też o doradzenie czy bić do 50 z noble czy z ornamented :) ) Pytanie : Gdzie expić by było szybko tak do 60 :). Yalahar odpada. Z góry thx :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gdzie mogę expić 38 ek z eq blue robe knight legs crusader helmet vampire shield pirate boots broń wyvern fang - blacksteel sword a skille 62/58 wiem , że słabe
|
http://img25.imageshack.us/img25/1777/stanchara.jpg
FACC, chodzi mi o spokojny exp, ze średnim zarobkiem oraz średnim waste.. |
@up
mintwalin, cyclopy mt, ghoule mt, guardy?, EF (mozesz próbować i tower ale pewnie zajete jak zawsze) DC -2. :) a ja ponawiam swoje .. 50 royal paladin skills : 75+2/57 eq : Crusader Helmet, Paladin Armor, Blue Legs, Vampire Shield, Bohs, Royal Spears. PACC! - gdzie najszybciej wbic 60 lvl? odpadają cyclopy, piraty, dragi.. myslalem o tombie ale zadna mi nie pasuje, ale jesli macie jakis pomysl to podajcie konkretna ;p moze byc waste ale nie duze .. z góry dzieki;p |
..
dam rade na 33 lvl-u expić na Orc Fortess?
|
Cytuj:
|
27lvl skille 62/45 PACC gdzie expić?
Ponawiam... |
Knight 40 lvl
skille: 72/72 eq: crus helm, dsm, boh, bright sword, knight legs, vamp shield :D Zalezalo by mi expowisko z dobrym zarobkiem i małmy waste :D |
Cytuj:
@Colo : Jesli pacc - moze malpy, tomby? Bez pacc warto wpasc na elf fortress (loot mierny), guardy (to czesto zajete), mt.sternum. |
Colo, spróbuj minotaury na Yalahar i tamtejsze Elfy. W sumie polecał bym Ci także Cyclopsy na Mistrock, całkiem niezła miejscówka.
|
53 ROYAL pal,b.dobre eq,enchanted speary do wykorzystania,3 dni pacca. CHCE JE WYKORZYSTAC I WBIC 60 LVL. Moze być waste,prosze o szybką odpowiedź bo czas premium się kończy.
@edit 77/60 skils |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
31 ms
33 mlvl eq dobre Siedze teraz w yalahar, gdzie mogę dobrze poexpić? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |
|